Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HEM DUDAĞA HEM GÖZE UYGULANABİLEN 7 EN GÜZEL RENK ÖNERİSİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Dudak Makyajı

HEM DUDAĞA HEM GÖZE UYGULANABİLEN 7 EN GÜZEL RENK ÖNERİSİ

  • Temmuz 08, 2020

Makyajda öyle renkler vardır ki, hem ruj olarak dudaklarda hem de far olarak gözlerde kullanılabilir. Üstelik bu renkler bir de tek üründe birleşirse, işte o zaman çok güzel olur. Bir ürün=Tüm makyaj!

Bunu Nars’ın Multiple ve Matte Multiple stik ürünleriyle yapabilirsiniz. Bu kremsi stik ürünler ile gözlerinizi ve dudaklarınızı renklendirebilirsiniz. Eğer aradığınız tam da böyle bir ürünse, size harika renk önerilerimiz var! Bu renkler ile yüzünüzü bir anda sağlıklı, canlı, taze ve dinlenmiş gösterebilirsiniz. Üstelik önümüz yaz! Yazın sıcak havalarda makyaj çantanızın dostu olacak bu ürünlere kesinlikle göz atmalısınız.
 



Multiple

Nars Multiple Stick, cildi çok güzel aydınlatır. İçinde hafif pırıltılar vardır. E vitamini ve Acai yağıyla zenginleştirilmiş olduğundan cilde renk verirken, cildi nemlendirir ve besler. En güzel uygulaması ise parmaklarla yapılandır. Çünkü cildin sıcaklığı ile mükemmel bir şekilde dağılır. The Multiple ile tüm makyajınızı birkaç dakikada yapabilirsiniz. Yanaklar, gözler ve dudaklarda uygun olan renkleri kullanabilirsiniz. 
 



Matte Multiple

Matte Multiple’lar kremsi yapıda olmalarına rağmen mat dokularından dolayı oldukça kalıcıdırlar. Çok kolay uygulanıp yayılırlar, ciltte birikme yapmazlar. Bu da Multiple gibi yanaklar, gözler ve dudaklarda kullanılabilir.
 

Hem dudaklarda hem gözlerde hangi renkleri kullanılabilir?

1) Matte Multiple’ın Anguilla (pembe), Exumas (kayısı kırmızısı), Laos (mercan pembe) tonlarını dudaklarınızda ruj olarak kullanabilirsiniz. Bu renkler dudaklara sağlıklı ve natürel bir görünüm verecektir. Mat dudak isteyenlere! Nars Precision Lip Brush #30’a ürünü alıp dudaklarınızı renklendirebilirsiniz. Ya da ürünü doğrudan dudaklarınıza değdirip, parmaklarınızla yayabilirsiniz.

Bu renkleri aynı şekilde gözlerinizde far olarak da kullanılabilirsiniz.Tabii dudağınıza uyguladığınızdan daha az uygulamalısınız ki, daha dengeli bir görünüm olsun. Bunu bir far fırçası ile uygulamanız iyi olur. Nars Cream Blending Brush #12’a biraz ürün alıp göz kapağınıza sürün.

2) Makyajımda biraz parlaklık olsun derseniz, Multiple kullanabilirsiniz. Maui (ışıltılı gül pembesi), Orgasm (şeftali pembe), Portofino (ışıltılı mercan), Riviera (pembe) renkleriyle hem dudak hem göz makyajınızı yapabilirsiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ