Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
AYDINLIK TEN MAKYAJI İLE YAŞARIM DİYENLER İÇİN PRATİK 5 ÜRÜN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Highlighter

AYDINLIK TEN MAKYAJI İLE YAŞARIM DİYENLER İÇİN PRATİK 5 ÜRÜN!

  • Temmuz 07, 2020

Cildi parlak gösteren ten makyajına hepimizin bayıldığı bir gerçek. Yüzü yağlıymış gibi göstermeden en güzel, en kolay ve hızlı şekilde bu makyajı nasıl yapabileceğinizi 5 ürün önerisiyle anlattık. Başka bir makyaj malzemesine ihtiyacınız olmadığını anlayınca şaşıracaksınız!

1) Baz olarak: Nars Optimal Brightening Concentrate
 

Aslında bu makyajın püf noktası basit, işin içinde özel bir sihir ya da mucize yok. Doğru bazı kullanmak, tüm mesele. Makyaja başlamadan önce, iyice temizlenmiş cildinize ışığı yansıtan, cildi aydınlatan ve cilt tonunu eşitleyen bir baz sürmelisiniz. Bu baz cildinizde doğal bir reflektör görevi görüp üstüne yapacağınız makyajı da aydınlatacaktır. Baz olarak bu konsantre serumu da kullanabilirsiniz. Nars’ın özel Light Reflecting Complex teknolojisiyle geliştirilmiş bu ışıltı artırıcı serum, cildi anında aydınlatır ve cilt tonunu canlandırır. 


2) Cildin ışıltısını ortaya çıkaran fondöten: Nars Sheer Glow

 

Sıra geldi ten ürününe... Orta kapatıcılıkla cildinizin sağlıklı ışıltısını ortaya çıkan bir fondöten kullanmalısınız. Ve bu fondöten Nars Sheer Glow’dan başkası olamaz! Çünkü bu fondöten cildi nemlendirir ve cildin daha parlak, yumuşak, pürüzsüz olmasını sağlar. Çizgilere dolmaz ve ışık efekti ile cildi gergin ve sıkı gösterir. Yorgun görünümü gizler. Saten gibi bir cildiniz olur!


3) Kapatıcı: Nars Radiant Creamy Concealer
 

Aydınlatıcı etkiye sahip muhteşem bir kapatıcı! Göz çevresindeki halkaları, koyulukları etkili şekilde örter. Lokal olarak yüzde istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Cildi nemli ve sağlıklı gösterir. Radyant bitişli olduğundan yorgunluk belirtilerini de azaltır. Cildinizle aynı ton ya da bir ton açık rengini yüzünüzün aydınlık, berrak ve taze göstermek istediğiniz yerlerine uygulayabilirsiniz.

 

4) Stik Aydınlatıcı: Nars Multiple Copacabana
 

Makyaj artistlerinin vazgeçilmezi ikonik aydınlatıcı Copacabana elbette bu makyajın olmazsa olmazı! Şipşak bir aydınlatma etkisi için zaten daha iyisi düşünülemez! Copacabana’yı yüzün belli noktalarına uygulamalısınız: Kaş kemiği, burun kemiği, elmacık kemiklerinin üzeri ve dudak üstündeki üçgen gibi. Bu noktaların aydınlatılması yeterli efekti verir.
 

5) Transparan Pudra: ShiseidoTranslucent Pressed Powder 
 

Son olarak sıra geldi bu hızlı ama mükemmel sonuç veren makyajınızı sabitlemeye! ShiseidoTranslucent Pressed Powder ile makyajınızı sabitleyebilirsiniz. Bu transparan pudra cildi nemli tutarken aydınlık görünümü de korur. Gün boyu kalıcı güzel bir görünüm için aşırı yağı emen ve makyajın kırışmasını önleyen Super Oil-Absorbing Powder içerir. İncecik, ipeksi yapısı ile yüzünüzde ürünü hafifçe gezdirin, bitti bile!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ