Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
A’DAN Z’YE 2019 MAKYAJ TRENDLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün

Doğal Makyaj

A’DAN Z’YE 2019 MAKYAJ TRENDLERİ

  • Temmuz 21, 2020

Nostalji çanları kimin için çalıyor? Evet, modada olduğu makyaj trendleri de geçmişe gönderme yaparak günümüzden rol çalıyor. 2019 makyaj trendlerine göz attığımızda 80’ler ve 90’ların karmasını görüyoruz adeta: Çikolata rengi dudaklar, mat ama bronz ten, parlak kırmızı rujlar, canlı yanaklar...

En iyisi hepsine tek tek ele alalım...

Nars Wanted Allık Paleti

1) Canlı Yanaklar

Yüze genç ve taze bir görünüm kazandıran yoğun allık modasının gözde renkleri şeftali ve şeker pembe. Annelerimizin yanaklarına ruj sürüp dağıtmasını hatırladınız mı? İşte o renkli ve canlı yanaklar geri döndü. Nars Wanted Allık Paleti’nin 2 çeşidi var; renkleri harika!

2) Yoğun Bakışlar

Pastel ama güçlü tonlara sahip farlar, göz makyajlarının olmazsa olmazlarından. 80’lerde çok moda olan tek renk yoğun far uygulaması sezona bomba gibi düştü. Nars Ignited Far Paleti’ni kesinlikle tavsiye ediyoruz.

3) Klasik Kırmızı

Fransız güzelliğinin kült parçası kırmızı dudaklar, sezonun vazgeçilmezlerinden. Parlak ve güçlü kırmızı, vazgeçilmez bir klasik olarak geri döndü. O zaman size Nars Velvet Matte Lip Pencil ‘Dragon Girl’ diyoruz, bilenler bilir.

4) Metalik Işıltı

Metalik dokular, simli detaylar yeni sezonun favorilerinden. Ten ve göz makyajlarında bolca kullanılmaya başlandı bile. Nars Orgasm Endless Palet efsanesine tükenmeden göz atın deriz!
Nars Multi Use Gloss


5) Mat görünümlü ten

Mat deyince gözünüz korkmasın, kalın ve ‘cakey’ dediğimiz o yoğun matlıktan bahsetmiyoruz. Tamamen modern, yumuşak, kadifemsi matlıktan söz ediyoruz. Cilt üzerinde incecik duran... Nars Velvet Matte Skin Tint cilde kadife matlığı veren hafif bir ten ürünü ve eminiz sizi çok memnun edecek. 
 

6) Parlak dudaklar ve Gözler

Lipgloss’lar saklandıkları yerden çıktılar ve sadece dudaklara değil, gözlere de dokunuyorlar artık. Çok yönlü kullanıma sahip gloss’lar ile hem gözlerinizi hem dudaklarınızı parlatabilirsiniz. Nars Multi Use Gloss’lara mutlaka göz atın, bayılacaksınız! Hem göze hem dudağa uygulanabilen çok yönlü bir ürün.

7) Kahverengi Ruj

90’lara damga vuran kahverengi rujlar da geri döndü. Neden olmasın? Nars Velvet Matte Lip Pencil serisinin yeni rengi ‘Dance Fever’ nefis bir pembemsi kahve. Denemeye değer...

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ