Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HEDİYE EDEBİLECEĞİNİZ 8 PARFÜM ÖNERİSİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
THE TRAGEDY OF LORD GEORGE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
10.370,00 TL
MONSIEUR BEAUREGARD EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
10.370,00 TL 6.590,00 TL
HALFETI LEATHER EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
CONSTANTINOPLE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
9.580,00 TL
THE WORLD ARTHUR EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
10.370,00 TL

Güzellik Trendleri

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HEDİYE EDEBİLECEĞİNİZ 8 PARFÜM ÖNERİSİ

  • Şubat 07, 2023

14 Şubat Sevgililer Günü hızla yaklaşırken, en değerli hediyelerden biri de sevginizi her daim hatırlatacak parfümler… O halde hediye seçimi yapmadan önce sizin için hazırladığımız listeye mutlaka göz atın!

14 Şubat’ın aşk dolu atmosferi adım adım yaklaşırken, haliyle hediye arayışı da bu özel günün telaşlarından biri. Ancak burada çözüm oldukça kolay; kokular eşliğinde sevginizi ve sizi her daim hatırlatabilir ve Sevgililer Günü’nü anlamlı kılabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız listede ise hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanılabilecek unisex parfümler yer alıyor ve bunlar arasından hediyenizi seçmeye ne dersiniz?

Penhaligon’s The Tragedy Of Lord George
Rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi gibi değişik notaları tek bir çatı altında toplayan The Tragedy Of Lord George, markanın Portraits serisine ait özel parfümlerinden biri. Ayrıca serideki parfümlerin her birinin şişe tasarımı ise farklı yönünü ortaya koymayı başarıyor. 

Serge Lutens Renard Constrictor
Christopher Sheldrake imzalı Renard Constrictor, çam ağazı özsuyu, melisa ve misk notaları içeriyor.


Penhaligon’s Monsieur Beauregard
İngiliz aristokrasisini anlatan sıradışı ve özel bir parfüm serisi Portraits’e ait olan Monsieur Beauregard oryantal odunsu koku ailesine ait bir parfüm. İçeriğinde iris çiçeği, sandal ağacı, tarçın, tonka fasulyesi ve paçuli yer alıyor.

Serge Lutens L'Eau Froide
Serge Lutens’in “sıcak çöllerden serin sulara atlamak” olarak tarif ettiği L'Eau Froide deniz suyu, misk, vetiver, nane, tütsü, biber ve zencefil notaları içeriyor. L’Eau Froide, ilk kullanıldığı andan itibaren buz gibi bir his veriyor. Somali tütsüsünün verdiği bu soğuk his, parfüme adını vererek tüm beklentileri netleştiriyor.

Penhaligon’s Halfeti Leather
Bu kez Penhaligon’s Trade Routes koleksiyonuna ait bir parfüm listemizde. İkonikleşn Halfeti isimli parfümden sonra doğan Halferi Leather’ın hikayesi bergamot, yeşil akorlar ile ferah ve enerjik başlarken siyah gül ve yasemin sayesinde derinleşiyor.

Penhaligon’s Constantinople
Trade Routes koleksiyonuna ait bir parfüm daha… Üstelik parfümün ilham kaynağı da oldukça özel. Avrupa ve Asya kıtalarını bağlayan bir köprü konumunda olan, Karadeniz ile Ege'nin mavi denizlerinin tam ortasında yer alan Konstantinopolis/İstanbul’dan esinlenen Constantinople, pembe biber, buzlu lavanta, sardunya, konsantre iris özü, damas gülü, vanilya, paçuli ve meşe yosunu gibi zengin notaları barındırıyor.

Serge Lutens L’Eau De Paille
Markanın su grubu ‘Les Eaux’ kategorisinde yer alan bu parfüm, vetiver, tahıl&tütsü ve su akorlarını barındırıyor. Ferah koku ailesine ait olduğu için ise tazelik hissi veren parfümlerden hoşlananlar için devreye giriyor.

The World According To Arthur
Oryantal odunsu bir parfüm olan The World According To Arthur’un içerisinde yer alan vanilya infüzyonu, amber tohumları ve tonka fasulyesi, kokunun duygusallığının altını çiziyor ve balzamik imzasını güçlendiriyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ