Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
"SELÜLİT KREMİM İŞE YARAMADI" DİYORSANIZ BİR YERDE YANLIŞINIZ VAR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ADVANCED BODY CREATOR SUPER SLIMMING REDUCER
SHISEIDO
Vücut Sıkılaştırıcı Krem
3.650,00 TL

Vücut Sıkılaştırıcı & Selülit Karşıtı

"SELÜLİT KREMİM İŞE YARAMADI" DİYORSANIZ BİR YERDE YANLIŞINIZ VAR!

  • Temmuz 03, 2020

Fit ve güzel bir vücuda sahip olmak bazı fedakarlıklar gerektirir. Tek başına selülit kremi kullanıyorsanız ve “selülit kremim işe yaramadı!” diyorsanız, gözden geçirmeniz gereken bazı hususlar var demektir. Ve bu hususlar zincirleme olarak birbirine bağlıdır.

 

 

1) Selülitsiz bir vücut için düzenli egzersiz yapmayı deneyin. Ya da yürüyüş yapın, mümkünse koşuya çıkın. Kısaca yapabileceğiniz bir spor mutlaka vardır. Vücudunuzun iyiliği için önce spor yapın. Spor, selülitin baş düşmanıdır. Çünkü selülit bir dolaşım problemidir ve hareketsizlikten beslenir.

 

2) Şeker, karbonhidrat, yağdan uzak durun. Yüksek kalorili gıdalar, asitli gıdalar ve şekerli gıdalar selüliti tetikler. Yaptığınız egzersizleri de faydasız hale getirir. Beslenmenizde mutlaka sebzelere, meyvelere ve proteine ağırlık verin. 

 

3) Fırsat buldukça su için, bol bol su için! Su, en önemli güzellik iksiridir. Cildin temel ihtiyacı sudur. Dolaşımı destekler. Selülitin en önemli düşmanlarından biridir. 

 

4) Tüm bunları hayat biçimi haline getirdiyseniz, işte o zaman destek kuvvet olarak kullanacağınız selülit önleyici iyi bir vücut kremi siz de harikalar yaratacaktır. Ama selülit kremini de doğru kullanmanız gerekir: Kremi sabah ve akşam düzenli olarak, bol miktarda kullanarak, tamamen emilene kadar selülitli bölgelere yoğunlaşarak ve cildinize masaj yaparak uygulayın. Düzenli olarak kullanırsanız 1 ay sonucunda farkı farkedersiniz.
 


 

En iyi selülit önleyici kremlerden biri!
 

Bizim önerimiz Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer kremi kullanmanızdır. Güçlü incelme ve selülit önleyici etki sağlarken, cilt tonunu düzenleyen ve sıkılaştıran nemlendirici jel kremdir. Etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış Fat Fighting Capsules (yağ ile savaşan kapsüller ) ve aromatik SLM kokusu ile formüle edilmiştir. İçeriğinde kafein kompleksi ve greyfurt yağı vardır. Bu içerikler selülit ile savaşta önemli rol oynarlar. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ