Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SPOR YAPARKEN KULLANABİLECEĞİNİZ MAKYAJ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELERDİR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Cilt Bakım

SPOR YAPARKEN KULLANABİLECEĞİNİZ MAKYAJ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ NELERDİR?

  • Temmuz 03, 2020

Akmayan, bozulmayan makyaj ile saatlerce spor yapabilirsiniz. Üstelik hiç de zor değil! Spor için doğal görünümlü makyaj nasıl yapılır? Elbette suya ve tere dayanıklı ürünler kullanmalısınız öncelikle. Aksi takdirde aynadaki görüntünüzü düşünmek bile istemezsiniz… Akmış gözler, terden tabaka tabaka olmuş allık gibi. Zaten sporda en sürmemeniz gereken şey, allık. E hadi ideal spor makyajı nasıl olur, onu detaylandıralım o zaman.

 

 

Ten

 

Sporda cildiniz zaten kendiliğinden sağlıklı bir renk kazanacak, o yüzden allık ya da renkli bir ten ürünü kullanmanıza gerek yok. Çünkü bir süre sonra, cildiniz kendisi renk aldığında ‘çok fazla’ görünebilirsiniz. 

 

- Renkli ürünler hariç, cildinize nemlendirici sürebilirsiniz tabii. Temiz cildinize su bazlı, yağsız, cildi aydınlatan jel nemlendirici kullanabilirsiniz. Nars Aqua Gel Luminous Oil-Free Moisturizer, cildi nemlendiren, canlandıran ve aydınlık veren, su bazlı yağsız bir jel nemlendiricidir. Varsa ince çizgileri ve kırışıklıkları da yumuşatır. 

 

Normalde kullandığınız yağ bazlı nemlendiricileri spor yaparken kullanmayın. Cildiniz zaten terleyecek, krem de cildinizin daha çok terlemesine sebep olabilir. 

 

- Yağlı ve karma cilde sahip olanlar spora başlamadan önce temizledikleri ciltlerine transparan pudra uygulayabilirler. Transparan pudra, cildin yağlı ve parlak görünmesini engeller. Üstelik toz olanları çok hafif ve ince olduğundan cilt üzerinde fazlalık yapmaz. Shiseido Translucent Loose Powder, cilde saten pürüzsüzlüğü veren toz pudradır. Belirgin gözenekleri ve cilt üzerindeki eşitsizlikleri kapatır. Parlaklığı kontrol altına alır. Pudralı bir görüntü yaratmadan, cilde yumuşak ve incimsi bir ışıltı verir. Cildi nemli tutar. Her cilt tonu ile uyumludur. 

 

 

Kaşlar ve gözler

 

Sporda teni minimumda tutup, kaşlar ve kirpiklere odaklanabilirsiniz. Çünkü kaşlar ve kirpikler her zaman her yerde ifadeyi güçlendiren ve yüze anlam katan yerlerdir. Elbette odaklanmak dediysek, çok hafif bir makyajdan bahsediyoruz burada…
 

- Far olarak kalem yapıda olan suya dayanıklı Make Up For Ever Aqua Shadow 28E incimsi beji kullanabilirsiniz. Kalem yapıda olması işinizi kolaylaştıracaktır. Kirpik diplerine yoğun bir şekilde farı uygulayıp, parmağınızla göz kapağınızın üzerine hafifçe dağıtın. Sadece diplerdeki rengin net kalmasına özen gösterin, göz kapağınızın aydınlık görünmesi yeterlidir… Bu, parlak ve aydınlık gözlere sahip olmanızı sağlayacak.
 

- Eğer biraz renk istiyorsanız kirpik diplerine suya dayanıklı likit eyeliner sürebilirsiniz. Make Up For Ever Aqua Liner suya dayanıklı likit bir eyeliner’dır. Mat ve pırıltılı görünümlere sahip canlı renk tonlarından oluşan geniş bir yelpazesi bulunmaktadır. Eyeliner’ı bir fırça gibi tutarak göz kapağınızın ortasından gözünüzün dış kısmına doğru bir çizgi çekin. Daha sonra göz kapağınızın orta kısmından gözün iç kısmına doğru bir çizgi daha çekin. 

 

- Göz makyajı bu kadar yeterli… Canlı ve aydınlık gözlere sahip oldunuz. Şimdi sırada kaşlar var. Kaşlarınızı düzgün ve şekilli göstermek yeterli olacaktır. Nars Brow Gel, kaşlarınızı yatıştırmak, derleyip toparlamak ve taramak için tasarlanmış maskara formunda kaş jelidir. Kaşların şeklini sabitler. Boşlukları doldurur, kaşları sık ve dolgun gösterir. Kaşlara doğal şekilli bir görünüm verir. Bu jel ile kaşlarınızı tarayın, bitti!

 

 

Dudaklar

 

Dudaklarınızı Make Up For Ever Aqua Rouge doğal dudak tonlarıyla renklendirebilirsiniz. Aqua Rouge suya dayanıklı likit rujdur. Saatler boyu dudağınızda kalır ama dudaklarınızı asla kurutmaz. Dudağınızın üzerine noktacıklar halinde uygulayıp yedirdiğinizde daha doğal bir görünüme kavuşursunuz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ