Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ ÇANTALARININ VAZGEÇİLMEZİ 6 NARS ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
MINI CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
840,00 TL
CLIMAX EXTREME MASCARA
NARS
Anında Ekstra Hacim ve Yoğunluk Veren Maskara
1.420,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL

Dudak Makyajı

MAKYAJ ÇANTALARININ VAZGEÇİLMEZİ 6 NARS ÜRÜNÜ

  • Ekim 15, 2021

Makyaj çantamız, biz kadınların olmazsa olmazımız. Minimum 6 adet Nars makyaj ürünü ile makyaj çantanızı yeniden oluşturabilirsiniz. Nedir bu ürünler?

Makyaj çantası konusunda hepimizin hassas olduğu aşikar, çantanın kendisi kadar içindekiler de çok değerli ve çantamıza atacağımız her bir ürünü seçerken oldukça dikkatli davranıyoruz. Çünkü günlük hayatta yanımızda taşıdığımız, ihtiyaç duyduğumuzda kullanmak istediğimiz ve en sevdiğimiz ürünleri yanımızda taşıyoruz.

Günlük hayatın koşuşturmasına ve hızına ulaşmak için makyaj çantamızdaki ürünlerin de kedimizi hem iyi hem de güzel hissettirecek ürünler olmasına özen gösteriyoruz.

Minimum 6 adet NARS makyaj ürünü ile makyaj çantanızı yeniden oluşturabilirsiniz.

Peki bu ürünler neler olabilir? Hadi birlikte inceleyelim.

1) - İlk olarak aynaya baktığımızda cildimizi iyi görmek isteriz, dolayısıyla cilde iyi bir kapatıcılık ve satenimsi bir görünüm veren renkli nemlendirici Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 iyi bir seçim olacaktır.

2) - Cildimizi güzelce kapattıktan sonra göz çevresindeki renk eşitsizliklerini kapatmak ve homojen bir görünüm sağlamak için Radiant Creamy Concealer harika bir kapatıcı.

Mükemmel dokusu hem doğal, hem de iyi kapatıcılık sağlar. Bir daha başka bir concealer kullanmak istemeyeceksiniz.

3) - Ten makyajını hazırladıktan sonra sıra yüzümüzü ısıtmaya geldiyse size harika bir palet önermem gerek. Bu paleti kullanınca daha önce neden keşfetmediğiniz için kendinize şaşırabilirsiniz. 

Euphoria Face Palette, 3 farklı tonda aydınlatıcı ve 8 farklı renkte mat, ışıltılı ve saten dokularda far rengini barındırıyor. Bu paletin en güzel özelliği, birden fazla göz makyajı oluşturabilirken aynı zamanda 3 farklı tonda olan, açık parlak şeftali, altın ve açık parlak pembe aydınlatıcılar ile istediğiniz yoğunlukta ve tonda yüzünüzün ön plana çıkarmak istediğiniz bölümlerini vurgulayabiliyorsunuz.

Elbette bu noktalar elmacık kemikleri ile başlıyor, burun üzeri, kaş kemiği hizası, çene kısmı ve göz pınarları ile son buluyor.

4) - Göz makyajının kilit ürünü maskara ise bizim aşkımız, çünkü kirpiklerimizin belirgin olması hepimizi mutlu eder. Hacimli, simsiyah ve güçlü kirpik görünümünü seviyorsanız Climax Extreme sizin için çok uygun. Kıvrık, tek tek ve hacimli bir görünüm tercihiniz ise Climax maskara da sizin için ideal bir seçim olur.

5) - Yanakları ısıtarak genel görünümünüzü dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.  Evet, allıkların rolü bu kadar önemli!
Romantik doğal bir görünüm için daha pastel (Açık pembe, şeftali)  ve yumuşak renkleri tercih edebilirsiniz. Ancak daha iddialı ve güçlü elmacık kemiği görünümleri için ise sıcak (bordo, kırmızı) ve güçlü tonları tercih edebilirsiniz.  İki farklı renk seçeneği sunan Claudette Cheek Duo (mat parlak şeftali, mat kızarmış kehribar) tonları size hem doğal hem de güçlü uygulama olanağı sunuyor. Bu da inanılmaz güçlü bir özellik, tek bir palet ile dilediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

6) - Makyajın son imzası olarak çekici bir görünüm için dudaklarınıza uyguladığınız ton kadar nasıl sürdüğünüz de çok önemli.
Genel görünümünüze ve o güne ait ruh halinize uygun seçtiğiniz ruj rengi ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinizden şüphemiz yok.

NARS’ın en sevilen ruj ailesinden Air Matte Lip Color likit rujlarından koyu renk sevenler için Mad Rush, Total Domination, Knockout renklerini mutlaka tavsiye ederiz.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ