Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Sivilceler

YÜZÜNÜZDEKİ GÖZENEKLERİ VE ÇİZGİLERİ SİLİN!

  • Temmuz 04, 2020

İstediğiniz kadar makyaj yapın, yüzünüzde sizi hala rahatsız eden çizgiler ve gözenekler kalıyor mu? O halde şimdi anlatacağımız ürün tam size göre!
 

Zamanın izleriyle savaşan birçok ürün kullanıyor olabilirsiniz. Ama makyaj yaptığınızda gözünüze takılan hala birkaç çizgi ve gözenek varsa ve bu durum sizi mutsuz ediyorsa hazır olun; mutluluğunuzu size geri veriyoruz! Kendi küçük, etkisi büyük Nars Instant Line&Pore Perfector, bir kullananın bir daha vazgeçemediği o ‘sihirli’ kozmetik ürünlerinden...

Nars Instant Line&Pore Perfector yani çizgi ve gözenek düzeltici stik ürünün tüm gizemi, ince çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaja mükemmel şekilde hazırlamasında saklı. Ürün, cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin yaratıyor ve üstüne uygulanan kapatıcı ve fondöten de böylece kusursuz görünüyor.
 

Göz çevresi ve mimik çizgilerinde bile etkili!

 

Göz altı kapatıcınızı uyguladığınızda orada oluşan çizgilenme ve ürünün bu çizgilere dolmasından mı şikayetçisiniz? Ya ağız kenarındaki mimik çizgileri gözünüze iyice batmaya mı başladı? O halde, size makyaj artistlerinden öğrendiğimiz önemli bir tüyoyu paylaşalım: Nars Instant Line&Pore Perfector'u ağız kenarındaki ve göz çevresindeki mimik çizgilerini minimize etmek için de kullanabilirsiniz. Şeffaf renkli ürünü bu bölgelere yoğun olarak uygulayın sonra üstüne kapatıcı veya fondöten uygulamasını yapın. Sonra ayna karşısına geçip farkı görün!
 

Nars Instant Line&Pore Perfector’un ‘mucizevi sırrı’ ne?

 

Yüzdeki gözenekleri küçülten, çizgileri doldurup minimize eden Nars Instant Line&Pore Perfector’un başarısı içeriğindeki hyalüronik asitten geliyor. Hyalüronik asit, çizgileri ve kırışıklıkları doldurmaya yarıyor. Sadece bu da değil; Vitamin A, C ve E ile zenginleştirilen Nars Instant Line&Pore Perfector yağsız bir formüle sahip olmasına rağmen cildi kurutmadan parlaklığını alıyor ve cildi besliyor. 

 

Etkili sonuç için

 

Göz altına Pore Perfector'u uyguladıktan sonra üstüne Nars Radiant Creamy Concealer kapatıcıyı sürün. Bu ikili göz çevrenizin kusursuz ve aydınlık görünmesini sağlar.

Mimik çizgilerine bol miktarda Pore Perfector'u sürün ve üstüne cildinizden bir ton açık fondöten sürün. Bu püf noktası sayesinde mimik çizgileriniz minimize olacak, daha genç ve gergin görüneceksiniz. Fondöten tercihinizi de Nars Sheer Glow'dan yana kullanmanızı öneririz. Işığı yansıtıcı bir fondöten olduğu için taze görünümünüzü destekleyecektir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ