Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN GEREKLİ GÖZ MAKYAJI MALZEMELERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL 845,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL 795,00 TL
CLIMAX EYELINER
NARS
Climax Likit Eyeliner
1.300,00 TL
MICROLINER INK EYELINER
SHISEIDO
24 Saat Dayanıklı Mikro İnce Uçlu Göz Kalemi
1.450,00 TL

Makyaj Çantası

EN GEREKLİ GÖZ MAKYAJI MALZEMELERİ

  • Temmuz 12, 2020

İyi makyaj için doğru ürünlere ihtiyacınız vardır. Eğer göz makyajı sizin için çok önemliyse, öncelikle mutlaka edinmeniz gereken temel ürünleri yazdık.

Makyaj tutkunları, dikkat! Kozmetik dünyasının uçsuz bucaksız okyanusunda boğulabilirsiniz. Çünkü bu dünyada sınırsız ürün seçeneği var. Bu yüzden atacağınız en doğru adım, öncelikle temel ihtiyaçlarınızı almak olacaktır. Yavaş yavaş ve adım adım ilerlerseniz, çok fazla deneme yanılma yoluna girmeden kendinize en yakışan makyajı uygulamayı öğrenirsiniz.

A. MAKYAJ FIRÇALARININ ÖNEMİ

Makyajın doğru bir biçimde uygulanmasında ürünler kadar önemli bir diğer faktör de makyaj fırçalarıdır. İyi makyajınız olsun istiyorsanız, iyi fırçalar edinmelisiniz. Bunun için hangi fırçanın ne işe yaradığını bilmeli ve ona göre uygulama yapmalısınız. 

Özellikle göz makyajına yeni başlayanlara tavsiyemiz, en başta sadece en gerekli fırçaları almanızdır. 

Nars makyaj fırçası

 

Krem ürünleri dağıtmak için

Nars Cream Blending Brush #12, göz etrafına krem farların zahmetsizce dağıtılması ve yayılması için tasarlanmıştır. Bu fırçayı krem kapatıcıları uygulamak için de kullanabilirsiniz.

 

Nars #12  Blending Brush

Buğulu göz makyajları için

Nars Diffusing Brush #41, yoğun kılları sayesinde, ürünü dağıtmak ve buğulu gözler yaratmak için olmazsa olmaz fırçalardan biridir. 

Kontür için

Nars Wide Countour Eyeshadow Brush #43; açılı kıvrık uçlu şekli, göz kapağının tamamına ya da belirli bir kısmına hassas uygulama yapmaya imkan tanır. 

"Göz farındaki sert çizgileri yumuşatmak için mükemmel bir fırçadır. Kuşkunuz mu var? Dağıtın! Yapmanız gereken tek şey yayılması gereken herhangi bir renk alanında fırçayı kaydırmak. Açılı şekli, göz farı uygulamasının geri kalanını mahvetmeden büyük bir kontrol sağlar."

Niko Lopez, makyaj artisti

Hassas uygulamalar için kalem uçlu ödüllü fırça

Göz makyajını detaylandırmak için tasarlanmış kalem uçlu makyaj fırçasıdır. Gözlerin iç köşesini vurgulamak, gölgelere çizgi eklemek ve üst ve alt kirpik çizgilerini belirginleştirmek için kullanılır. 

Nars Single Eyeshadow

B. TEMEL FAR RENKLERİ

Nars’ın mat tekli farlarından Blondie (çok açık sütlü kahve), Bengali (kahverengi) ve Coconut Grove (koyu kahve) renklerini seçebilirsiniz. Bu farlar, gölgelendirmek, gözlerde derinlik ve baz oluşturmak için yüksek pigment içerikli, kadifemsi mat ve ultra ince farlardır. 

C. KAHVERENGİ VE SİYAH GÖZ KALEMİ

Siyah ve kahverengi göz kalemi makyaj çantanızın joker malzemeleridir. Nars Larger Than Life Via De Martelli (çikolata kahve) göz kalemi ve Via Veneto (siyah) göz kalemi ile üst kirpik diplerine, alt kirpik diplerine çizgi çekip hafifçe dağıtabilir. İster eyeliner gibi net hatlı, isterseniz buğulu bir görünüm için kullanabilirsiniz. 

D. KAPATICI

Doğal bitişli ama yüksek kapatıcılıkta bir ürüne kesinlikle ihtiyacınız var. Nars Soft Matte kapatıcı ile göz altlarınızda koyuluk varsa kapatabilir ve yüzünüze makyaj tozu döküldüyse onları temizlemiş olursunuz. Bu kapatıcı sadece göz çevresinde değil, lokal olarak yüzde de kullanılabiliyor.

E. MASKARA

Kirpiklerin duruşu çok önemli. Göz makyajının en önemli vitrini onlardır. O yüzden Nars Climax maskaraya mutlaka sahip olmalısınız.

Nars Climax Mascara

F. KAŞ ŞEKİLLENDİRİCİ

Kaş, göz makyajını tamamlar. Kaşlarınızı düzeltmeden makyajınızı bitirmiş saymayın. Kaşları da Nars Brow Perfector kaş şekillendirici ile boyayıp, fırça ucu ile tarayarak doğal şeklini verebilirsiniz.

Artık malzemelere daha hakim olduğumuza göre göz makyajı hakkında daha detaylı yazımıza da göz atabilirsiniz.

 

Nars Brow Perfector

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ