Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN ETKİLİ 4 SİVİLCE KURUTUCU KREM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL

Sivilceler

EN ETKİLİ 4 SİVİLCE KURUTUCU KREM

  • Eylül 07, 2023

Aniden çıkan sivilcelerin bir an önce geçmesi için yapmayacağımız şey yok. Biz de hem kurutucu hem de kapatıcı etkilere sahip en iyi 4  kremi ve bununla birlikte sivilce kurutucu doğal yöntemler konusunu inceleme altına aldık. 

İstenmeyen sivilcelerle uğraşmak zorunda kalmayan kimse yoktur. Cilt akneye tamamen meyilli olmasa da stresten, hormonal değişimlerden, hava şartlarından ya da beslenme düzeninden dolayı sivilcelerle her an mücadele halindeyiz. Hele de özel bir güne yaklaşırken aniden beliriyorsa, işte o zaman hemen önlem almak gerekiyor. Elbette kapatma aşamasında concealer mutlaka devreye girecek ürünlerden. Ancak sivilcelerin geçmesine yardımcı olurken bunu da gerçekleştiren formüller mevcut. İşte sivilce kurutucu arayışındaysanız, size her iki etkiyi de sunacak 4 ürünü inceliyoruz.

1- Waso Koshirice Tinted Spot Treatment
Sivilce kurutucu dosyasında ilk incelemek istediğimiz ürün, Waso serisinden Koshirice Tinted Spot Treatment. Sivilce kurutucu ve kapatıcı etkilere sahip bu ürün, 3’ü 1 arada sivilce bakımı sunuyor. Sivilcelerin görünümünü hafifletiyor, yenilerinin oluşmasını önlüyor ve sorunlu bölgeyi güzelce kapatıyor. 3 farklı renk seçeneğine de sahip bu lokal sivilce kurutucu krem, lekelerin görünümünü anında iyileştirirken, temiz, taze, lekesiz ve aknesiz bir cilt ortaya çıkarıyor. Sivilce tedavisinde sıkça kullanılan salisilik asit sayesinde gözeneklerin içerisinde biriken yağlardan cildi arındırmaya yardımcı oluyor.

2- Dr. Barbara Sturm Clarifying Spot Treatment 
Lekeleri, sivilceleri ve kızarıklıkları kapatmak ve gidermek için kullanılan bu ürün, çay ağacı yağı ve çinko oksitlerden oluşan aktif bir kompleks ile formüle edilmiş durumda. Her ne kadar bir concealer ya da Koshirice Tinted Spot Treatment kadar kapatıcılık sunmasa da, gizlemeye yetecek kadar kızarıklığı azaltıyor.

3- DRx Blemish Solutions Acne Elminating Gel
Gözeneklerin tıkanmasına, lekelerin temizlenmesine ve önlenmesine ve kızarıklığın azaltılmasına yardımcı olan jel formunda bir ürün Acne Elminating Gel. Monk biberi ve niasinamid ciltteki yağlılığın azaltılmasına yardımcı olurken, antioksidan bakımından zengin yeşil çay ve aloe vera cildi rahatlatıyor ve sakinleştiriyor. 

4- Sunday Riley Saturn Sulfur Spot Treatment
Etkili sivilce kurutucu ürünler dosyamızın son parçası ise Saturn Sulfur Spot Treatment. Bu aslında lokal olarak uygulanan bir maske. %10 Sülfür ile formüle edilen gözenekleri tıkayan fazla sebumu önlüyor ve ölü cilt hücrelerini temizliyor. Manuka yağıyla birleştirilen çay ağacı yağı, cildi arındırıyor. Haftada birkaç kez 20 dakika uygulanması ise yeterli.


Sivilce kurutucu doğal yöntemler

Uzmanlara göre çay ağacı yağı mükemmel bir antiseptik ve antiinflamatuar madde.  Bu yüzden cildin kızarıklığını azaltırken aynı zamanda sivilce oluşumunu da engelleyebiliyor. Bir kulak çubuğu yardımıyla haftada birkaç kez sivilcenin üzerine çay ağacı yağı sürebilirsiniz.

- Limon da bakterileri yok ederek enfeksiyonları önleyen bir başka doğal yöntem sunuyor. Limonun suyunu bir miktar sıkarak yine aynı şekilde kulak çubuğu yardımıyla sivilcenin üzerine sürebilirsiniz. Sadece bunu sürekli yapmaktan kaçının ve sadece haftada birkaç kez yapın.

- Zerdeçal, sivilceyi küçültmeye yardımcı olacak bir anti-inflamatuar. Ayrıca ciltteki fazla yağın giderilmesine de yardımcı olur. Bal ise sivilcedeki bakterilerin önlenmesine yardımcı olur ve aynı zamanda antimikrobiyal özelliklere de sahiptir. 1 yemek kaşığı bala yarım çay kaşığı zerdeçal ekleyip karıştırarak bu karışımı sivilcenin üzerine uygulayın ve 5 dakika beklettikten sonra durulayın. Herhangi birine alerjiniz olması ihtimaline karşı önce boynunuzda küçük bir deneme yapın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ