Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
JENNIFER LOPEZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Ünlülerin Makyajı

JENNIFER LOPEZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 03, 2020

JENNIFER LOPEZ MAKYAJI NASIL YAPILIR?

 

Ünlü makyaj artisti Seçkin Süngüç’ten makyajına hayran olduğumuz Lopez ile ilgili tüyolar istedik. O da bize detaylı olarak hem anlattı hem gösterdi. Böylece en beğendiğimiz ünlünün makyajının nasıl yapılması gerektiğini detaylı olarak öğrendik. 
 

Jlo makyajı ile elbette bir Jlo olamayız ama neden onun makyajı ile biz de kendimizi kendi evrenimizin yıldızı gibi hissetmeyelim ki? Smoky Eyes makyajının kraliçesi Jennifer Lopez’in meşhur makyajı Makyaj Trendi’nin merceği altında!
 

Aydınlık bir ten için...

 

1) Öncelikle teni makyaja hazırlamak gerek. Bunun için Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Yellow Primer ile cildin rengini düzenliyoruz. Bu baz sayesinde üstüne uygulayacağımız fondötenin kalıcılığı da 3 kat artmış olacak.
 

2) Nars’ın renkli nemlendiricisi Pure Radiant Tinted Moisturizer ince bir kapatıcılığa sahip. Ten makyajı için yeterli. Çünkü Jlo makyajında cilt parlak ve taze olmalı. Bunun için de kalın kapatıcılara ihtiyaç yok. Renkli nemlendirici, duru, aydınlık ve taze cilt görünümü için oldukça ideal. 

 

 

Makyajın odak noktası: Gözler

 

3) Göz makyajına başlamadan önce göz kapağına Nars Smudge Proof Eyeshadow Base uygulamak iyi olur. Özellikle bu bazı gece makyajlarında mutlaka sürmelisiniz. Çünkü göz makyajının topaklanmasını, akmasını, bozulmasını önlüyor. Öncelikle göz pınarlarına highlight yapın. Bunun için Make Up For Ever’in I-514 farı, rengi ve parlak dokusuyla isabetli bir seçim olur. Sonra Make Up For Ever’in Aqua Shadow 4E kahverengi kalemini kirpik diplerine sürün. Çok düzgün sürmeye gerek yok, fırçayla aşağıdan yukarı doğru dağıtıp dumanlı bir görünüm elde edin.

 

4) Nars’ın hafif ışıltılı farı Ashes To Ashes ile kaş altına çıkmadan, gözün kıvrım kısmına ve etrafına farı dağıtın. Degradeli şekilde. Sonra Bengali far ile gölge yapın. Göz üstünde uyguladığınız Aqua Shadow 4E’yi göz içine de sürüp hafif dışarı taşırın ki alt kirpik diplerinde de buğulu bir görünüm olsun. 

 

5) Göz altına kapatıcı olarak Nars Radiant Creamy Concelar uygulayın ve Make Up For Ever’in tekli takma kirpiklerini kısaları diplere uzunları sonlara doğru gelecek şekilde yapıştırıp Smoky Stretch Maskara’yı sürün. 

 

 

Aydınlatıcı ve kontür...

 

6) Göz makyajı odak noktası olduğu için yüzde fazla renge gerek yok. Nars Bronzing Powder Casino ile yüze kontür yapıyoruz. Elmacık kemiklerinin hemen altından uyguluyoruz. Sonra Nars’ın 2 renk aydınlatıcısını yanaklara birlikte uygulamak çok etkili sonuç vereceğinden ikisini birlikte kullanacağız ama karıştırmadan!

 

Orgasm yüze hafif renk ve parlaklık veriyor. Bunu yanaklara doğru uygulayın ve hafifçe dağıtın. Copabana‘yı ise şakaklara doğru uygulayıp ten makyajını bitiriyoruz.

 

İşte, ışıl ışıl ve aydnlık Jennifer Lopez ten makyajı!

 

Dudaklar nude görünmeli...

 

7) Parlak bir cilt ve dumanlı gözler makyajın odak noktası olmak için yeterli. Bu yüzden dudaklar nude görünmeli. Nars Satin Lip Pencil Floralies sürmek ve üstüne gloss ile parlatmak bunun için yeterli…

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ