Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS’IN EN SEKSİ ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

NARS’IN EN SEKSİ ÜRÜNLERİ

  • Temmuz 15, 2020



İş çıkışı önemli bir randevu ya da parti? Yemek ya da doğum günü? Hem güzel hem çekici olmak için size sadece Orgasm yeter! Bu üçlüyü deneyin, aynadaki etkisini görün. Haydi iş başına!

Bazen öyle anlar olur ki, makyaj yapmak için sadece 5 dakikanız vardır! Ve bu 5 dakikada neler neler yapılır biliyor musunuz? Biz söyleyelim: Seksi görünümlü makyaj!

Her zaman ve her durumda kurtarıcı. Bu 3 ürün ile en hazırlıksız anlarda bile görünümünüzü değiştirmeniz çok kolay. Çünkü içinde Orgasm var!

İşte, Orgasm likit aydınlatıcı, Orgasm dudak parlatıcı ve maskara ile 3 dakikalık seksi makyaj!

Nars Orgasm Illuminator: Meşhur Orgasm serisinin likit aydınlatıcısını duymuşsunuzdur. Bu likit aydınlatıcıyı yüzünüze sağlıklı ve taze bir ışıltı vermesi için tek başına kullanabileceğiniz gibi, mat fondöteninize bir damla karıştırıp da uygulayabilirsiniz. Anında canlılık ve hafif nemli bir görünüm kazanırsınız. Şeftalimsi pembe rengi her cilt tonuna yakışır.

“Aydınlatıcı sayesinde cildiniz gerçekten ışığı yakalar ve böylece inanılmaz seksi görünürsünüz.” - François Nars

Nars Orgasm Lipgloss: Işıltılı dudak parlatıcısı hem günlük olarak hem de yoğun bir göz makyajının tamamlayıcısı olarak çok ideal! İster tek başına, isterseniz aynı tonlardaki rujunuz üzerine kullanın. Ama bizden söylemesi, eğer Orgasm ise gloss’unuz başka bir şeye ihtiyacınız yok!

Nars Audacious Mascara: Kirpiklerinizin uzun, tek tek ayrılmış ve dramatik bir ifadeye sahip olmasını mı istiyorsunuz? O halde gelir gelmez Nars’ın diğer maskaralarını raftan kaldırmış, kirpikleri boyama görevini kusursuzca yürüten, markanın ‘bir ve eşsiz’ Audacious maskarasını denemelisiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ