Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Fi Dizisi Duru Makyajı Nasıl Yapılır? - Hamiyet Akpınar
PAYLAŞ

Ünlülerin Makyajı

Fi Dizisi Duru Makyajı Nasıl Yapılır? - Hamiyet Akpınar

  • Temmuz 08, 2020

 

https://youtu.be/ChpQT9KiBOg

Serenay Sarıkaya’nın cildi parlak ve ışıltı olduğundan dolayı biz de cilde baz ve göz altlarına krem uygulayarak makyajımıza başlıyoruz ve nemlendiricili fondöten ile devam ediyoruz.  Hamiyet Hanım ince ve ışıltılı fondötenlerin daha sık bir fırça ile sürülmesini tavsiye ediyor.  Bu şekilde daha homojen ve çizgi yapmadan dağılmış oluyor.

Göz altına fırça yardımı ile kapatıcı ve sonrasında elmacık kemikleri üzerine kontür uygulaması yapıyoruz. Bu makyajın en önemli noktası olan kuru aydınlatıcıyı elmacık kemikleri üzerine (kaş üzerine doğru devam ederek), burun ve dudak üzerine sürüyoruz.  Islak aydınlatıcıyı ise elmacık kemikleri üzerine hafifçe sürüyoruz.

Sonrasında ise Nars’ın aydınlatıcı allığını göz üstüne uygulayıp far gereksinimini ortadan kaldırıyoruz.  Eyelinerı ise gözün ortasından başlayıp uçlara doğru dağıtmadan ince bir çizgi şeklinde sürüyoruz.  Dağıtmak istemediğimiz için de uç kısmının alt ve üstünden kapatıcı ile geçiyoruz.

Serenay Hanım’ın kirpikleri güçlü ve kıvrık olduğu için arzu ederseniz birkaç tane kirpik takabilirsiniz.  İhtiyacınız yok ise direk olarak rimel uygulaması yapılabilir.

Kaşları çok doldurmadan seyrek uygulama yaparak kaş kalemini tel şeklinde sürüyoruz ve jel yardımıyla kaşların daha dik durmasını sağlıyoruz.  Sonraki adım olarak Hamiyet Hanım, göz altında bulunan mat kapatıcı üzerine ıslak ve ışıltılı bir kapatıcı sürerek göz altını tamamlıyor.  

Hafif gülümseyerek pembe allığı yanaklara uyguluyoruz ve şeftali tonlarındaki ışıltılı rujumuzu dudaklara fırça ile sürerek makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ