Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÖNE ÇIKAN KIVIRCIK SAÇ MODELLERİ
PAYLAŞ

Saç

ÖNE ÇIKAN KIVIRCIK SAÇ MODELLERİ

  • Aralık 07, 2022

Kıvırcık saçlı olmak farklı stiller denemenin önünde asla engel değil. İşte kıvırcık saçlar için keşfedilmeyi bekleyen modeller…

Gerek daha hacimli olabilmesi gerekse de dikkat çekebilmesiyle kıvırcık saçlıları şanslı olarak nitelendirebilmek mümkün. Sadece bukleleri yönetebilmek, her zaman aynı şekilde görünmelerini sağlayabilmek pek kolay değil. Bukleleriniz için neyin işe yaradığını keşfettikten sonra, bir veya iki stile bağlı kalmak cazip gelebilir ama buna kesinlikle gerek yok. Sizin için derlediğimiz kıvırcık saç modelleri sayesinde yepyeni şeyler deneyebilir ve farklı stillerle farklı görünümler elde edebilirsiniz.

Öne çıkan kıvırcık saç modelleri
Kolaylıkla hayata geçirebileceğiniz kıvırcık saç modelleri için okumaya devam edin.  
 

Kıvırcık topuz
Güçlü bir topuz için kıvırcık saçlılar oyuna kesinlikle önde başlıyor. Yüksekten topladığınız saçlarınızı birkaç toka yardımıyla topuz haline getirerek anında hacimli ve gösterişli bir model yaratabilirsiniz.

Örgülü kıvırcık 
Kıvırcık saç modellerine baktığımızda örgüler de ilk sıralarda akla geliyor. Burada da ister balık sırtı isterseniz de normal şekilde saçlarınızı örebilir, tokalar ve aksesuarlarla da hareketlilik katabilirsiniz.

Yarım topuz
Eğer saçlarınız hem toplu hem de bukleleri ahenkle dans etsin isterseniz, o zaman da yarım topuz seçenekler arasına dahil oluyor. Burada da üstten toplayacağınız tutamın gergin mi yoksa hafif mi olacağı tamamen sizin tercihinize kalmış.

Küt kıvırcık saç modelleri
Gün içinde farklı şekillerde toplayabileceğiniz gibi radikal değişimlerle de kıvırcık saçlarınızı başka bir ruha sokabilirsiniz. Küt kıvırcık saç modelleri ise değerlendirme listenize alabilecekleriniz arasında. Üstelik buklelerin kısa saçlarda da harikalar yarattığını eklemeden geçmeyelim!

Katlı kıvırcık saç modelleri
Bukleleriniz ekstra hareketli ve canlı olsun isterseniz, bu noktada tercih etmeniz gereken kesim kesinlikle katlı olmalı. Katlı kestirdiğiniz kıvırcık saçlarınız sadece birkaç şekillendirme ürünüyle her daim ihtişamını koruyabilir. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ