Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SICAĞA DAYANIKLI EN İYİ TEN ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
SELF-REFRESHING CUSTOM FINISH POWDER FOUNDATION
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Pudra Fondöten
2.750,00 TL
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL

Fondöten

SICAĞA DAYANIKLI EN İYİ TEN ÜRÜNLERİ

  • Haziran 21, 2022

Beklenen sıcak havalar artık kendini göstermeye başladı ve yaz sıcakları da artık çok yakın.

Bu yazın yeni trendleri, modası hem kıyafetlerde hem de kozmetik ve makyaj dünyasında her yerde karşımıza çıkar oldu. Biz kadınlar trendleri takip etmeyi ve uygulamayı pek severiz. Şimdiden gardroplarımız da yeni yılın modasını yansıtan renkler yerini almaya, makyaj çantalarımızın da eksikleri tamamlanmaya başladı.

Fakat sanırız ki tüm bunların içerisinde yaz aylarında en çok zorlandığımız şey o sıcaklara dayanıklı, akmayan ve dağılmayan ten ürünlerini bulmak. Çünkü eminiz ki hiçbirimiz özene bezene giyindiğimiz, hazırlandığımız özel ve güzel günlerimizde birkaç saat sonra akan, dağılan fondötenleri hayatımızda istemeyiz. Çünkü bu tam anlamıyla bir kabus…

Uzun geçen yaz günlerinde gün boyunca kusursuz görünmemizi sağlayan, yaptığımız makyajımızı akşam saatlerinde de kullanabileceğimiz ten ürünleri eminiz ki hepimizin ortak isteği. Sıcağa, ısıya ve hatta tere dayanıklı ten ürünleri her zaman ihtiyaç duyacağımız ürünler kategorisinde yer alıyor. Bizde sizlere yaz sıcaklarının tadını pürüzsüz, harika görünen ten makyajınızla doyasıya çıkarmanız için en güzel ve en dayanıklı ten ürünlerini listeledik. Bu ürünleri incelemeden yaza giriş yapmamanızı önemle rica ederiz.

Shiseido Sports BB cream / Sports BB compact: SPF50+ yüksek korumaya sahip olan ve güneş makyajı kategorisinde yer alan bu harika ürün suya,tere ve sıcağa karşı dayanıklıdır. İster günlük hayatta, ister tatilde denizde ve havuzda da rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürünü kullandığınızda ekstra bir güneş koruyucu ve kapatıcı ürün kullanmanıza gerek kalmayacaktır. 

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation:  Uzun süre kalıcı ve dayanıklı olmasının yanı sıra öyle özel bir teknolojiye sahip ki; Gün boyunca sürekli kendi kendini yenileyen, tazeleme gerektirmeyen, her an yeni sürülmüş gibi taze görünen bir fondöten.  Ayrıca cildi hem SPF30 güneş ışınlarına hem de hava kirliliğine karşı koruyor. Kapatıcılığı, örtücülüğü ve doğal bitişli olmasıyla kusursuz bir cilt sunuyor.

Shiseido Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation:  Sıcak havalarda fondöten veya likit bir ürün kullanmayı tercih etmeyenlerdenseniz işte tam size göre bir ten ürünü. İster ıslak ister kuru, isterseniz de fırçanızla kolayca uygulayabileceğiniz bu pudra yapısına sahip ten ürünü Gün boyu kalıcı, taze, doğal bitişli ve kusursuz bir cilt sunar. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ