Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KRALİYET AİLESİNİN MAKYAJ SIRLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Ünlülerin Makyajı

KRALİYET AİLESİNİN MAKYAJ SIRLARI

  • Mayıs 19, 2020

Tarzıyla birçok kadına ilham veren Cambridge Düşesi Kate Middleton, makyajıyla da oldukça beğeniliyor. Sade ve doğal makyaj tercih eden Kate Middleton’un makyaj sırlarını yazdık. Ama Kate kadar sarayın en yeni gelini Prens Harry’nin Amerikalı aktris eşi Meghan Markle’da modern ve ilham verici parlak stiliyle göz dolduruyor. Onu da yazmasak olmazdı elbette.

Karşınızda Kate ve Meghan’ın makyaj sırları...

Kate and Meghan

Meghan Markle

Güçlü, kendinden emin ve samimi gülüşüyle Meghan Markle’ı biz çok beğendik. Üstelik kendisine çok yakışan bir makyaj stiline sahip olduğu da su götürmez bir gerçek: Yalın, dozunda ve kusursuz.

1) Meghan cildi sağlıklı gösteren, ince yapılı, çok kapatıcı olmayan bir fondöten kullanmayı tercih ediyor. Siz de böyle bir ten ürünü isterseniz Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 (saten bitişli renkli nemlendirici) veya Shiseido Perfect Hydrating BB Cream SPF30 (bb krem) ideal olabilir.

2) Göz altlarında kapatıcı olarak teninden bir ton açık rengi tercih ediyor genelde ve göz altları gayet aydınlık ve taze görünüyor. Aydınlatıcı özellikli Nars Radiant Creamy kapatıcıyı siz de bu özelliklerinden dolayı kullanabilirsiniz.

3) Kaşları doğal görünümlü ve dikkat edersiniz kalın ve boşluklu. Gayet güzel bizce, kendisine çok yakışıyor. Siz de böyle bir kaş görünümü isterseniz Shiseido Natural Eye Brow Pencil kaş kalemini kullanmanız iyi olur.

meghan markle makyaj sırları

4) Meghan'ın göz makyajı çok karakteristik ve adeta onun imzası görünümünde. Siyah eyeliner ve maskara olmazsa olmazı. Siz de Meghan gibi küçük ve içeri doğru göz şekline sahipseniz, göz kalemini inceden gözün dışına doğru kalınlaşan çizgi şeklinde çekin. Hacim verici bir maskara uygulayın. Nars Velvet Eyeliner Black Moon siyah göz kalemi ve Nars Climax maskara iyi bir ikili olur.

5) Ve allık! Meghan Nars Orgasm allık kullanıyor. Doğal görünümlü pembe yanaklarının sırrı bu.

Meghan Markle Nars Orgasm Blush

6) Son olarak dudaklarında ise hep nude tonları tercih ediyor. Nars Orgasm Lipstick ruj gibi.

Kate Middleton

Her hareketi izleniyor, her adımının peşinde yüzlerce gazeteci var ve o henüz hiç açık vermedi! Her zaman şık, bakımlı ve güzel...

1) Düşesin makyajında en dikkat çeken nokta pürüzsüz bir ten. Ama ne mat ne parlak bir görünümde... Kadifemsi mat bitişli Shiseido Perfect BB ile siz de bu görünümü elde edebilirsiniz.

2) Göz altlarını çok fazla aydınlatmadan, fondöteninizden sadece yarım ton açık bir kapatıcıyı göz altlarınıza uygulayın. Bunun için Nars Soft Matte kapatıcı iyi bir seçim olur. Sigma F03 fırça ile bunu uygulayın veya parmak uçlarınızla tampon hareketlerle nazik bir uygulama yapın.

Kate Middleton

3) Kate Middleton, fondötenin üzerine transparan pudra ile çok daha doğal bir görünüm elde ediyor. Hem de makyajın kalıcılığı artıyor, saatler boyu makyajı akmıyor, bozulmuyor. Ancak transparan pudrayı cilde iyice dağıtmak gerekiyor, yoksa flaşlı fotoğraf çekimlerinde hatalar net olarak görünür. Bunun için Nars Translucent Pressed Powder sıkıştırılmış transparan pudrayı tercih edebilirsiniz.

4) Göz makyajında sade renkler kullanan Middleton füme, açık kahve tonları ve gri tonlarda far tercih ediyor. Siz de Middleton gibi tek renk farı göz kapağınızın katlanma kısmına kadar iyice dağıtın. Bunun için Nars Quad Eyeshadow dörtlü farın Mahe rengini kullanın.



5) Çok ince bir eyeliner ve yoğun maskara ile göz makyajını bitirin. Shiseido Microliner eyeliner ve Nars Climax ikilisini tercih edin. Son olarak şeftali tonlarındaki allığı elmacık kemiklerinize uygulayın. Nars Luster allık mükemmel bir seçim olur.

6) Rujda ise Nars Audacious Raquel gibi nude bir renk çok güzel bir uyum yakalar.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ