Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN GÜZEL 5 DUDAK PARLATICISI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Dudak Makyajı

EN GÜZEL 5 DUDAK PARLATICISI

  • Temmuz 01, 2020

Dudakları doğal ve pratik şekilde renklendirmenin yollarından biri de, dudak parlatıcısı yani lip gloss kullanmak. Lip gloss, parlak görünen, ıslak bitişli rujlara verilen isimdir. Bunların çok sevilmesinin sebeplerinden biri de dudakları olduğundan daha dolgun ve büyük göstermesidir. Özellikle ince dudaklarınız varsa! Ayrıca yorgun ve hasta gibi göründüğümüz günlerde de bizi dinamik ve taze gösterirler. Parlaklık, görünüme her zaman enerjik bir hava katar, unutmayın.
Son zamanlardaki en favori 5 lip gloss’u sizlerle paylaşalım.

En güzel 5 dudak parlatıcı


1) Nars Orgasm Oil-Infused

 

Orgasm denince akan sular durur! O bir başyapıt! Şeftali pembe rengiyle kalplerin sultanı. Nars Orgasm Oil-Infused Lip Tint, rahat kullanımlı, jel-yağ dokusuyla pürüzsüz ve eşit bir uygulama sağlayan dudak renlendiricisi. Dudaklarda yağlı his bırakmıyor. Dudakları müthiş şekilde neme doyuruyor.

Nars Orgasm Oil-Infused Lip Tint


2) Nars Multi Use Gloss

 

Bu seri yeni çıktı ve çok sevildi. Çünkü gözler dudaklar ve yanaklar için çok yönlü kullanıma sahip bir parlatıcı. Nars Multi Use Gloss parlak kombinasyonlar oluşturmak için tek başına kullanabilir ya da birbirleriyle kombin yapılabilirsiniz. Besleyici ve nemlendirici Hindistancevizi yağı ve E vitamini içerir. Kremsi yapıdadır, kullanımı çok rahat ve konforludur. Yapış yapış bir his bırakmaz, hafif bir yapısı vardır. 5 rengi var, hepsi nefis ama özellikle First Time (gümüş) ve Redemption (roze pembe) renklerinin hastasıyız!

nars mutli use gloss redemption


3) Nars New Lip Gloss

 

Nars Lip Gloss serisi yenilendi ve karşınızda yeni formüllü Nars dudak parlatıcıları! Bu yeni seri, dudakların nemli kalmasına yardımcı olacak E vitamini ve yaşlanma belirtilerine karşı deniz lavantası ile zenginleştirildi. Ultra yumuşak, yapışmaz ve rahat kullanılabilir özellikte. Tek başına ya da mat dokuların üzerine kullanılabilir. Paraben içermez. Color Me (lavanta pembe) ve Outrage (tatlı şeftali) renkleri favorimiz.

Nars Lip Gloss Color Me

 

4) Nars Full Vinly Lip Lacquer

 

Ah lake parlaklığını kim sevmez? Nars Full Vinly Lip Lacquer, dudaklara yüksek oktanlı parlaklık ve ultra doygun renk veren sınırlı üretim rujdur. İçeriğindeki E vitamini dudakları nemlendirir. İki taraflı aplikatör ucu, vinil benzeri bir parlaklık ve pürüzsüz bir uygulama sağlar. Aplikatörün peluş tarafı ideal miktarda rengi dudaklara aktarır; düz tarafı ise ruju eşit olarak dağıtır ve parlaklığı yoğunlaştırır. Yapışkan olmayan dokusu ile dudaklara rahat bir his ve çizgisiz bir görünüm verir. Conquest (sıcak pembe) ve Valencia (mercan pembe) renkleri yaz için harika!

Nars Full Vinly Lip Lacquer Conquest

 

5) Shiseido UV Lip Color Splash SPF30

 

Son 2 sezonun en çok satanı! Shiseido Uv Lip Color Splash SPF30, güçlü güneş ışığında bile dudakları nemli tutan ve SPF30 ile UV ışınlarından koruyan şeffaf renkli dudak nemlendiricisidir. Nemi dudaklara hapseder. Hafif yapısıyla rahatsızlık hissi vermez. Dudakları korurken aynı zamanda güzel ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Yaz ve kış kullanabileceğiniz bu ürünün 2 rengi vardır; Şeffaf ve kiraz kırmızısı. Bu renkler dudaklara şeffaf bir tazelik ve parlaklık verirler.

Shiseido Uv Lip Color Splash SPF30

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ