Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BAHARATLI EN GÜZEL PARFÜMLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CHANGING CONSTANCE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Ferah
10.370,00 TL
MUCH ADO ABOUT THE DUKE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Baharatlı Gül
10.370,00 TL
BABYLON EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
9.580,00 TL

Parfüm

BAHARATLI EN GÜZEL PARFÜMLER

  • Ocak 31, 2022

Kış aylarında ve bahar aylarında birçoğumuz bazı rutinlerimizi değiştiriyoruz. Buna elbette parfümlerimiz de dahil.

Yaz aylarında daha fresh daha çiçeksi kokuları kullanmayı tercih ederken kış aylarında ise daha yoğun ve baharatlı kokuları tercih ediyoruz. Bize sorarsanız aslında parfümün mevsimi olmaz, burada en önemli olan sevdiğiniz koku tarzı ve kendinize en çok yakıştırdığınız parfümdür.

Kadın ya da Erkek hiç fark etmez herkes baharatlı notalara sahip kokuları tercih edebiliyor. Baharatlı kokular genellikle diğerlerine göre daha yoğundur. Normal baharatların dışında daha mistik baharatlar da bu parfümlerin içerisinde kullanılır. Tüm parfümler de olduğu gibi baharatlı parfümlerde de en önemli olan şey kalıcılıktır. Arkanızdan gelen ve iz bırakan, size parfümünüzün sorulduğu etkili ve çarpıcı bir parfüm kullanmayı kim istemez ki?

Sizde benim parfüm tercihim Baharatlı kokulardan diyenlerdenseniz o zaman yazının devamını mutlaka inceleyin. Çünkü sizin için en etkili, en kalıcı ve en güzel baharatlı parfümleri mercek altına aldık.

Her bir kokusunun kendine has hikayesi ve afrodizyak içeriği bulunan Penhaligon’s parfümleri;

Penhaligon’s Much Ado About The Duke EDP: Baharatlı gül koku ailesine ait ve içeriğinde gin, biberli gül ve derimsi odunsu nota yer alıyor. Portraits serisinin parfümlerinden biri olan Much Ado About The Duke, kadın ve erkekler için aristokratik bir seçkinin yansıması.

Penhaligon’s Changıng Constance: İngiliz aristokrasisinden bir ailenin hikayesinden esinlenerek yaratılan bu seride yer alan Changing Constance parfümü, ailenin kuzenini temsil ediyor. Baştan çıkarıcı, modern ve cool bu odunsu ve baharatlı koku; kakule ve paçuli notaları ile büyülerken, kapağında kurallara ve geleneklere karşı dik bir duruş sergileyen bir kadını anımsatan ceylan figürü yer alıyor.

Penhaligon’s Babylon: Markanın Trade Routes koleksiyonuna ait özel bir parfüm olan Babylon, mistik ve uzak topraklara yapılan yolculuklardan, çay, baharat, ipek, inci, rom, egzotik içeriklerden ilham alıyor. Eski Irak topraklarını simgeleyen Babylon’un kokusunun mucizevi bir gizem olarak nitelendirilmesi tesadüf değil. Arkasında fedakar bir aşk hikayesi barındıran Babil’in ünlü asma bahçelerinin ilhamıyla doğan Babylon, ilahi bir gücü simgeliyor. Gizemini ise sıcak vanilya, seçkin sedir ve zengin safrandan notalarından alıyor.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ