Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DOLGUN VE ETKİLEYİCİ DUDAKLARA KAVUŞMAK İSTER MİSİNİZ?
PAYLAŞ

Dudak Kalemleri

DOLGUN VE ETKİLEYİCİ DUDAKLARA KAVUŞMAK İSTER MİSİNİZ?

  • Temmuz 08, 2020

Kadınlar için dudakları çok önemlidir. İnce dudaklara sahip olanlar, dudaklarının biraz daha kalın gözükmesini ister ve bunun için makyaj hilelerine başvururlar. 
 

Ayrıca dudaklar da yaşlanır biliyor musunuz? Kuru, çizgi çizgi olmuş ve dudak hattı kaybolmuş dudaklar... Bunu hiç istemeyiz değil mi? Yaşlanmayı önleyemeyiz elbette ama geciktirebiliriz! Dudaklarınız için bile!
 

Dudak bakım kremi ile dolgunluk etkisi mümkün mü?

Estetiksiz, krem ile bu mümkün mü diye sorabilirsiniz. Evet mümkün. Gerçekten! Kremin içeriğindeki özel bir teknoloji ile dudakları olduğundan daha dolgun gösterebilirsiniz. Elbette bu dolgunluk sürekli ve kalıcı değildir ama düzenli kullanımla dudaklarınızda fark görmeniz mümkün.

 

Dolgunluk etkisi nasıl oluyor?

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Full Correction Lip Treatment, içeriğindeki deniz kolajenleri ile dudakları neme doyurur. Yoğun nem ve zengin içeriği dudaklara sabitlemek için Super Fix Formula ile geliştirilmiştir. Dudakları nemlendirir ve besler, pürüzsüz bir doku sağlar. Yoğun neme doymuş dudaklar olduğundan daha dolgun görünür.

Yaşlılık karşıtı bakımı nasıl yapıyor?

Shiseido markasına özel Anti-Photowrinkle System ile çizgi bakımı yapar. İnce çizgiler, kuruluk ve donukluk gibi yaşlanma izlerinin görünümünü minimize eder. Dudak kontürünü belirginleştirir. Zaten neme doymuş ve dolgunluk kazanan dudaklarda çizgiler görünmez olur.

Nasıl kullanmalı?

Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment’ı rutin bakım olarak sabah-akşam kullanabilir veya gün içinde ihtiyaç halinde tekrarlayabilirsiniz. Balm şeklindeki dokusu, uygulama esnasında ısı ile şeffaf bir yapıya döner.

-Dudak makyajı uygulamadan önce kullanıp, dudak yüzeyinin pürüzsüzlüğünü sağlayabilirsiniz.

-Ruj uygulamanıza zarar vermez, aksine rujun daha rahat sürülmesine olanak sağlar. Bu yüzden ruj altına baz olarak da kullanılabilir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ