Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNİZİ DAHA AYDINLIK GÖSTERMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 5 ÜRÜN!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

CİLDİNİZİ DAHA AYDINLIK GÖSTERMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 5 ÜRÜN!

  • Temmuz 12, 2020

En hızlı ve kolay yoldan cildinizi nasıl daha aydınlık ve ışıl ışıl yaparsınız? Doğru ürünlerle bunu başarmanız çok kolay. Size, tüm yüzünüze uyguladığınızda cildinizi en güzel şekilde aydınlık ve canlı gösterecek ürünleri yazdık. Az ve öz 5 ürün yeter! Özellikle kuru/kuruya dönük ciltler bu önerilerimizi çok sevecek! Çünkü cansızlık, matlık, donukluk gibi sorunları en çok bu ciltler yaşar. 

 

1) Shiseido Glow Revival Cream: Işıltı uzmanı
 

Cildi yenileyen ve aydınlatan bir bakım kremidir. Eşit olmayan cilt tonundan başlayarak çoklu cilt problemlerini çözer. En önemli özelliği, cilde müthiş bir ışıltı ve 24 saat boyunca nem verir! Tercihe göre makyaj altı olarak da kullanılabilirler.

 

 

2) Nars Luminous Moisturize Cream: Parlak ten makyajlarının vazgeçilmezi

 

Nars’ın cildi aydınlatan bu nemlendirici kremi, özellikle parlak ten makyajında da baz olarak kullanılan ürünlerden biri. Cildi nemlendiriyor ve doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor. Böylece üzerine uygulanan fondötenin veya renkli nemlendiricinin daha nemli ve parlak görünmesini sağlıyor. Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç böyle yaptığını söyledi bize... Tek başına cilt bakımında kullanıldığında ise 24 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlayarak cildi yeniliyor ve zaman içinde doğal olarak azalan parlaklığı cilde geri kazandırıyor. Cilt bakım rutininize katmak için ideal bir krem. Bizim en sevdiklerimizden biri! 
 

3) Shiseido Glow Revival Serum: Çok fonksiyonlu ışıltı serumu
 

Bu serum, parlak ve kusursuz bir cildi hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe taşıyor. Cilt tonunu eşitleyip; görünen kırışıklıkları, kızarıklığı ve sarkmayı azaltırken aynı zamanda cildin sıkılık ve duruluğunu arttırmak için cildi canlandırıyor. Işıltılı bir cilt yaratıyor. 30’lu yaşlardan itibaren herkese uygun.

 


4) Nars All Day Luminous Foundation: Karma ve yağlı ciltlere daha iyi
 

Ciltteki tüm pürüzleri kapatıp, ten rengini eşitleyerek kusursuz ve çok doğal bir görünüm sağlıyor. Yüksek kapatıcılığa rağmen cilt üzerinde asla ağırlık yapmıyor, su gibi hafif. Mat bitişli olmasına rağmen, ışığı yansıtma özelliği taşıyor. Pürüzsüz ve kadifemsi bir cilt yaratıyor.

Cilt ile hemen bütünleşen ve cildi bir giysi gibi saran bir fondöten.
 

5) Shiseido Radiant Lifting Foundation SPF15: Normal ve kuru ciltliler için ideal

 

Ciltteki gölgeleri gideren ve cilde ışıltılı bir parlaklık kazandıran üstelik yaşlanma karşıtı bir fondöten. Kremsi yapıda. Yüksek kapatıcılığa sahip ve parlak bitişli. Ciltteki ince çizgileri flulaştırıyor.

Özellikle normal ve kuru ciltliler için idealdir. Olgun ciltler için mükemmel bir tercih!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ