Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
IŞILTILI SİMLİ GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOYAGEUR EYESHADOW PALETTE
NARS
Voyageur 6’lı Far Paleti - Quartz
1.650,00 TL
CONTROLLED CHAOS MASCARA INK
SHISEIDO
Kirpikleri Dolgun Gösteren Maskara
1.650,00 TL
CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
1.420,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL

Göz Makyajı

IŞILTILI SİMLİ GÖZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Şubat 21, 2023

Euphoria dizisiyle yükselişe geçen ve 2023’ün trend görünümleri arasında da yer alan ışıltılı simli göz makyajının nasıl yapılacağına merak ediyorsanız, okumaya devam edin.

Eskiden sadece özel günlerde ve davetlerde yapılan ışıltılı göz makyajı, artık böyle bir kurala uyum sağlamıyor. Artık önemli olan sadece böyle bir görünüm oluşturmak isteyip istemediğiniz. Eğer ilgi alanınıza bu tarz göz makyajları girdiyse, biraz daha detaya inmenin de tam zamanı!

  • Simli göz makyajı nasıl yapılır?

Bunun için öncelikle far kullanmadan önce baz oluşturacak bir ürüne yer vermeniz gerekiyor. Bunun sebebi ise farınızın daha canlı görünmesi ve uzun süre kalıcılığını koruyabilmesi. Göz makyajının dağılmasını, çizgilerin arasına girmesini ve topaklanmasını önleyen, ayrıca göz makyajının tüm gün dayanmasını mümkün kılan Nars Tinted Smudge Proof Eyeshadow Base ile işe başlayabilirsiniz.

Sonraki adım ise simli bir far seçmek. Ancak öncesinde iri taneli simler yerine daha minik ışıltılara sahip farlar kullanarak göz makyajınızı derinleştirebilirsiniz. Bu aşamada size önerebileceğimiz ürünler ise şöyle;

Nars Quad Eyeshadow
İçerisinde 4 farklı renkte farın bulunduğu bu far paleti, oldukça pigmentli ve tek sürüşte bile yoğun renk veriyor. Üstelik sunduğu ton seçenekleri de epey zengin. 
Nars Voyageur Eyeshadow Palette Quartz
Kremsi matlar, ışıltılı satenler ve çok boyutlu renklerden oluşan far paletinin içinde 6 adet renk yer alıyor. Üstelik hem gündüz hem de gece makyajına uyumlu.

  • Simli far nasıl kullanılır?

İşte esas kısma geldik. Baz ve ardından daha ince simlere sahip bir farla zemin hazırladıktan sonra, göz makyajınızın en iddialı dokunuşunda sıra.  Öncelikle sizin için derlediğimiz ürün önerilerine hemen bir göz atalım;

Nars Hardwired Eyeshadow; Bu serinin içerisindeki Pattaya, Mendoza, Pointe Noire, Firenze, Lunar ve Goa gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Simli far nasıl kullanılır? sorusuna dönecek olursak, fırça ya da parmağınızla ürünü aldıktan sonra tampon hareketlerle göz kapağınıza uygulamanız, ürünün dağılmasını engelleyecektir. Eğer fırça kullanacaksınız, fırçanızı biraz ıslatmanız farın daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Ayrıca isterseniz farklı renkleri birbirleriyle karıştırabilir ve çekicilik dozunu artırmak için minik taşlardan yardımı alabilirsiniz. Son adımda da kirpiklerinize hacim ve yoğunluk kazandıran bir maskarayla göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. 

Işıltılı simli göz makyajı yapma aşamasında göz şeklinize uyumlu hareket etmenin de muhakkak faydası olacaktır. Göz şeklimizi nasıl anlarız? sorusuna cevap bulmak ve bu konuyu daha detaylı incelemek için lütfen GÖZ TİPİNİ ÖĞREN MAKYAJINI SEÇ! konusuna tıklayın.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ