Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PENHALIGON’S DÜNYASININ EN İYİ 5 BAHARATLI PARFÜMÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
MUCH ADO ABOUT THE DUKE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Baharatlı Gül
10.370,00 TL
BABYLON EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
LOTHAIR EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Aromatik Baharatlı
9.580,00 TL
SARTORIAL EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Baharatlı Parfüm
5.980,00 TL
BLAZING MISTER SAM EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Odunsu Oryantal
10.370,00 TL

Parfüm

PENHALIGON’S DÜNYASININ EN İYİ 5 BAHARATLI PARFÜMÜ

  • Mayıs 23, 2023

Baharatlı parfüm kokuları size hitap ediyorsa ve baharat kokulu parfüm kullanmayı seviyorsanız, sizin için derlediğimiz önerilere mutlaka göz atın!

Parfüm seçimi elbette kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Kimisi çiçeksi kokulardan hoşlanırken, kimileri de daha yoğun notalar doğrultusunda seçimler yapar. Eğer ikinci seçenek size hitap ediyorsa, baharatlı parfümler tam da size göre demektir. 

Baharat denildiğinde aklınızda mutfakta kullanılan versiyonları canlanabilir ki aslında pek çok parfümün içerisinde de bununla paralellik gösteren baharatlar yer alır. Baharatlı parfümler çeşitli kokulara sahip olabilir, ancak genellikle hepsi baharatlarla yapılır. Bu tür parfümler daha yoğundur ancak aynı zamanda daha sıcak bir his verirler. Genellikle baharatlı parfümlerin içerisinde kullanılan baharatlar arasında tarçın, paçuli ve zencefil bulunur. 

Henüz tam olarak size hitap eden o mükemmel baharatlı parfümü bulamadıysanız, Penhaligon’s dünyasının öne çıkan baharatlı parfümleri size yardımcı olabilir.

Much Ado About The Duke
Baharatlı parfümler listemizin ilk sırasında yer alan ve markanın Portraits serisine ait olan bu parfüm, gin, biberli gül ve derimsi odunsu notalar eşliğinde baharatlı parfümlerin otantik ruhunu başarıyla temsil ediyor. Üstelik hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabiliyor. Girdiğiniz ortamda tüm bakışların üzerinize çevrilmesini sağlayacağı da şüphesiz. 

Babylon
Mistik ve uzak topraklara yapılan yolculuklardan, çay, baharat, ipek, inci, rom, egzotik içeriklerden ilham alan Trade Routes koleksiyonun üyesi olan Babylon, sedir, safran ve sandal ağacı notalarıyla baharatlı kokular sevenler için devreye giriyor.

Lothair
Trade Routes koleksiyonundan bir başka parfüm de Lothair… Çekici ve maceracı ruhların kesinlikle hoşlanabileceği parfümde yer alan notalar arasında pembe biber, kakule, bergamot, greyfurt, incir yaprağı, incir sütü, lavanta, manolya, sardunya, siyah çay, vanilya, sedir, ve misk yer alıyor.

Sartorial
Penhaligon’s imzası taşıyan bir başka koleksiyona geçiş yapıyoruz. Signature koleksiyonunda yer alan Sartorial isimli parfüm, kakule, karabiber, taze zencefil, balmumu, siklamen, laden çiçeği, lavanta, deri akoru, Hint baklası, beyaz misk, bal, vanilya, amber gibi notalarla oldukça zengin bir koku sunuyor. 

Blazing Mister Sam
Baharatlı ve odunsu notaları bir araya getiren Blazing Mister Sam kakule, kimyon, karabiber, paçuli, sedir ağacı ile üniseks bir parfüm olma özelliği taşıyor. Bu parfümü baştan çıkarıcı ve çekici olarak tanımlamak ise mümkün. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ