Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MELİS AYÇA DEĞİRMENCİOĞLU’NUN FAVORİ GÜNEŞ KREMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL

Güneş

MELİS AYÇA DEĞİRMENCİOĞLU’NUN FAVORİ GÜNEŞ KREMLERİ

  • Ağustos 15, 2023

Kusursuz cildini Shiseido’nun güneş koruyucularına emanet eden Melis Ayça Değirmencioğlu’nun favorilerini keşfetmeye ne dersiniz?

Cildinizi nasıl her gün düzenli olarak temizliyor, serum adımını atlamıyor ve nemlendiricinizi eksik etmiyorsanız, güneş kremi kullanmak da bu rutinin ayrılmaz bir parçası. Yani tercihe bağlı bir durum değil. Çünkü cildinizin sağlığını düşünüyor ve erkenden yaşlanmak istemiyorsanız gün içinde mutlaka güneş koruyucu kullanmalısınız. 

Melis Ayça Değirmencioğlu ise mükemmel cildini Shiseido’nun güneş koruyucularına emanet eden isimlerin başında geliyor. Üstün teknolojilerle hayata geçirilen ve hem güneş ışınlarının zararlarından cildi koruyan hem de bunu yaparken yaşlanma karşıtı etkiler sunan Shiseido, Melis Ayça Değirmencioğlu’nun deyimiyle “tam bir love brand”…

O halde kendisinin 3 favorisini keşfetmek ister misiniz?


Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF50+
SPF50 özelliği sayesinde cildi güneşe karşı çok iyi koruyan Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF50+, yüz için formüle edilmiş bir krem. Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olurken ince ve ipeksi bir yapıya sahip.

Shiseido’nun üstün teknolojilerinden biri olan Wetforce teknolojisi bu ürünün içerisinde de mevcut. Yani sayesinde su ve ter ile temasta koruma daha da güçleniyor. Heatforce teknolojisi ise güneşten gelen ısıya direnç gösteriyor ve ısıyla birlikte koruması artıyor. 

Shiseido Expert Sun Protector Lotion SPF50+
Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF50+ ile aynı teknolojilere sahip olan Expert Sun Protector Lotion SPF50+, daha akışkan bir kıvama sahip. Hem yüze hem de vücuda kullanılabiliyor. Profence CEL teknolojisi ile kırışıklıklar ve lekeler gibi UV ışınlarından kaynaklanan yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlıyor. NatureSurge Kompleksi ile cildi hava kirliliğine karşı koruyor. Ciltte ise asla beyazlık bırakmıyor. 

Shiseido Sports BB Compact SPF50+
Shiseido’nun en popüler ve en çok satan güneş kremlerinden biri olan Sports BB Compact SPF50+ kompakt yapıda bir BB krem aslında. Ancak asla diğer BB kremler gibi değil çünkü “Quick Dry” isimli terlediğinizde bile cildinizin güzel gözükmesini sağlayan yeni benzersiz bir teknolojiye sahip. 

Cilde nemli bir görünüm ve parlak bitiş sağlarken, hafif bir kapatıcılık da sunuyor. Zahmetsiz ve pratik şekilde cildine hafif bir renk ve parlaklık vermek, aynı zaman güneşe karşı korumak isteyen herkes için harika bir ürün. Suya ve terlemeye karşı dayanıklı olduğu için en ağır sporu yaparken terleseniz bile cildinizin iyi gözükmesini sağlıyor.

Melis Ayça Değirmencioğlu’nun kullandığı renk ise Medium Dark…

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ