Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
OJE NASIL SÜRÜLÜR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
Oje&Tırnak Bakım
LE VERNIS LONGUE TENUE EDITION LIMITEE
CHANEL
Parlak Bitişli Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE VERNIS
CHANEL
Uzun Süre Dayanıklı & İnce Yapılı Oje
1.010,00 TL
LE GEL COAT
CHANEL
Ojelerin Daha Kalıcı Olmasını Sağlayan Jel Oje
1.010,00 TL
MOISTURIZING NAIL CREAM
ALESSANDRO SPA
Çabuk Kırılan Tırnaklar İçin Bakım Kremi
499,00 TL
NAIL POLISH REMOVER (ACETON-FREE)
ALESSANDRO SPA
Asetonsuz Oje Çıkarıcı
450,00 TL
CUTICLE NAIL OIL – CLASSIC
ALESSANDRO SPA
Tırnak Bakım Yağı- Argan Yağlı
450,00 TL

Oje Modelleri

OJE NASIL SÜRÜLÜR?

  • Temmuz 01, 2020

Oje sürmek herkes için kolay olmayabilir. Bu yüzden hiç oje kullanmayanlar veya sırf oje sürdürmek için maniküre giden kadınlar var. Aslında oje sürmek sanıldığı kadar zor değil, sadece birkaç önemli detayı bilmek yeterli...

Koyu renk oje nasıl sürülür?

Oje sürmeden önce tırnaklarınıza koruyucu baz sürün. Bu baz, ojeyi çıkarırken ojenin tırnağınızı boyamasını önler ve tırnaktan da çabuk çıkmasını sağlar. Sürdüğünüz koruyucuyu tırnak uçlarında yoğun uygulayın. Böylece ojenizin tırnak uçlarındaki ömrünü uzatmış olursunuz. Koyu renk ojelerin en çabuk uçları çıkar biliyorsunuz... (Chanel Le Gel Coat)

 

Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katını ince uygulayın. 2 dakika sonra ikinci katı sürün. Parlak bir görüntü elde etmek için 2. kat oje kuruduktan sonra parlatıcı uygulayabilirsiniz.

Koyu renk ojelerden Chanel’ in Le Vernis koleksiyonuna ait Rouge Brun ve Pirate renklerini mutlaka denemenizi öneririz.


Açık renk oje nasıl sürülür?

Oje sürmeden önce yine tırnak koruyucu bir baz uygulayabilirsiniz. Ama şart değil. Koyu renk oje de bu daha önemli bir faktör. Açık renk oje de önemli olan renk seçimi. Çünkü doğru tonu seçmediğiniz taktirde, elleriniz çok soluk gözükebilir. Tırnak diplerinizin rengi eğer açık ise, bebek pembesine yakın olan tonları deneyebilirsiniz. Eğer koyu ise, bej ya da şeftali tonlarına yakın olanlardan tercih edebilirsiniz.

Seçtiğiniz ojeyi sürmeye tırnağın tam ortasından başlayın ve üç seferde (önce tırnağın ortası sonra sırayla yan köşeler) oje sürme işlemini tamamlayın. Birinci katı tüm tırnaklara uyguladıktan iki dakika sonra ikinci katı sürün. Parlak bir görüntü elde etmek için ikinci kat oje kuruduktan sonra parlatıcı uygulayabilirsiniz. 


Oje taşırmadan nasıl sürülür?

Aslında ojeyi taşırmadan sürmek için yapacağınız şey çok basit: Fırçaya çok fazla ürün almamak. Yeterli miktarda ojeyi tırnağınızın tam ortasından sürmeye başlayın ve sonra köşelere sürün. Tırnağınızın dibine kadar sürmeye çalışmayın. Eğer ojeyi etinize bulaştırırsanız da önemi yok, panik olmadan kulak pamuğu çubuğuna hafif aseton döküp taşan yerleri temizleyin. (Chanel Le Dissolvant Douceur)

 

Evde manikür nasıl yapılır?

Manikürünüzü kendiniz yapmanız gereken durumlar olabilir, bu gibi durumlar için size evde pratik manikür nasıl yapılır, onu yazdık.

- Orta büyüklükte bir kabı sıcak suyla doldurun, içine lavanta veya gül yağı damlatın. Lavanta, yatıştırıcı ve antibakteriyel bir etki uyandırır. 5-10 dakika kadar bekleyin ki, tırnak etleriniz yumuşasın ve tırnaklarınız maniküre hazır hale gelsin. 

- Uygun bir törpüyle tırnaklarınıza şekil verin ve kırıkları yok edecek şekilde törpüleyin.

- Tırnaklarınızın törpüsü bitince, etrafına küçük bir pamuk parçası sarılmış çubuk kullanarak, tırnak dibi derilerini hafifçe geri itin. 

- Törpü işi ve tırnak etlerinin itilmesi bittikten sonra ellerinizi güzelce kremleyin. Kremin fazlalığını kağıt havlu ile alın. 

- Manikürünüzü istediğiniz renkte bir ojeyle bitirebilirsiniz. Ojenizi  Chanel’ in  en popüler renklerinden seçebilirsiniz. Ellerinize hem temiz, hem de sanki yeni manikürden çıkmış gibi görünüm veren Chanel  Pirate, sezonun en gözde ojelerinden biri olmakla beraber, her mevsimin vazgeçilmezi . Daha koyu bir renk isterseniz de Chanel Rouge Brun , kızıl kahve  rengiyle özellikle sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.


 

French oje (Fransız manikürü) nasıl sürülür?

Fransız manikürü tırnakların uçlarının beyaz geri kalanın ise açık nude tonlarına boyandığı manikür stiline verilen isimdir. Eğer zamanınız yoksa ve hızlı olmak zorundaysanız size çok basit ve en hızlısından French oje sürme yöntemini açıklıyoruz: Beyaz ojeyi tırnak uçlarınıza ince bir şerit halinde çekin. Ardından nude renkte bir ojeyi veya şeffaf bir parlatıcıyı tırnağınızın tamamına sürün.

French oje ellerinize tertemiz ve bakımlı bir görünümü anında verir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ