Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÜNLÜ İSİMLERİN KULLANDIĞI YÜZ MASAJ ALETLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
FACE AND BODY BEAUTY GERMANIUM ROLLER
AURELIA GENEVE
Yüz ve Vücut İçin Anti-Aging Etkili Germanium Roller
1.590,00 TL 1.431,00 TL
STAINLESS STEEL DUAL ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Çift Başlıklı Roller
1.320,00 TL 1.188,00 TL
2 REPLACEABLE HEAD BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Çift Başlıklı & Titreşimli Gua Sha Masaj Taşı - Pembe Kuvars
1.690,00 TL 1.521,00 TL
THE ROSE QUARTZ WING GUA SHA
AURELIA GENEVE
Melek Kanadı Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
990,00 TL 891,00 TL
THE TIGER EYE GUA SHA
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Kaplangözü
1.190,00 TL 1.071,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 1.071,00 TL
AMETHYST GUA SHA CRYSTAL - HEART
AURELIA GENEVE
Kalp Şekilli Gua Sha Taşı – Ametist
1.090,00 TL 981,00 TL
-T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Sarkma Karşıtı & Çizgi Giderici Titreşimli -T- Güzellik Masaj Aleti
1.590,00 TL 1.431,00 TL
STAINLESS STEEL FACE & NECK ROLLER
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Çelikten Yüz & Boyun İçin Roller
1.690,00 TL 1.521,00 TL

Cilt Bakım

ÜNLÜ İSİMLERİN KULLANDIĞI YÜZ MASAJ ALETLERİ

  • Mart 31, 2023

Eğer Hollywood yıldızlarınınki gibi canlı ve gergin bir cilt görünümü elde etmek istiyorsanız, bakım rutininize mutlaka eklemeniz gereken yüz masaj aletlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Elbette hedefe uygun serum ve nemlendiriciler aracılığıyla istediğiniz canlı ve parlak cilde ulaşmanız mümkün. Ancak süreci biraz hızlandırmanın kimseye zararı olmaz değil mi? Kullandığınız ürünlerin çok daha hızlı şekilde cildinizde etkisini görmek istiyorsanız, bakım rutininize mutlaka yüz masaj aletlerini eklemelisiniz. Özellikle cilt masajı, daha sıkı, canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmak için son derece önemliyken, masaj aletleri bunu kolay ve etkili şekilde yapmanızı sağlıyor. O halde gelin Hollywood yıldızlarının da favorisi olan ve sizin de bakım ritüelinize ekleyebileceğiniz masaj aletlerini ve gua sha taşlarını inceleyelim.

Face And Body Germanium Beauty Roller
Jessica Alba, Hilary Duff, Emily Ratajkowski ve Khloé Kardashian başta olmak üzere pek çok Hollywood yıldızı, cildinin gergin ve canlı görünümünü bu roller’a borçlu. Cilt bakımında adeta devrim yaratan bu masaj aleti, cildinizin her tarafında yuvarlayarak gezdirdiğinizde kan dolaşımını destekliyor. Cildi sıkılaştırıyor, cilt tonunu düzenliyor ve daha sağlıklı, genç görünen bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Üstelik kullanılan serum ve krem gibi ürünlerin işlevini de masaj yoluyla artırıyor. 

2 Replaceable Head Beauty Bar & Stainless Steel Dual Roller
Söz konusu cilt bakım aletleri olduğunda çift başlıklı ya da çelik roller’lar uzun zamandır ünlü yıldızların güzellik dolabında sağlam bir yere sahip. Şişkinliği azaltmak, gerginlik sağlamak ve cildin ışıltısını artırmak için kan akışının uyarılmasına yardımcı olan bu roller’lar, özellikle kağıt maskelerle bir arada kullanılabiliyor. Yani haftalık cilt bakım rutininizde bu ikiliyi buluşturmamak için hiçbir sebep yok. Emma Roberts gibi oyuncular ve Jourdan Dunn gibi modeller için roller’lar olmazsa olmaz yüz masaj aletlerinden.


 

Gua Sha Taşı
Geleneksel Çin tıbbında bir şifa tekniğine dayanan gua sha taşları, artık günümüzün de en sık tercih edilen masaj aletlerinde ilk sırada geliyor. Özellikle kuvars ve ametist gibi gerçek doğal taşlardan yapılan versiyonları, o taşların kendilerine has enerjilerini de bakım ritüeline dahil ediyor. Miranda Kerr, Kaia Gerber, Beyonce, Kate Hudson, Zendaya, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow gibi pek çok ünlünün favorisi olan Gua sha taşının faydaları ise şöyle;


Dolaşımı uyarır: Yapılan araştırmalara göre Gua Sha kullanımı sonrası yüzdeki kan dolaşımı %400 oranında artıyor.

Kolajen üretmeye yardımcı olur: Gua sha vücudun daha fazla kolajen üretmesine yardımcı olarak şişkinliği azaltmaya, ince çizgileri ve kırışıklıkları gidermeye yardımcı oluyor.
İltihabı azaltır: Vücudun belirli bölgelerindeki ağrı ve gerginliği hafifletmeye yardımcı oluyor.

Koyu halkaları azaltır: Göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri de hafifletir.

Yüz kaslarını şekillendirir: Çene çizgisi ve elmacık kemiği bölgesinde kullanılan gua sha, düzenli kullanımda yüz hatlarını şekillendiriyor ve daha belirgin olmasına yardım ediyor.


T- Shaped Energy Beauty Bar
Hailey Bieber başta olmak üzere titreşimli masaj aletlerinin hayranı olan pek çok yıldız var. Göz çevresi, dudaklar, alın, boyun ve ellerinizdeki kırışıklıkları, sarkmaları azaltmaya ve cildin daha genç ve sıkı görünmesine yardımcı olan T-bar, cilde lifting etkisi yapıyor ve cildi sıkılaştırıyor. Pille çalışan titreşim özelliği ile kan dolaşımını destekliyor böylece cilt daha canlı ve sağlıklı görümüme kavuşuyor.

HAILEY BIEBER’IN GÜZELLİK SIRRI: T-BAR


Stainless Steel Face & Neck Roller
Cildinizi gerginleştirmek, lifting etkisi elde etmek ve canlılığını artırmak istiyorsanız Bella Hadid’in de kullandığı Face & Neck roller tam da size göre! V şeklindeki yapısı, cildin daha sıkı olmasına destek verirken, lifting etkisi için cildi harekete geçiriyor. Yüzün yorgun görünümünü giderirken, zamanla yüz hatları daha net ve cilt daha pürüzsüz oluyor. 

Burada hangi yüz masaj aletini kullanırsanız kullanın, mutlaka cildinizin nemlendirilmiş olmasına ve mümkünse serum da uyguladıktan sonra kullanmaya özen göstermelisiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ