Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN 5 PÜF NOKTASI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
DETOX SCALP + BODY SCRUB
WE ARE PARADOXX
2’si 1 Arada Vegan Saç & Vücut Peelingi
1.475,00 TL 1.175,00 TL
MOISTURE SUPER FUEL FACE, HAIR + BODY OIL
WE ARE PARADOXX
Nemlendirici & Besleyici Kuru Yağ - Yüz&Vücut&Saç
1.475,00 TL 1.180,00 TL

Saç

KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN 5 PÜF NOKTASI

  • Aralık 07, 2022

Elektriklenme ve nem kaybı gibi sorunlarla sık sık karşılaşan kıvırcık saçlar için önlem niteliğindeki 5 püf noktasını inceliyoruz.

Eğer onlarla nasıl yaşayacağınızı tam olarak düzene oturtabilirseniz, kıvırcık saçlı olmak gerçekten büyük bir şans. Ancak dalgaların canlılığını hep koruyabilmesi, saçların elektriklenmemesi ve nemini kaybetmemesi en çok dikkat edilmesi konuların başında geliyor. Ayrıca bukleler yüksek bakım gerektirebilir, bu nedenle buklelerinize bakım yapacak en iyi rutini bulmak biraz zaman alabilir. İşte başarılı sonuçlar verebilecek, kıvırcık saçlar için önlem niteliğindeki 5 püf noktası;
 

Saçınızı sadece gerektiğinde yıkayın
Her gün ya da haftada bir kere gibi kısıtlamalar yerine, saçlarınızı ihtiyaç duyduğunu hissettiğini zamanlarda yıkayabilirsiniz. Sadece kıvırcık saçları çok sık yıkamak, kurulaşmasına ve buklelerin daha zor yönetilmesi neden olabilir. Nemlendirici özellikli şampuanları saç rutininize dahil edebilir, şekillendirici jel, yağ ya da krem gibi ürünleri sık kullanıyorsanız nemlendirici şampuandan önce arındırıcı bir şampuan kullanmayı deneyebilirsiniz. Bizim bu noktada önerimiz ise We Are Paradoxx Moisture Shampoo ve We Are Paradoxx Detox Scalp + Body Scrub

Saç kreminizi saçınızda birkaç dakika bekletin
Kıvırcık saçların çoğunlukla neme susadığını söyleyebiliriz. Bu yüzden nem dengesi en dikkat etmeniz gereken konu. Yani kıvırcık saçlarınız varsa saç kremi kullanmaktan çekinmenize gerek yok. Kıvırcık saçlar için bir saç kremi kullanın ve her bukleyi temas ettiğine emin olun. Saç kremi hala saçınızdayken, geniş dişli bir tarak kullanarak dolaşıklıkları nazikçe açıp kremi saçınıza eşit olarak dağıtabilirsiniz.  Saç kremini durulamadan önce birkaç dakika bekleyin.
 

Haftalık ve aylık bakımları es geçmeyin
Elbette her duşta saç kremi kullanmanız önemli. Ancak derinlemesine nemlendirme için haftalık ve aylık olarak maskelere rutininize yer vermeniz, buklelerinizin sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. Moisture Express Hair Mask ve Moisture Super Fuel Face, Hair, Body Oil içeren We Are Paradoxx Express Moisture Therapy Hair Kit ise ihtiyaç duyduğunuz nemi sağlamaya hazır. 

Saçınız hala ıslakken şekillendirmeye başlayın
Serumlar, jeller, spreyler ve köpükler dahil olmak üzere birçok farklı bukle belirginleştirici ürün kendine yer buluyor. Önce kıvırcık saç tipinizi belirleyerek saçınız için en uygun ürünü bulmaya çalışın. Kabarmaya karşı ekstra koruma için saçlarınız hala ıslakken buklelerinize elektriklenme önleyici serum sürebilir, ardından buklelerin daha belirgin olması için yine hafif ıslakken şekillendirici ürünler sürebilirsiniz. 
 

Düzenli olarak uçlarından kestirin
Buklelerinizin en iyi şekilde görünmesine yardımcı olması için belirli aralıklarla kuaförünüzü ziyaret etmeniz gerekiyor. Çünkü saçınızın uçları kırıldıkça, buklelerin şeklinde de bozulmalar meydana gelebiliyor.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ