Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SOFIA RICHIE’NIN MİNİMAL DÜĞÜN MAKYAJI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
LAGUNA BRONZING CREAM
NARS
Krem Bronzer
1.950,00 TL
SINGLE EYESHADOW
NARS
Tekli Far (Yeni)
940,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Orgasm Dudak Balmı
1.420,00 TL

Makyaj

SOFIA RICHIE’NIN MİNİMAL DÜĞÜN MAKYAJI

  • Nisan 28, 2023

Geçtiğimiz gün Elliot Grainge ile Fransa’da evlenen Sofia Richie, düğün gününde tercih ettiği minimal ve doğal makyajıyla ilham vermeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta sonu Instagram ya da TikTok’ta gezinirken muhtemelen Sofia Richie’nin düğün paylaşımlarına denk gelmişsinizdir. Elliot Grainge ile Fransa’da Hotel du Cap-Eden-Roc'ta görkemli bir seremoni eşliğinde evlenen, bu süreçte Chanel imzalı 3 farklı tasarım tercih eden yıldız, TikTok hesabında nasıl hazırlandığını gösteren videolar paylaşmayı elbette ihmal etmedi.

Tıpkı gelinliği gibi hem saçı hem de makyajı oldukça minimaldi. Böylece bu özel günde gelin adaylarının da abartıdan uzaklaşarak ışıldayabileceğini kanıtlamış oldu. Düğün günü makyajının mimarı ünlü makyaj sanatçısı Pati Dubroff, tamamen taze, temiz ve ışıltılı bir cilt yaratmak istediğini belirtirken, oldukça doğal görünümlü bu makyajı siz de kendinize uyarlayabilirsiniz.

Dubroff, ten makyajında Makeup by Mario markasının SoftSculpt Transforming Skin Enhancer ürününü kullanırken aynı eşit ve canlı cilt görünümünü elde etmek için NARS Light Reflecting Fondöten kullanabilirsiniz.


Bronzer ve allık için kremsi yapılı ürünlerle doğallık ön plana çıkarılırken, NARS Laguna Bronzing Cream ve NARS Multiple Orgasm Rush bu konuda kullanılan ürünlere eş değer konumda yer alıyor.

Sıra göz makyajına geldiğinde makyaj artisti Pati Dubroff mat kahverengi bir far ile önce Sofia Richie’nin gözlerini belirginleştirirken, ardından altın ışıltılara sahip başka bir farla da düğün günü için özel dokunuş katmayı ihmal etmiyor. NARS Single Eyeshadow serisinden Mat Soğuk Kahve Sophie ve NARS Quad Eyeshadow  Mojave bu göz makyajı için önerebileceğimiz ürünlerden.

Son olarak dudak makyajı geliyor. Şeftali pembe renge sahip bir dudak balmı tercih eden Dubroff, açık pembe tonlarındaki dudak kalemiyle de dudak çevresini belirginleştirmeyi tercih ediyor. NARS Afterglow Lip Balm Orgasm rengi bu makyaj için biçilmiş kaftan!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ