Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
cleanser
WASO SHIKULIME GEL-TO-OIL CLEANSER
SHISEIDO
Yağa Dönüşen Jel Yapılı Cilt & Makyaj Temizleyicisi
1.550,00 TL
COMPLETE CLEANSING MICROFOAM
SHISEIDO
Nemlendiren Cilt Temizleyici Köpük
2.350,00 TL
DEEP CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Lekeye Meyilli, Yağlı ve Problemli Ciltler İçin Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL 995,00 TL
WASO KOSHIRICE TINTED SPOT TREATMENT
SHISEIDO
Kapatıcı Etkili & Alkolsüz Sivilce Bakım Kremi
1.350,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL

Sivilceler

ÜNLÜLERİN SİVİLCELERİYLE OLAN SAVAŞI VE KULLANILMASI GEREKEN ÜRÜNLER

  • Haziran 29, 2020



Ciltlerine hayranlık duyduğumuz ünlülerin de kusursuz olmadıkları zamanlar var elbet… Onlar da zaman zaman sinir bozucu sivilceler ile savaşmak zorunda kalabiliyorlar. Üstelik sürekli göz önündeler ve her an her yerde bir kameraya ansızın yakalanabilirler!

En sorunsuz ciltler bile bazen can sıkıcı pürüzlerle karşılaşabilir. Bu çok normal, eğer sivilceler sürekli değil sadece dönemsel olarak çıkıyorsa. Hem ünlülerin sivilcelere karşı aldıkları önlemlere bakalım hem de size bu konuda harika ürünler önerelim.

 

Katy Perry

Katy Perry sivilcelerinden utanmayan isimlerden biri! Hatta bu konuda sorulan her soruya rahatlıkla cevap veriyormuş. Bir röportajında sivilcesi çıktığı zaman günlük nemlendirici ve tonik rutinine üzüm çekirdeği yağı eklediğin belirtmiş. Bunu sivilcelerin üzerine sürüyormuş. 

 


Kendall Jenner
 

Yeni nesil ilahelerden biri olan Kendall, arada bir çıkan sivilcelerini kontür ve bronzlaştırıcı altına saklayanlardan… Lisede sivilcelerden epey çektiğini belirten güzel model, tedavi ve düzenli cilt temizliği ile bu sorundan kurtulmuş. Şimdilerde ise çıkan tek tük sivilcelerini makyajla çok iyi gizlemeyi biliyor. Onun sırrı ise, cildini temiz tutmak ve makyajla asla yatmamak. Sivilceye yatkın bir cildi olduğu için makyajlı uyumanın sivilceleri tetiklediğini çok iyi öğrenmiş.
 

Kate Bosworth
 

Güzeller güzeli aktris Kate Bosworth, belli dönemlerde sivilcelerinin çok çıktığını söylüyor. Buna karşı ise sabahları çuha çiçeği kapsülü içtiğini ve cildini akşamları bitkisel temizleyiciler ile arındırıp yine bitkisel kremler kullandığını söylüyor. 
 


 

Selena Gomez

Sempatikliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Selena Gomez de sivilce problemi yaşayan ünlülerden.Özellikle stresli olduğunda veya antrenman yapmadığında sivilce problemi yaşayan Selena Gomez,genellikle T bölgesinde yağlanma problemiyle karşılaştığını belirtmiş.Cilt güzelliğinin mental ve fiziksel sağlık ile bağlantılı olduğunu söylüyor.Kuru bir cilde sahip olduğunu ve T-bölgesinin yağlı olduğunu belirtiyor.Yüzünü ferahlatan ve nemlendiren ürünler kullanarak sivilcelerinden arınıyor.


Emma Stone
 

17 yaşında kistik akneler yüzünden özgüvenini kaybettiğini ve çok mutsuz olduğunu söyleyen Emma Stone, bu konuda oldukça hassas! Geçmişte kortizon iğneleri bile olmuş akneler yüzünden. 
 

Şimdilerde ise sivilcesi çıkar çıkmaz üzerine çay ağacı yağı sürdüğünü söylüyor. Cildi konusunda oldukça obsesif olan Stone, sadece dermokozmetik ürünler kullanıyormuş cilt bakımında da…


 

Sivilcelerle mücadele silahı!

Sizin de en olmadık zamanda sivilceniz mi çıktı? Dert değil! Size sivilcelerinizden kurtulmanızı sağlayacak harika bir güzellik reçetemiz var.

Cildinizi Shiseido Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser ile temizledikten sonra Shiseido Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask'ı kullanabilirsiniz.Bu iki ürün ile cildiniz için Voltran'ı oluşturmuş olacaksınız,sivilceler bundan sonra sizi pas geçecek!


Acil durum kurtarıcısı!

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask, gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için kirleri ve inatçı siyah noktaları hedef alan,gözenekleri derinlemesine arındıran mineral kil maskesidir.Tüm cilt tipleri için idealdir.Siyah nokta ve tıkanmış gözeneklerin oluşumunu önler.Nazik peeling etkisiyle cildi kurutmadan ölü cilt hücrelerinden arındırır.3'ü 1 arada işlevi vardır: Temizleme,arındırma ve peeling.Sebum dengesi sağlar.Duru bir cilt ortaya çıkarır.Sürdürülebilir ambalaja sahip,vegan ve temiz içerikli üründür.15 yaşından itibaren herkes için idealdir.

Satokibi Özü: Tıkanmış gözenekleri ve siyah noktaları önlemek için sebum oksidasyonunu engeller.

Mineral Kil: Cilt kirlerini temizler.

Betaine(Vegetal Scrub): Ölü hücre tabakasını nazikçe temizler.

Shikuwasa Özü: Cildin ideal nemini korur ve cilt sorunlarının tekrarlanmasını önlemek için cildin bariyer işlevini onarır.

 

 

 

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ