Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ONDAN ETKİLENMEMEK İMKANSIZ: FRANÇOIS NARS
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ünlülerin Makyajı

ONDAN ETKİLENMEMEK İMKANSIZ: FRANÇOIS NARS

  • Temmuz 01, 2020

ONDAN ETKİLENMEMEK İMKANSIZ: FRANÇOIS NARS

 

İkonik kozmetik markası Nars’ın kurucusu ve sahibi, hala aktif olarak çalışan ve Marc Jacobs gibi yakın dostlarının defile makyajlarını bizzat kendisi yapan sıra dışı François Nars’ı yakından tanıyalım mı?
 

Fransa doğumlu olan François Nars, moda dünyasına çok erken yaşlarda girdi. Ona en çok ilham kaynağı olduğunu söylediği Fransız Vogue sayesinde güzellikle ilgili bir şeyle yapmaya karar verdi ve Paris’te Carita Makyaj Akademisi’ne yazıldı. Burada, bireysel yetenek ve yaratıcılığını keşfederken makyaj felsefesini oluşturdu. Dünyanın en ünlü ünlü makyaj artistlerinden Olivier Echaudemaison’a asistanlık yaparken farklı vizyonuyla da her zaman dikkat çekti. Amerikan Vouge dergisinin editörü Polly Mellon’un teşvikiyle 1984 yılında New York’a taşındı ve Harper’s Bazaar, ELLE ve Vogue gibi dergilerde çalışarak ilk başarısını yakaladı. Bundan sonra Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, D&G ve Anna Sui gibi ünlü markalarla iş birliği yaparak onların defilelerinde makyajlarıyla yer aldı.. Reklam kampanyalarından sonra Versace, Calvin Klein, Ralph Lauren ve Barneys New York gibi markaların reklam kampanyalarının da makyajlarını yaptı.


 

Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olan François Nars, sonunda elindeki sınırlı kozmetik alanından rahatsız olmaya başladı ve o andan itibaren kendisi yaratım sürecine girerek ikonik markasının temellerini attı.
 


Nars’ın çıkışı 12 ruj: “Original 12”

 

Nars markasının çıkış noktasının 12 ruj olduğunu biliyor muydunuz? Peki, bu rujların hala en çok satanlar arasında olduğunu?
 

François, NewYork’a taşındıktan 10 yıl sonra, Barneys’te, Nars adını taşıyan 12 ruju piyasaya lanse etti.

Bu ruj serisinin başarısı, Francois Nars’a kadınlar için bir makyaj koleksiyonu hazırlaması için ilham verdi. Ve bundan sonra Nars markası, modern lüks ve yüksek stil sahibi bir imaj ile tüm dünyada kült favori haline geldi. 

 

“Rujların yüz üzerinde o kadar çok etkisi var ki, kadına adeta güç katıyor.”

-François Nars

 

Nars markasının çıkış noktasını oluşturan bu 12 ruj, “Original 12” olarak geçiyor ve hala dünya çapında en çok satan ruj serisi arasında ilk sıralarda. Peki, Original 12 içinde hangi rujlar mı var? Bu isimlerin size tanıdık geleceğine çok eminiz: Honolulu HoneyBlondeVenusFunny FaceHeatwave, Scarlet EmpressTrans SiberianMoroccoCasablancaRed LizardShanghai ExpressJungle Red ve Transeurope Express.

Nars Orijinal 12 efsanesindeki rujlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için TIKLAYIN!


 

 

Hem dahi bir makyaj artisti, hem de mükemmel bir fotoğrafçı!

 

François, fotoğraf alanında kendini geliştirdi ve kendine özgü tarzıyla sektörde tanınır hale geldi. Fotoğrafçılık ve makyaj alanlarındaki başarısının yanında 1999 yılında 2 kitap yayınladı. İlk foto kitabı ‘X Ray’ elit stilin bilinmeyen yönleri ilgiliydi. İkinci kitabı olan ‘Makeup Your Mind’ ise tanınmış modellerin makyaj ile nasıl değişim geçirdiğini öncesi ve sonrası şeklinde anlattığı kitabıydı. 
 

Tüm dünyada ünlü ve ünsüz bütün kadınlar tarafından makyaj serileri çok beğenilen, yeni koleksiyonları heyecanla beklenen Nars’ın arkasındaki yaratıcı güç, kesinlikle sahibinin karakterinde hayat buluyor. Markasını her zaman daha da geliştirmek ve farklılılıklar ortaya koymak için sürekli yeni projeler üzeinde çalışan François Nars, geçtiğimiz yıl markasının 20.yılını kutladı. 



20.yıla özel: Audacious ruj koleksiyonu

 

François Nars, kuruluşunun 20.yılını yepyeni ve cüretkar bir ruj koleksiyonuyla kutladı: Audacious. Tıpkı 20 yıl önceki çıkış noktası gibi. Bu, markanın doğuşuna övgü dolu bir gönderme adeta... Koleksiyondaki rujlar, yeni formül sayesinde uzun süre kalıcılık ve tek seferde mükemmel kapatıcılığın yanı sıra, içeriğindeki zengin besleyici pigmentler ile dudaklara hacim vererek pürüzsüz bir görünüm sağlıyorlar. Bu çok geniş renk yelpazesinin içerisinde; çarpıcı kırmızılar, koyu pembeler gibi kışkırtıcı renkler yer alıyor. 

Nars Audacious hakkındaki detaylı yazımızı okumak için TIKLAYIN!

 

“Baştan çıkarıcı yumuşak yapısıyla Audacious Lipstick, kadınların dudaklarına dokunduğu anda onları büyüleyecek!"

-François Nars

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ