Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIM KARDASHIAN'IN DÜĞÜN MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Ünlülerin Makyajı

KIM KARDASHIAN'IN DÜĞÜN MAKYAJI

  • Temmuz 18, 2020

KIM KARDASHIAN'IN DÜĞÜN MAKYAJI

 

ABD'li TV yıldızı Kim Kardashian ve şarkıcı Kanye West, aylardır beklenen nikahlarını unutulmayacak bir tören ile gerçekleştirdi. Törene basının alınmaması kararı alan çift, İtalya'nın tarihi ve turistik şehri Floransa'da 16'ncı yüzyıldan kalma bir kalede yaklaşık 600 kişilik bir davetli topluluğunun önünde evlendi. Kim’in gelinliğini ve Kanye’nin smokinini ise Givenchy hazırladı. Düğünden sonra Versailles’da bir parti düzenlenerek eğlenceye gece boyu devam edildi.


 

Kim'in saçları

 

Kim bu büyük gün için Jennifer Aniston’un saçlarına fısıldayan adam olarak da bilinen saç gurusu Chris McMillan ile anlaştı. Tören saçı için McMillan ilk olarak şekillendirici kullanarak işe başladı. “Ürünü doğrudan saçın üst taraflarına, biraz da hacim verici köpük ekleyerek nemli saça uyguladım. Sonrasında da yuvarlak bir fırçayla Kim’in saçlarını kuruttum” diyor McMillan.

“Saçın orta bölümünü çok şık, modern ve modaya uygun yaptık. Biraz retro dokunuşlarla saçı özgünleştirdik, bana Ali MacGraw’ın ‘Love Story’ filmindeki saçlarını hatırlattı. Daha sağlıklı, genç ve güzel görünmesi için saç uçlarına biraz parlaklık verici serum sürdüm” diye ekledi McMillan.

 

Nostaljik etki

 

 

Düğün sonrası davet saçı içinse Kim biraz değişiklik yaptı. “Kim duvağını çıkardıktan sonra saçın ön kısmındaki iki parçayı geri aldım, bunu at kuyruğu yapmak için kullandım ve 70’leri andıran bir görünüm yarattık. Saçı şakaklarından başlayarak geriye doğru taradım” diyor McMillian. 

 

“Sonra buketindeki bahar yıldızı çiçeklerinden biraz alıp at kuyruğunun ortasına yerleştirdim. Saç yaparken abartıya kaçmadan çiçek kullanmayı seviyorum, özellikle de düğünlerde. Bunu basit ve küçük bir şekilde yapmayı tercih ediyorum. Gelinliğin tasarımcısı Ricardo Tisci de bu fikrimden hoşlandı. Bu arada Givenchy’nin tasarımcısı Ricardi ile beraber iş çıkartmak muhteşemdi!”
 

Dramatik makyaj

 

Mario Dedivanovic, Kim’in gece makyajını yaptı. Hafif buğulu gözler, ten rengi dudaklar ve yanaklarda güçlü vurgular... Dedivanovic, Versailles’da gerçekleşen düğün sonrası akşam partisi için de Kim’in makyajını yaptı. Bu makyajda ise gözlerı vurgulayarak çok dramatik buğulu bir makyaj uyguladı.Bu makyajda Nars Sheer Matte FoundationMake Up For Ever Rouge Artist Intense N4 Pink Beige ruj ve kontür için Nars Bronzing Powder Casino kullanmış. 

 

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ