Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FACE ROLLER NEDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.272,00 TL
FACE AND BODY VIBRATING -Y- ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz & Vücut İçin Pilli ve Titreşimli Germanyum -Y- Roller
3.450,00 TL 2.760,00 TL

Cilt Bakım

FACE ROLLER NEDİR?

  • Nisan 07, 2021

Özellikle son 1 senedir güzellik trendlerinin zirvesine yerleşen face roller en basit tanımıyla yüz masaj aleti demek. Kuvars, ametist, yeşim taşı gibi doğal taşlardan yapılıyor. Sabah ve akşam düzenli yapılırsa faydaları oldukça fazla. Yüz masajı sayesinde kan akışını hızlandırıyor, cildin lenfatik akışını düzenlediği için ödemi indiriyor ve kasları uyardığı için yüz hatlarını toparlayıp lifting etkisi yapıyor. Yani yüzü inceltiyor. Özellikle cilt sarkması için düzenli kullanımda etkilerinin farkedilir derecede hızlı gösterdiği söyleniyor.

Bu face roller daha ne yapsın, değil mi?

Alın, yanaklar, boyun ve çene hattı için büyük face roller; gözaltı gibi hassas bir bölge için küçük face roller ya da çift başlıklı face rollerın küçük tarafını kullanabilirsiniz.

Face roller kullanmanın püf noktaları

1) Öncelikle cildinize uygulamadan önce cildinizin kesinlikle temiz olmasına dikkat edin. Cildinizi temizledikten sonra mutlaka nemlendirin veya bir yüz yağı kullanın. Masaj sırasında cildiniz asla kuru olmamalı. Cildinizin iyi nemlendiğinden emin olmalısınız.

2)  Face rollerı daima yukarı doğru uygulayın. Yani aşağı-yukarı yapmayın. Yönünüz hep yukarı olsun. Bu, lifting etkisi için olmazsa olmazdır.

3) Face roller ile masaj yaparken cildinize karşı nazik olmalısınız. Yüz masaj aletini asla sertçe bastırarak uygulama yapmayın.

Adım adım face roller uygulaması

1. Yüz masajına aşağıdan başlayın. Uygulamaya çeneden başlamalısınız. Face rollerın geniş kısmını çenenize yerleştirin ve önce yüzünüzün tek tarafına doğru hareket ettirin. Sonra aynı işlemi yüzünüzün diğer tarafı için de yapın. Çeneden sonra yanaklar ve elmacık kemiği hattı için de aynısını yapın.

2. Ardından face rollerın geniş kısmını alnınıza yerleştirin. Alnınızın ortasından başlayarak kulaklarınıza doğru ilerleyin. Alnınızın her iki tarafı için de bu uygulamayı yapın. 

3. Daha sonra face rollerın küçük ucuyla gözaltlarınıza çok ama çok nazik bir masaj uygulaması yapın. Gözaltınızın iç köşesinden dış tarafa doğru aleti kullanın. Göz çevresine masaj yapmak kan dolaşımını olumlu etkileyeceğinden göz çevresi morluklarını ve şişlikleri hafifletir. 

4. Son olarak aşağıdan yukarı doğru olacak şekilde boynunuza da uygulama yaparak masajı sonlandırın.

Ne sıklıkla face roller uygulanmalı?

Face roller masaj tekniğini her gün sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Hatta daha etkili sonuç vermesi için face rollerı kullandıktan sonra buzdolabında saklamalısınız. Face roller'ın soğutulmuş olması ciltte hem gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur, hem de kan akışını hızlandırarak cildin parlamasını ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Face rollerın faydaları neler?

1. Kan akışını hızlandırır.

Böylece cilt daha sıkı ve parlak bir görünüme kavuşur.

2. Gözenekleri sıkılaştırır.

Face roller'ı buzdolabında saklayıp soğuk bir şekilde kullanırsanız hem cilt şişkinliğiniz azalır, hem de gözenekler küçülür.

3. Üzerine uyguladığınız cilt bakım ürünlerinin faydasını artırır.

Face rollerı serum veya nemlendirici ile birlikte uygulamak, ürünlerin cildinize daha iyi nüfuz etmesini sağlar ve etkisini artırır.

4. Enerjinizi dengeler.

Bu yüz masaj aletinin doğal taşlardan oluşması vücudunuzdaki negatif enerjiyi dışarı atar.

5. Kırışıklıkları hafifletir.

Hücre yenilenmesini teşvik ettiği için hem cildinizin esnekliğini artırır, hem de kırışık görünümü azaltır. Cildiniz daha genç görünür.

Jade roller nedir? 

Aslında jade roller ve face roller aynı şeydir. İsmini üzerindeki yeşim taşından dolayı adına jade roller denir. Ama doğal taşlardan yapılan masaj aletlerinin tümü zaten face roller olarak geçer. Yeşim taşlı olanlara jade roller da denir. 

Face roller fiyatları 

Face roller fiyatları taşının orijinal olup olmamasına ve kalitesine göre değişir. Piyasada her bütçeye göre face roller bulunmaktadır. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ