Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YAZ ÜŞENGEÇLERİNE 10 MAKYAJ TÜYOSU
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Makyaj Çantası

YAZ ÜŞENGEÇLERİNE 10 MAKYAJ TÜYOSU

  • Temmuz 04, 2020

Yazın makyaj yapmak bazılarımız için gerçek anlamda eziyet olabilir. Bu durumda saç ve makyajla ilgilenmek önceliklerimizden düşer. E o zaman yazı bakımsız mı geçireceğiz? Hayır tabii ki! Yaz üşengeçlerine harika tüyolarımız var. Üstelik test ettik, beğendik, şimdi de sizin beğenilerinize sunuyoruz.

 

1) Güneş koruyucu içeren, hem de cildi güzelleştiren ve aydınlatan bir renkli nemlendirici sürerek güne başlayın. Böylece yüzünüze fondöten, güneş kremi ya da kapatıcı sürmenize gerek kalmaz. Hepsini tek ürünle elde etmiş olurunuz. Nars Radiant Tinted Moisturizer SPF30 size aradığınız bu özelliklerin hepsini verir, çok memnun kalacağınıza eminiz. Üstelik düzenli kullanımla cilt lekelerini azaltıyor, haberiniz olsun!

 

 

2) Saçlarınıza parlaklık ve canlılık vermek için Marrrakesh Let It Shine kullanabilirsiniz. Bu spreyin formülünde yer alan kenevir ve argan yağı, saçların elektriklenmesini önler. Saçlarınıza mükemmel bir parlaklık ve görünüm kazandırır. İhtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Pratik ve hızlı, tam yaz üşengeçlerine göre!

 

3) Manikür yaptırmak yerine geçici bir çözümle, ellerinizi bakımlı gösterebilirsiniz. Nars Orgasm ojeyi tırnaklarınıza sürün. Tek kat yeterli olur ama biraz daha parlaklık ve renk isterseniz 2 kat sürebilirsiniz. Bu renk, tırnaklarda doğal bir ışıltı ve efekt yaratır, ellerinizin maniküre ihtiyacı olduğunu kimse anlamaz!

 

4) Yatmadan önce topuklarınıza, hatta kuru dirsek ve dizlerinize nemlendirici sürün. Böylece topuklarınızı ponzalamaktan kurtulmuş olursunuz. Dirsek ve dizleriniz de nemlenmiş olur. H2o Oasis Body 24 Hour Hydrator, 24 saat boyunca cildi nemli tutar. Biyoaktif deniz suyu temel mineralleri, enzimler ve antioksidanlar ile cildi yeniler. Zengin içeriği ile cildi besler.

 

5) Yazın makyaj yapmak zahmetsiz olmalı. Bu yüzden bazı harika ürünleri birkaç amaç için kullanıp minimal bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Nars’ın Multiple Stick’leri de yanak, göz ve dudak makyajında tek ürün kulanmak isteyenler için ideal. Çok fonksiyonlu yanınızda bulundurması oldukça kolay ve harika bir ışıltı veriyor, bir üründen daha ne isteyebilirsiniz ki? Nars Orgasm Multiple’ı makyaj çantanızdan eksik etmeyin.

 

 

6) Hiçbir şey sürmeseniz de tek bir ruj tüm görünümünüzü kurtarır. Uykudan yeni uyanmışsanız sıcak pembe bir ruj sürün. Sizi anında ayık ve dinç gösterir. Tavsiyemiz: Nars Schiap.

 

7) Kötü saçla asla çıkmayın! En bakımsız haldeyken bile saçınızı sımsıkı toplayıp at kuyruğu yapın. Böylece günü kurtarmış olursunuz.

 

8) Soluk ve donuk bir cilde müsaade etmeyin. Tek yapacağınız bronz pudra ile yüzünüze sağlıklı ve canlı bir görünüm vermek. Make Up For Ever Pro Bronze Fusion bronz pudrayı kullanın, güneş değmiş gibi doğal bronzluk elde edin. Bu pudranın tüm marifetlerini okumak için yazımıza TIKLAYIN.

 

9) Yüksek ve dolgun kaşlar ayık ve dinç gösterir. O yüzden seyrek kaşlarınızı doldurun, yoğunlaştırın ve kaş şeklinizi asla göz düşük göstermeyin. Bu bile tek başına gününüzü kurtarır!

Önerimiz: Suya dayanıklı Make Up For Ever Aqua Brow Kit kaş jeli. Akmaz, bulaşmaz ve uygulaması çok pratiktir. Makyaj artistlerinin de favorisi.

 

10) Enerjik görünmek istiyorsanız şampanya rengi eyeliner’ı deneyin. Eyeliner’ınızı alt göz kapağınıza sürün ve parmağınızla iyice yayın. Bu uygulama gözlerinizin altını aydınlatacak ve bakışlarınızı güzelleştirecek! Hepsi bu. Nars Larger Than Life Rue Bonaparte bu iş için en iyi göz kalemi!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ