Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAILEY BIEBER’İN DUDAK MAKYAJINI KENDİNİZE UYARLAYIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIPLINER INKDUO
SHISEIDO
2’si 1 Arada Dudak Kalemi
1.490,00 TL
LIPLINER INKDUO
SHISEIDO
2’si 1 Arada Dudak Kalemi
1.490,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
CRYSTAL GEL GLOSS
SHISEIDO
Kristal Efekti Veren Dudak Parlatıcısı
1.450,00 TL
SHIMMER GELGLOSS
SHISEIDO
Ultra Parlaklık & Nem Veren Dudak Parlatıcısı
1.390,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL

Dudak Makyajı

HAILEY BIEBER’İN DUDAK MAKYAJINI KENDİNİZE UYARLAYIN

  • Mayıs 16, 2023

Başarılı ve güzel modelin hepimizi hayran bırakan ikonik dudak makyajını kendinize nasıl uyarlayabileceğinizi anlatmaya geldik.

“Glazed Donut Skin” kavramını güzellik dünyasının bir parçası haline getiren ve parlak görünümünü adeta trend konumuna yükselten Hailey Bieber, sadece bu konuda bizleri yönlendirmiyor. Kendisi çabasız makyaj görünümleriyle de sık sık ilham kaynaklarımızdan biri olmayı başarıyor. Özellikle de dudak makyajıyla…

Bieber’ın kendi markası Rhode dünyasında yer alan Peptide Lip Treatment, doğal ve parlak dudaklar yaratmak için en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor elbete. Ancak onun makyajını kendinize uyarlamak için muadil gloss ve lip balm önerilerimiz kesinlikle mevcut.

Hailey Bieber’ın dudak makyajını kendinize uyarlayın

“Glazed Brownie” isimli dudak makyajında Bieber, kahverengi ya da nude tonlu dudak kalemlerinden, şeffaf ya da altın ışıltılı lip gloss’lardan destek alıyor. TikTok’ta yayınladığı bir videosunda ise kendisini NARS Afterglow Lip Balm Wicked Ways kullanırken görüyoruz. 

Öncelikle Hailey Bieber’ın dudak makyajını kendinize uyarlamak için ihtiyacınız olan şey dudak kalemi. Bunun için Shiseido Lipliner Inkduo 2’si 1 arada dudak kalemlerinden Beige ya da Bare rengini kullanabilirsiniz. Dudaklarınızı kalemle çerçeveledikten, içini de yine aynı kalemle biraz doldurup parmaklarınızla bu görünümü dağıttıktan sonra sıra lip gloss adımına geliyor.

Hailey Bieber lip gloss adımında ya tamamen şeffaf bir ürün tercih ediyor ya da altın ışıltılara sahip versiyonlardan hoşlanıyor. Burada ise siz önereceğimiz lip gloss’lar şöyle;

Nars Afterglow Lip Shine: Dudakları ayna benzeri bir yüzeyle kaplayan bu lipgloss serisi, dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor. İçeriğindeki A ve E Vitamini ise dudakları aynı zamanda besliyor. Bu serideki A – Lister ve Triple X ise Bieber’ın ikonik dudak makyajına uyum sağlayacak nitelikte.

Shiseido Crystal Gel Gloss: Dudaklara parlaklık, hacim ve nem veren bu lip gloss, adeta cam efekti kazandırıyor. Üçlü yağ karışımı sayesinde de çok kolay bir uygulama sağlıyor. 

Shiseido Shimmer Gel Gloss: Kogane Gold ya da Kurumi Beige Hailey Bieber’ın dudak makyajını yaratmak için en uygun seçenekler arasında. Bu seri ise ultra parlaklık sağlıyor, ışık yansıtıcı inciler ve yağlar ise dudaktaki parlaklığı en üst düzeye çıkarıyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ