Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GELİNLER İÇİN OJE ALTERNATİFLERİ
PAYLAŞ

Oje Modelleri

GELİNLER İÇİN OJE ALTERNATİFLERİ

  • Temmuz 07, 2020

 

En özel günde baştan ayağa hazırlandınız. Peki ya tırnaklar? Bir gelinin elleri sürekli göz önünde olacağından süreceği oje rengi de bir detay olmaktan çıkıyor. Gelinler için oje alternatifleri hazırladık.

28 Mayıs 2019 Salı

İlk önce şunu belirtmekte fayda var, nasıl bir gelin olacaksanız ojeniz de buna uygun olmalı. Çılgın bir gelinliğe ve kişiliğe sahipseniz, simli ya da çok renkli ojeler deneyebilirsiniz. Neden olmasın? Prenses modeli dediğimiz ağır ve kabarık bir gelinlik modeli giyecekseniz de doğal, nude tonlar kullanabilirsiniz.

Gerçi yeni nesil modern gelinler artık istedikleri renk ojeyi kullanıyorlar, klasik çizgi ile kendilerini sınırlandırmıyorlar. Biz bu tavrı da oldukça yenilikçi ve hoş buluyoruz, siz ne dersiniz?

Gelinler için oje önerileri

Ten rengine uygun oje renkleri

Ruj ve allık seçiminde ten rengi önemli bir kriter de, neden oje seçiminde olmasın ki? Tenimize uygun oje rengi seçtiğimizde, ellerimiz de daha güzel görünecektir. Peki, nasıl?

- Beyaz ve açık tenli kadınlara koyu tonlardaki pembe, mürdüm ve kırmızı renkli ojeler çok yakışır. Nude oje olarak ise içinde pembelik barındıran tonlar uygundur. Bu tonlar ciltlerini taze ve canlı gösterir.

- Buğday tenlilere şeftali, mercan, turuncu, altın tonlarındaki ojeler çok yakışır. Ayrıca kırmızının her tonu da onlar için mükemmeldir. Her rengin canlı tonu bu ten grubuna ait kadınlar için harika seçim olur.

- Eğer esmer veya bronz tonlarda bir tene sahipseniz, altın, toprak ve metalik tonların tamamı bu tırnaklara çok yakışır. Bunların yanı sıra mavi, fuşya ve turuncu gibi canlı renkler de esmerlerin denemesi gereken ojeler arasında yer alıyor.

tırnakları uzun gösteren oje modelleri

Tırnakları uzun gösteren oje modelleri

Kısa tırnaklarınızı düğünde biraz daha uzun göstermek istiyorsunuz. Ne yapabilirsiniz? Oje hileleriyle onların olduğundan daha uzun görünmesini sağlayabiliriz elbette.

- Uçları sipsivri törpülenen tırnak modeli kesinlikle tırnakları olduğundan en az 2 kat daha uzun gösteriyor. Ama kullanımı oldukça zor, onu belirtelim.

- Uzun tırnak görünümü için en iyi oje renkleri nude renklerdir. Ten ile bütünleşen renkler, tırnakları epey uzun gösterir. Özellikle nude ojelerde ten renginden 1 ton açık bir renk tercih etmenizi öneririz.

- Kısa tırnaklarınızın koyu tonlarla uzun görünmesini sağlamak için tırnakların yan kısımlarını 1 mm boşluk bırakın. Böylece tırnaklarınız daha ince ve uzun görünecektir.

Mat oje modelleri

Mat oje

Parlak ojelerin tahtını elbette sarsamaz ama mat ojeler de son 1-2 sezondur oldukça trend. Metalik veya ışıltılı ojelerden farklı olarak değişik alternatif denemek isteyenler için mat ojeler iyi bir seçim olabilir.

Tırnaklardaki bu mat görünüm oldukça sofistike duruyor.

Simli oje modelleri

Simli oje

Simli ojeler, hem uzun süre kalıcı, hem de çok parlak görünüme sahiptir. Hem de manikürünüzü çok daha taze gösterir.
Simli ojeleri sürmek bazen zor olabiliyor. Çünkü bazı simli ojeler jel şeklinde olabildiği gibi bazıları da yoğun sim içerebiliyor.

Nude tonlar

Her gelinin olmazsa olmazı nude tonlar bir klasik olarak trend olmaya devam ediyor. Özellikle pembemsi ve şeftali nude ojeler radarımızdan hiç çıkmıyor. Bu tonları mutlaka denemelisiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ