Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PORSELEN MAKYAJ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Gelin Makyajı

PORSELEN MAKYAJ NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 18, 2020

Kusursuz bir cildi hangi kadın istemez? Doğuştan böyle bir cilde sahip değilsiniz diye üzülmeyin. Çünkü makyaj malzemeleriyle hayallerdeki tene kavuşmak artık kolay. İnanın, birçok kadının sırrı da bu! 
 

Adım adım porselen makyaj yapımı
 

Kusursuz bir cildin ilk şartı, gözeneklerin asla görünmemesi ve cildin düz, pürüzsüz ve lekesiz görünmesidir. Porselen cildin özelliği budur. 

Adım adım porselen makyaj yapımı
 

Evde porselen makyaj nasıl yapılır sorusunun cevabını aşağıda veriyoruz ama siz profesyonel porselen makyaj yaptırmak isterseniz, bu işin ehli profesyonel makyaj artistlerine başvurabilirsiniz. Porselen makyaj fiyatı ve porselen makyaj ürün fiyatları değişken olabilir. Bunda marka ve kalite önemli rol oynar. Kuaförde porselen makyaj fiyatları için sürekli gittiğiniz kuaförünüze danışabilirsiniz.

 

1) Gözenekleri doldurup görünmez kılmak ve cildin düzgün görünmesini sağlamak için Shiseido Pore Smoothing Corrector kullanın. Bu baz, yağsız formülü ile gözenekleri, kırışıklıkları ve ince çizgileri minimize ederek cilt dokusunu eşitler. Cilt yüzeyini düzgünleştirerek kusursuz bir makyaj için mükemmel bir zemin hazırlar. Cilde ihtiyacı olan nemi verir. 

 

2) Porselen cilt için en önemlisi, fondöten seçimi... Fondöteniniz kapatıcı özellikli olmalı. Bunun için Nars All Day Luminous fondöteni kullanabilirsiniz. Cildinizdeki tüm kusurları farkedilmez bir doğallıkla mükemmel şekilde örter. Işık yayan formülü sayesinde oldukça natürel bir görünüm yaratırken, cildinizi kusursuz ve yumuşacık hissedersiniz. 

Nars All Day Luminous
 

3) Eğer çok derin izler, lekeler ve pürüzler varsa, Nars Soft Matte Complete Concealer'ı lokal olarak bunların üzerine uygulayabilirsiniz. Ciltteki en ciddi kusurları gizlemek için mükemmel bir kapatıcıdır. Porselen makyaj yapımında dikkat edilmesi gerekenlerin başında kapatıcı gelir. 

 

4) Göz çevresi için Nars Radiant Creamy Concealer kullanın. Bu kapatıcı, koyu halkaları ve morlukları çok iyi gizler. Cilt tonunu iyileştirir.


Nars Radiant Creamy Concealer
 

5) Porselen görünümlü makyajda toz pudra ile cildinize son dokunuşu yapmalısınız. Nars Soft Velvet Loose Powder, cilde porselen gibi bir görünüm vererek makyajı kusursuzlaştırır ve sabitler. Cilde kadife gibi bir görünüm verir. Hyalüronik asit içeren yenilikçi formülü ile ciltteki gözeneklerin ve çizgilerin görünümünü azaltıyor. Fotokromik teknolojisi ile de cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

 

Porselen tene kavuştunuz bile. Porselen makyaj öncesi sonrasına bakıp çok şaşıracaksınız!
 

6) Ama makyaja biraz parlaklık katmak çok güzel olabilir. Ne dersiniz?

Highlight kullanmayı seviyorsanız, özellikle elmacık kemiklerinizi ve göz pınarlarınızı aydınlatın. Nars Dual Intensity Blush Jubilation allığı bu iş için kullanabilirsiniz. Göz pınarlarında fildişi, tende ise gold rengi hafifçe kullanın. Çok parlak olmayan ama cilde ışıltı veren hafiflikte olması için ürünü minik dokunuşlarla sürün.

Nars Dual Intensity Blush Jubilation
 

7) Kontürleme için Nars Laguna’ya başvurabilirsiniz. Kontürün vazgeçilmezi Laguna’yı elmacık kemiklerinizin tam altına degradeli şekilde uygulayın ki leke gibi durmasın.
 

Bu makyajın en önemli kısmı ise temizleme. Porselen makyaj nasıl temizlenmeli diye soracak olursanız, sizi şu haberimize yönlendirelim. PORSELEN MAKYAJ NEDİR?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ