Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOLLYWOOD YILDIZLARININ GÜZELLİK SIRRI: GERMANYUM ROLLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜN
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL

Ünlülerin Cilt Bakımı

HOLLYWOOD YILDIZLARININ GÜZELLİK SIRRI: GERMANYUM ROLLER

  • Ekim 21, 2020

Aurelia Germanyum Roller en basit haliyle yüz ve vücudunuza masaj yaparak uygulanan bir güzellik rollerı. O yüzden beauty roller, face roller, masaj rollerı, yüz rollerı, Aurelia roller gibi birçok şekilde de anılıyor.

En önemli özelliği anti-aging etkili olması. Yüzü iyileştiriyor, gençleştiriyor, güzelleştiriyor. Vücuda uygulandığında ise kan dolaşımını harekete geçirip kasları rahatlatıyor. Selülit üzerinde bile etkili olduğu söyleniyor.

Elbette bu roller için oldukça yüzeysel bir anlatım oldu. Size germanyum roller’ın ‘sihrini’ detaylı olarak anlatacağız. Ama Kim Kardashian’dan Hollywood yıldızlarına kadar bu ürünün kullanılmasının ana sebebini size farkettirdik diye umuyoruz: Anti-aging etkisi.

Ünlüler nasıl kullanıyor?

Hollywood ünlüleri bu güzellik rollerını yüz ve vücutlarında düzenli olarak kullanıyorlar. Özellikle spordan ve duştan sonra günde birkaç kez uygulayınca çok etkili olduğunu güzellik koçları da belirtiyor.

Bu güzellik rollerı mucize mi, sihir mi, bilimsel bir gerçek mi? En merak edilen soruya geçelim şimdi.

Germanyum nedir?

Roller, germanyum tozu içeren 24 masaj taşı ile kaplanmıştır. Adının germanyum olması da buradan geliyor.

Germanyum, doğada nadir olarak bulunan doğal bir madendir. İyileştirici özellikleri ile bilinir. Yarı iletken bir madde olduğu için vücudun enerji seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Germanyum, hücresel zarlardan oksijenin iletimini kolaylaştırır ve kandaki oksijen seviyesini arttırır. Geleneksel antioksidanlardan farklı olarak germanyum cilde nüfuz edemez. Germanyum, sarımsak, brokoli, kereviz, süt, soğan, domates suyu, aloe vera, ginseng gibi yararlı besin ve bitkilerde bulunur. Güzellik alanında ise ilk kez Japon bilim adamı Kabura Ishiguro tarafından kullanılmıştır.

*Negatif iyon üreterek yaşlanmayı geciktirir.

Bu rollerı kullanırken bizi direkt ilgilendiren asıl nokta ise, germanyumun negatif iyon üretme kabiliyetidir. Böylece, pozitif iyonların aşırı üretimi ile hızlanan yaşlanma sürecini geciktirmeye yardımcı olur. Cildimizdeki negatif ve pozitif iyonlar arasındaki denge daha sağlıklı, daha genç görünen bir yüze kavuşmamızı sağlar.

Germanyum rollerın cilde faydaları neler?

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki; Germanyum roller ile 30-45 saniyelik bir masaj, parmaklarla yapılan 100 adet yüz masajına eşittir.

*Üzerindeki 24 germanyum taşı nedeniyle vücudun doğal olarak kendini iyileştirme yeteneğini uyarır. Böylece cildin kendi kendini onarma ve yenileme sürecine destek olmuş olur.

* Yüz ve vücutta kullanılabilir.

* Kan dolaşımını desteklediği için varsa şişlik, ödem gider. Kasları rahatlatır. Ağrı ve sızıları giderir.

* Hassas göz çevresindeki koyu halkaları ve şişlikleri azaltır.

* Cilt tonu eşitlenir, varsa lekeler hafifler. Kırışıklıklar ve ince çizgiler azalır.

* Cilde lifting etkisi yaptığı için yüz hatları toparlanır ve yüz daha sıkı, gergin gözükür.

Püf noktası: Tek başına kullanılabildiği gibi nemlendirici, serum veya losyon üzerine de kullanılabilir. Kozmetik ürünlerinin emilimini arttırır.

Germanyum roller nasıl kullanılır?

Küçük ve hafif olduğu için evde, ofiste, hatta arabada ve yolculuklarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. 30-45 saniye, günde birkaç kez kullanabilirsiniz. Her işlemden sonra kendinizi daha canlı ve rahatlamış hissedeceğiniz garanti!

Kullanım alanı çok geniştir: Alın, yanak, göz çevresi, dekolte bölgesi, üst kol, el, boyun, omuz ve üst omurga ile baldırlarda ürünü kullanabilirsiniz. Ürünü yukardan aşağıya, sağdan sola yuvarlayarak kullanabilirsiniz.

Düzenli kullanımda 2 haftada elde ettiğiniz sonuçlara siz bile şaşıracaksınız!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ