Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ BİTMEDEN BU ÜRÜNLERİ DENEYİN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Orgasm Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL

Makyaj

YAZ BİTMEDEN BU ÜRÜNLERİ DENEYİN!

  • Eylül 01, 2021

Yazın bitmesine sayılı günler kala, bronz tenimizi korumak üzere sizlere harika birkaç ürün önerimiz olacak. Hadi birlikte bu ürünlere bir göz atalım.

Öncelikle yüzünüzdeki bronzluğu korumak üzere hem canlı hem de doğal parlaklıkta bir görünüm kazandıracak renkli aydınlatıcı olan NARS Tinted Glow Booster ürünü tavsiye ederiz. Cildinize sürdüğünüz anda sağlıklı bir parlaklık ve renk eşitliği sağlayan bu ürünün koyu tonları ile uzun bir süre bronz görünümünüzü koruyabilirsiniz.

Hem yüzünüzü boyutlandırmak hem de sıcacık bir görünüm için NARS’ın yaza özel çıkardığı koleksiyonundan olan Summer Soltice Cheek ikili bronz pudrayı öneririz. Hem aydınlatıcı hem de bronz tonu bir arada barındıran bu palet ile cildinizi ısıtabilir ve boyutlandırabilirsiniz.

Aynı zamanda bronz tonu ile kaş kemiği altına hat vererek belirginleştirebilir ve açık tonu ile de göz kapağınıza uygulayarak aydınlık bir ifade sağlayabilirsiniz. Böylelikle gözlerinizin formunu da ön plana çıkarmış olursunuz.

Yaz denilince elbette daha ıslak ve radyant makyajlar ön planda oluyor. Dolayısıyla dudakları ıslak ve parlak düşünebiliriz. Bu görünümü sağlamak üzere de en iyi ürün dudak balmları, parlatıcılar ve bakım ürünleri olacaktır. NARS Mini Afterglow Lip Balm ikili setler ile anında parlak ve doğal bir dudak görünümüne kavuşursunuz. Ve elbette dudaklarınıza bakım yapma özelliğinden dolayı gün boyu yumuşacık ve konforlu bir his sizinle olur.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ