Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EL VE TIRNAK DOSYASI: BAKIM, EN İYİ ÜRÜNLER VE DAHA FAZLASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

El Bakım

EL VE TIRNAK DOSYASI: BAKIM, EN İYİ ÜRÜNLER VE DAHA FAZLASI

  • Temmuz 12, 2020

Eller de yüzümüz gibi vitrinimiz. Toplantıda, yemekte ya da herhangi bir yerde kendimizi ifade ederken kullandığımız beden dilinde eller büyük önem taşır. Tabii bu noktada bakımlı eller ön plana çıkar. Ayrıca pek çoğumuz için tırnaklarımız sadece oje sürülmek içindir, bunun ötesinde tırnaklarla ilgili pek bir şey düşünmeyiz. Peki ya tırnaklarımızla ilgili bilmediğimiz gerçekler varsa? Eller ve tırnaklar için bakım dosyamızı açıyoruz!

 



Bakımlı tırnakların yolu öncelikle bakımlı ellerden geçer. Ellerinize bakım yapmak için uzun saatlere ihtiyacınız yok, her gün birkaç dakika ayırmanız yeterli.

Peeling - yoğun nemlendirme - ve oje sürmek; güzel el ve tırnaklara sahip olmak için yapmanız gerekenler. 

 

PEELING: Peeling, el derisi için gereklidir çünkü ellerimiz çevresel koşullarla en çok muhatap olan yerimiz olduğundan derin bir arındırmaya çok ihtiyaç duyar. Peeling ile ölü deriler atılır, temizlenir ve tırnak etleri yumuşar. Pırıl pırıl, taze ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkar. Peeling için H20 Hand And Cuticle Scrub'ı kullanabilirsiniz. Eller ve tırnaklar için nemlendirici etkili peeling'tir. Elleri ölü derilerden arındırarak pürüzsüz bırakır. İçeriğindeki deniz mineralleri elleri besler ve nemlendirir. Ellerinizi ürünle nazikçe ovalayın ve durulayın. Tırnak etlerini yumuşatır ve manikürü de kolaylaştırır. 

 

"Tırnakları olan hayvanlar yalnızca primatlardır."

Teknik olarak söylemek gerekirse, pençe yerine tırnak sahibi olan türler yalnızca biz insanlar, maymun ve şempanzelerdir.

 

"Erkeklerin tırnakları kadınlarınkinden hızlı uzar."

Garip ama gerçek: Kadınların hamile olduklarında daha hızlı uzadığı istisnası dışında erkeklerin tırnakları daha hızlı uzar. Bundan bağımsız olarak kadın ve erkeklerin tırnakları yaz aylarında kışa oranla daha hızlı uzar.


 

NEMLENDİRME: Peeling'ten sonra mutlaka ellerinize yoğun nemlendirici özelliği olan bir el kremi uygulayın. Düzenli ve etkili şekilde nemlenen cilt, kurumaz ve manikür uzun süre dayanır. Tırnak etlerinin çıkması gecikir. Bu yüzden Shiseido Benefiance Protective Hand Revitalizer gibi yoğun nemlendirme özelliği olan bir krem tercih edin. Bu krem cildin nem dengesini sağlamak için bitkisel özler içerir. Elleri sertleşmeye ve çatlamaya karşı korur, tırnak etlerini yumuşatır. Ayrıca yaşlanma belirtileriyle savaşır. Biliyorsunuz, yaşlılık lekelerinin en belirgin görüldüğü yerlerden biri ellerdir. 
 

Yaşlanma belirtilerinin ilk görülmeye başlandığı yerlerin başında eller gelir. Çünkü ellerimiz hayat boyu dış çevre koşullarına en çok maruz kalan yerlerin başındadır. Bu yüzden lekelenme, çillenme ve kuruma ve kırışmaya çok müsaittir.,

H2o Sea Results anti Aging Hand Cream, ellerde yağlı bir his bırakmadan hızlı bir şekilde cilt tarafından emilir ve elleri nemlendirerek cilt dokusunu aydınlatır. İçeriğindeki deniz mineralleri ile yaşlanma belirtilerini onarmaya yardımcı olur, koyu lekelerin görünümünü azaltır. H2O+ Sea Results Anti-Aging Hand Cream, yosun özleri ile cildi aydınlatır, nem bakımından zengin amino asitler ile cildi korur ve derinlemesine nemlendirir. Tahiti incisi ve vitamin açısından zengin kayısı çekirdeği yağı ile cildi besler ve doğal yaşlanma sürecini yavaşlatır.




OJE: Durulanan ve nemlendirici sürülmüş ellerinize şimdi ojenizi sürebilirsiniz. Ellerinize hem temiz, hem de sanki yeni manikürden çıkmış gibi görünüm veren Nars Ithaque, sezonun en gözde ojelerinden biri olmakla beraber, gelinlerinden de en sevdiklerinden biri. 
Uçuk pembe rengiyle çok trendi...

Siyah tutkunları Nars Back Room'un derin rengine bayılacaklar. Kırmızı severler ise Nars Dovima'dan vazgeçemeyecekler! Bu sene simler ve pırıltılar çok trendi biliyorsunuz. Nars Night Clubbing simli kobalt mavi, kışın ve sonbaharın rengi olmaya aday. 


"Sağlıklı tırnaklar için su olmazsa olmazdır."

Tırnaklarınız vücut sağlığınız için gösterge olabilir. Örneğin kuru ve kırılgan tırnaklar yeterince sıvı tüketmediğinizin belirtisi olabilir.

 

"Tırnak etlerinin olmasının bir sebebi var."

Çoğumuz manikürde tırnak etlerimizi kestiriyoruz ancak bu aslında yapmamanız gereken bir şey. Tırnak etlerini kestiğinizde tırnaklarınızın enfeksiyon kapabilme riskinin önünü açıyorsunuz ve tırnaklarınızın nemlenmesini engelliyorsunuz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ