Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GUA SHA TAŞLARININ KRİSTALLERİNİN ÖZELLİKLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BLACK BIAN STONE BUTTERFLY SHAPED GUA SHA
AURELIA GENEVE
Kelebek Gua Sha Taşı - Siyah Bien
990,00 TL 792,00 TL
JADE COMB GUA SHA
AURELIA GENEVE
Tarak Şekilli Gua Sha Masaj Taşı – Yeşim
990,00 TL 792,00 TL
AMETHYST GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Ametist
1.090,00 TL 872,00 TL

Cilt Bakım Aletleri

GUA SHA TAŞLARININ KRİSTALLERİNİN ÖZELLİKLERİ

  • Ocak 04, 2022

Gua Sha masaj taşları son dönemlerde her kadının bakım rutininde yerini aldı bile. Peki, gua sha taşlarının kristallerinin özelliklerini biliyor musunuz? 

Yüz yıllardan beri kullanılan, özellikle asyalı kadınların güzellik sırrı olarak bilinen bu değerli taşlar son zamanlarda çok trend. Bu yazımızda ise farklı renklerde ve farklı kristaller ile şekillendirilmiş Gua Sha masaj taşlarının her birinin özelliklerini ve faydalarını inceleyelim.

Renklerin büyüsü ve enerjisi

Pembe Kuvars taşı: Yatıştırıcı özelliği ile bilinen Pembe kuvars taşı aynı zamanda negatif enerjiyi temizliyor ve dengeliyor. En önemli özelliği ise doğal gül kuvars kristalinden yapılmış olmasıdır. Doğal gül kuvars kristali kalp çakrasını dengeleyen, bağışlayıcılığı, şefkati, hassasiyeti ve kendini sevmeyi simgeler. Yaydığı bu enerji ile ciltte de iyileştirici özelliğe sahiptir. Tüm Gua Sha taşları gibi ciltte kan dolaşımını hızlandırır ve yaşlanma belirtileri üzerinde çok etkilidir.

Mor Ametist Taşı: Ametist taşı etki bakımından en güçlü taşlardan biridir. Enerji yüklü bir taştır ve pozitif enerjiyi kendine çeker. Mutluluk vermesi, kaygı gidermesi ve rahatlatıcı bir taş olması ile bilinir. Tüm Gua Sha taşları gibi ciltte kan dolaşımını hızlandırır ve yaşlanma belirtileri üzerinde çok etkilidir. Bunun yanı sıra göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri de hafifletir.

Yeşim taşı: Yeşil renkte ki yeşim taşı mutluluk ve iyi şans taşı olarak biliniyor. Negatif elektiriği atarak stresi azaltıyor ve odaklanmayı arttırıyor. Aynı zamanda rahat ve deliksiz bir uyku için yeşim taşı ile cilde masaj yapıldığı da biliniyor. Tüm Gua Sha taşları gibi ciltte kan dolaşımını hızlandırır ve yaşlanma belirtileri üzerinde çok etkilidir.

Siyah yeşim taşı: Huzur ve güven verici özelliğine sahiptir. Antioksidan etkisi vardır. Cildi iyileştirmeye, gençleştirmeye ve güzelleştirmeye yarayan masaj taşıdır. Siyah yeşim taşı aynı zamanda Bien taşı olarak da bilinir. Kan dolaşımını hızlandırmasının dışında ciltteki toksinlerin atılmasına da yardımcı olur.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ