Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Parlak Ten Makyajı Nasıl Yapılır? - Ufuk Celep
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Highlighter

Parlak Ten Makyajı Nasıl Yapılır? - Ufuk Celep

  • Temmuz 17, 2020

 

Cildimizi parlak ve aydınlık göstermek için hangi ürünlerle nasıl bir yol izlemeliyiz? Ünlü makyaj artisti Ufuk Celep, bu sorunun cevabını paylaşıyor. 

 

Öncelikle ışıltılı serumu bolca cilde uyguluyoruz.  Bu ürün ile hem cilde nem vermiş oluyoruz, hem de parlamasını sağlıyoruz.  Sonrasında renkli nemlendirici ve fondötenin 1/3’ü kadar illuminator uyguluyoruz.  İlluminator ürününü gereğinden fazla kullanmak aşırı parlaklık verdiği için bu noktaya dikkat ediyoruz.  Her iki ürünü karıştırdıktan sonra tampon şeklinde önce elimizle, sonra fırça yardımı ile uyguluyoruz.  

 

Başka bir önemli nokta ise matlık oluşmaması için parlaklık veren ürünleri tekrar tekrar cilde sürmemek ve hızlı olmaktır.

 

Sonrasında göz altlarına fırça ve parmak yardımıyla kapatıcı uyguluyoruz.  Kapatıcı kullanırken fondöten ile aynı tonda olmasına dikkat etmek gerekli diyor Ufuk Bey.  Aksi takdirde kapatıcı gri gözükecektir.  Ayrıca parlak ten makyajı yaptığımız için göz altlarını cildimiz gibi parlatmıyoruz, kapatıcımızı mat seçiyoruz.  

 

Bir sonraki aşama olarak elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına ve dudak üzerine aydınlatıcı sürüyoruz.  Bu uygulamayı da elimizle ve tampon hareketlerle uyguluyoruz.  

 

Fırçayı su ile ıslattıktan sonra ışıltılı far sürüyoruz ve böylece farın daha kalıcı bir hale gelmesini sağlıyoruz.  Bu ıslak bir uygulama olduğundan dolayı far sürdükten sonra kısa bir süre gözleri kapalı bir şekilde bekletiyoruz.  

 

Kaşları şeffaf maskara ile tarıyoruz ve kirpiklere maskara sürüyoruz.  Son uygulama olarak tampon şeklinde dudaklara ruj sürüyoruz.  Dudak ortasına daha çok ve yanlarına daha az olarak uygulayıp, makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ