Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MARGOT ROBBIE: DOĞAL AMA KUSURSUZ MAKYAJININ SIRLARI NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
iliş
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL

Ünlülerin Makyajı

MARGOT ROBBIE: DOĞAL AMA KUSURSUZ MAKYAJININ SIRLARI NELER?

  • Temmuz 07, 2020

Gelmiş geçmiş en güzel sarışınlar arasında gösterilen Hollywood yıldızı Margot Robbie, efsane yıldız Grace Kelly’nin tahtına aday gösterilse de kendisi bu konuda mütevaziliğini koruyor. Sizce de Kelly kadar güzel değil mi, ne dersiniz? Bizim de en beğendiğimiz kadınlar arasında yer alan Robbie, dünyanın en prestijli dergilerinden Vanity Fair’in Ağustos 2016 sayısına hem kapak oldu, hem dergi için harika pozlar verdi.

Vanity Fair çekimlerinde Margot’un makyajını ünlü makyaj artisti Mark Carrasquillo yaptı. Doğal ve kusursuz görünümüyle büyüleyen güzel yıldızın makyajının en kilit ürünleri ise Nars markasına ait.

Bu ürünler hangisi merak ediyor musunuz?

 

Margot’un güzelliğinde Nars imzası var!

Renkli nemlendirici ile sağlıklı ve aydınlık bir cilt

Mark Carrasquillo, Margot Robbie’nin makyajında olabildiğince az ürün kullanmış. Ten makyajında sadece renkli nemlendirici var, Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 ile cilde sağlıklı bir parlaklık ve pürüzsüz görünüm verilmiş. 

Bu ürün, nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir ışıltı veren eşsiz bir renkli nemlendirici. Uzun süreli kullanımlarda koyu lekelerde azalma sağlayan formüle sahip. Cilde aydınlık bir görünüm veriyor ve üstelik parlak bitişli! Yağsız ve yüksek güneş koruması var. Özellikle kuru, kuruya dönük, normal ve karma ciltler için uygun. 

Margot’un cildi gibi harika bir cilt görünümüne sahip olmayı siz de istemez misiniz?

Nars Laguna Tiare Bronzer ile enfes bronz ten

Margot’un tenindeki bronzluk ise Nars Laguna Tiare Bronzer ile elde edilmiş. Tiare Bronzer, markanın ikonik bronz pudrası Laguna’nın Tahiti koleksiyonunda yer alan sınırlı sayıda üretilmiş özel bir versiyonu ve klasik Laguna ile aynı renge sahip: Altın pırıltılar içeren kahverengi. 

Laguna Tiare, Tahiti koleksiyonuna özel Monoi aroması kokmasının yanı sıra mini Ita Kabuki fırçaya da sahip. Cilde sağlıklı ve doğal bronz bir renk vermenin en güzel yolu… İçinde asla turunculuk barındırmıyor, bunu da hemen belirtelim.

Margot gibi sarışınlar dahil, esmerlere ve kumrallara da çok yakışan ikonik bronz pudra.

Dudaklarda ikonik ruj: Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil

Geçtiğimiz yıl hiçbir yerde bulunamayan, satış rekorları kırıp tükenen ve yeniden piyasaya çıktığında stoklanan bir ruj, Nars Dolce Vita. Ünlü, ünsüz tüm kadınlar ona bayılıyor! Margot Robbie’de onlardan biri elbette!

Dolce Vita’nın sırrı, rengi. Aslen çilek pembesi bu ruj, ilginç bir şekilde her dudak rengine ve ten rengine yakışıyor. Dudak rengine göre kimisinde daha koyu kimisinde ise daha pembemsi duruyor. Ama herkese sanki kendi dudak rengiymiş gibi çok doğal ve çekici bir pembelik veriyor. Dudak rengi de diyebiliriz. Başka hiçbir rujda bu kadar dudak rengine yakın bir ton yok. Sır bu!

Velvet Matte kalem ruj ailesine ait olan Dolce Vita, sürümü kolay, yarı mat ve dudakları kurutmayan bir yapıya sahip. Rengini tam olarak verip dudakları düzgün gösteriyor. Pigmentasyonu yüksek. Yaklaşık 5 saate kadar kalıcılığı var, kalem formda olduğu için dudak kalemi kullanmanıza gerek kalmıyor, istediğiniz an ve yerde uygulama yapabilirsiniz. Yumuşacık ve kadifemsi bir bitiş sağlıyor.

Bizde her kadının makyaj çantasında olması gereken bir ruj!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ