Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ALTI MORLUKLARINI KAPATAN MAKYAJ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL

Kapatıcı

GÖZ ALTI MORLUKLARINI KAPATAN MAKYAJ

  • Temmuz 10, 2020

Bir kadının makyaj çantasında olması gereken en önemli ürünlerden biri, kapatıcıdır. Çünkü göz altlarımız bize bazen çılgın oyunlar oynayıp koyu halkalar ve morluklar oluşturabilir. E tabii bu da çok can sıkıcı olur. Bu nahoş halkalardan kurtulmanın en etkili yolu da aydınlık veren bir kapatıcı kullanmaktır. Bu tür kapatıcılar (kabul edelim) en iyi arkadaş kategorisinde üst sırada yer alır!

Doğru ürünler ve doğru bir uygulama ile göz altındaki istenmeyen halkaların o sinir bozucu görüntüsünden kolaylıkla kurtulabiliriz.

1. Göz çevrenizi nemlendirin

İlk olarak göz çevrenizi nemlendirmek için göz kremi ile işe başlayın. Shiseido Glow Revival göz kremi, cilde hem parlaklık veriyor hem de cildi nemlendiriyor. Shiseido Glow Revival Eye Treatment ile göz çevresindeki aydınlığı ortaya çıkartmak için kremi önce dairesel hareketlerle göz çevrenize yayın ve masaj başlığıyla göz pınarından başlayarak 6 kere tekrar edin.

 

Shiseido Glow Revival Eye Cream

 

2. Neden aydınlık veren kapatıcı kullanmalıyız?

Çünkü aydınlatıcı etkisi olan kapatıcılar koyu halkaları ve morlukları gizlediği gibi cilt tonunu iyileştirir, aydınlık ve iyi dinlenmiş bir ifade verir yüze... Yorgun görünümü giderir, sizi canlı ve taze gösterir. 

 

Aydınlık veren kapatıcıların hepsi göz çevresi ve yüzün diğer taraflarında da kullanılabilir. Kapatıcı özelliklerinin yanı sıra aydınlatıcı olarak da kullanılabilirler.

 

Nars Soft Matte Complete Concealer, koyu halkaları çok iyi gizler. Cilt tonunu iyileştirir ve gözlerin etrafındaki çizgileri düzgünleştirir. Tüm yüzde de kullanılabilir. Yüksek kapatıcı özelliktedir ama ciltte çok doğal bir görünüm yaratır.

Nars Soft Matte Concealer

Shiseido Perfect Stick Concealer, en koyu göz altı halkalarını kapatmak veya ciltte istediğiniz bölgelere aydınlık vermek için ideal bir üründür. Stik formundan dolayı rahat uygulama sağlar. Ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar’ın da favori ürünüdür. 


Shiseido Perfect Stick Concealer
 

Nars Radiant Creamy Concealer, krem yapıda ve ayarlanabilir kapatıcılığa sahiptir. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları çok güzel örter. En güzel yanı da nemli bir bitişi olmasıdır. Işığı yayma teknolojisine sahiptir. Göz çevresini çok güzel aydınlatıp, koyulukları kapattığı gibi cilt kusurlarını gizleyip, yorgunluk belirtilerini de azaltır.


Nars Radiant Creamy Concealer
 

Püf noktası: Eğer göz çevrenizde kırışıklık problemi varsa, kapatıcının çizgilere dolmaması için ilk adım olarak makyaja Nars Instant Line Pore Perfector ile başlayın. Bu, ince çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaj için hazırlar. Cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin 

 

Kapatıcı sürmenin püf noktası: Kapatıcıyı sürerken V şeklinde sürün. Buna “Hollywood V”deniyor. Hem göz çevreniz aydınlanmış oluyor, hem de kapatıcı çok doğal duruyor. 

 

Göz altınızdan kaş kemiğine kadar aydınlatıcınızı nokta nokta sürün. Sonra narin bir şekilde noktaları birleştirin ve kapatıcıyı yayın.

  

3. Beyaz göz kalemi kullanın

Gözün iç kısmına yoğun şekilde beyaz kalem çekin. Gözleriniz ve göz çevreniz daha parlak ve aydınlık gözükecektir. Nars Larger Than Life Santa Monica beyaz göz kalemini tercih edebilirsiniz.,

 

4. Sabitleme

Şimdi göz çevrenizi sabitlemek için Nars Light Reflecting Loose Powder toz pudrayı kullanın. Transparan pudra sayesinde kapatıcınız uzun süre kalıcı olur ve çizgilere dolmaz. 


Shiseido Transculent Loose Powder
 

5. Maskara

 

Beyaz kalemi vurgulamak için üst ve alt kirpiklerinize maskara sürün. Nars Climax Mascara’yı kirpiklerinize sürerek makyajı bitirin! 

 

Evet, şu anda aynaya baktığınızda göz çevrenizdeki koyu halkalardan eser kalmadığını görebilirsiniz!

 

Göz altı morluk sorunumuzu giderdiğimize göre göz makyajı hakkında daha detaylı yazımıza da göz atabilirsiniz.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ