Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS LIGHT REFLECTING FONDÖTENİ NEDEN SEVİYORUZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL

Fondöten

NARS LIGHT REFLECTING FONDÖTENİ NEDEN SEVİYORUZ?

  • Kasım 17, 2022

Makyaj yaparken aynı zaman cilt bakımı da sağlayan bu ürünü neden sevdiğimize dair diğer detayları keşfedin.

Son zamanlarda cilt makyajı söz konusu olduğunda kalıp gibi duran görünümlerden uzaklaşmış durumdayız. Daha doğal, canlı ve kendi cildimizmiş hissi veren ürünlere elimiz daha çok gidiyor. Peki, “Makyaj Trendi ekibi olarak sizin favoriniz nedir?” diye soracak olursanız, vereceğimiz cevapların başında Nars Light Reflecting Fondöten geliyor. 

Biz Nars Light Reflecting Fondöteni neden seviyoruz?

Öncelikle bu fondöteni kullandığınızda cildinize dair övgüler almanız ve “Yüzünde ne kullandın?” sorularına maruz kalmanız kaçınılmaz. Ayrıca ortadan yükseğe arttırılabilir kapatıcılığı sayesinde ise cilt kusurlarınız varsa bile doğallığı elden bırakmanız gerekmiyor. Akneye meyilli tenler için cilt dostu bir fondöten olduğunu da ekleyelim.

Gelelim Nars Light Reflecting Fondötene dair en sevdiğimiz detaylardan birine. Makyaj ve cilt bakımını buluşturan bu ürün, %70 cilt bakım bileşenlerinden oluşarak zamanla cildin berraklığını ve parlaklığını artırıyor. Nemi korumak için ise cildin bariyerini anında kuvvetlendiriyor. 

Kusurları anında ortadan kaldırması, cildi pürüzsüzleştirmesi, koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizlemesinin yanında bunu vegan formülüyle gerçekleştiriyor. 

Makyaj artistleri Nars Light Reflecting Fondöteni neden seviyor?

Günlük kullanımla birlikte özel davetlerden kırmızı halı törenlerine kadar pek çok ünlü ismin makyajında da bu fondötenin kullanıldığını belirtelim. Light Reflecting fondöten makyaj artistleri tarafından tercih edilmesini hafif ama yine de kapatıcılık sağlayan formülüne borçlu. 

Ten makyajının cilt bakımıyla evliliği olarak tanımlanırken, ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan "foto-dostu" bir formül olan Photochromic Teknolojisi, makyaj artislerinin özellikle çekimlerde neden ünlü isimlere bu fondöteni kullandığının kanıtı. Light Reflecting Complex de cilt yüzeyindeki parlaklığı hedef alarak ışığı prizma gibi yansıtıyor.

Makyaj artistleri bu fondöteni nasıl kullanıyor?

Pek çok makyaj artisti küçük bir fırça yardımıyla kontrollü bir şekilde ve az miktar ürünle uygulama yapmayı tercih ediyor. En çok kullanılan yöntemlerden biri de parmaklardan yardım almak. Ayrıca uygulamaya yüzün merkezinden başlayarak dışa doğru dağıtıyorlar. 

Nars Light Reflecting Fondötenin yıldız içerikleri ve faydaları

Biyomimetik Yulaf: Cildin görünümünü yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olurken, kızarıklık görünümünü azaltarak gözle görülür şekilde netliği artırıyor.

Japon Zambağı: Cildin bariyerini anında güçlendirerek nemini korumasına yardımcı oluyor.

Kakao Peptidleri ve Devedikeni: Mavi ışığın ve diğer çevresel stres faktörlerinin olumsuz etkisini azaltmaya yardımcı oluyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ