Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DÜNYANIN EN İYİ SATAN FONDÖTEN FIRÇASINI KEŞFEDİN!
PAYLAŞ

Fondöten

DÜNYANIN EN İYİ SATAN FONDÖTEN FIRÇASINI KEŞFEDİN!

  • Temmuz 12, 2020

 

Fondöten uygulamak için tasarlanmış en güzel fırçalardan biri! O yüzden yıllardır ‘bestseller’ ünvanına sahip. Sigma F80 Flat Kabuki fondöten fırçasını yakından tanımak ister misiniz?

 

Şimdi sakince elinizdeki fondöteni, süngeri veya fırçayı yerine bırakın çünkü sizi dünyanın en muhteşem fondöten fırçası ile tanıştıracağız: Sigma F80 Flat Kabuki Brush. Bundan sonra makyajınız bir başka güzel olacak!

 

Güzelik dünyasının en prestijli dergilerinden biri olan Allure tarafından üst üste ödüllere layık görülmüş Sigma’nın bu meşhur kabuki fırçası, övgülere asla doymuyor. Kullanan herkes ona bayılıyor hatta hemen yedekliyor. Peki, bu fırçanın alamet’i farikası ne?

 

Neden dünyanın en çok satan fondöten fırçası?
 

Fondöteni emmiyor, ziyan etmiyor

 

Kabuki yani sık kıllara sahip bir fırça. Çok yumuşak ama yoğun kıllara sahip olmasından dolayı ürünü asla emmiyor. Fondöteni ziyan etmeden cildinize uygulamanızı sağlıyor.
 

Bilirsiniz bazı fırçalar ürünü anında ‘hüüp’ diye içine çeker ve siz yüzünüze uygulama yapmak için 2 katı fazla ürün kullanmak zorunda kalırsınız. Bu da hem ürünün çabuk bitmesine hem de fırçanın içinde fondöten birikmesine sebep olur. Tam bir ziyanlık! Bu fırçada bunu asla yaşamazsınız.
 

‘Flat’ olması ne demek?

 

‘Flat’ kabuki demek yani yani düz tepeli/kılları düz kesilmiş demek. Fırçanın kılları herhangi bir eğime sahip değil. Bu da yüzün tamamına ürünü geniş şekilde uygulayıp dağıtmaya imkan veriyor. Fondöten cilde tam olarak ve homojen şekilde nüfuz ediyor. 
 

Üstelik hem düz uçlu hem de kabuki özellikte olmasından dolayı ürünü cilde iz bırakmadan uyguluyor. 


 

Hangi fondötenlerle uygulanır?

 

Krem ve likit yapıdaki tüm fondötenleri cilde kusursuz şekilde yedirir. Homojen ve tam kapatıcı bir bitiş sağlar.
 

 

Fırçasının kılları eşsiz özellikte!

 

Fırçanın kılları hipoalerjenik ve antibakteriyeldir. Çünkü bakterilere karşı sentetik kıllardan üretilmiştir. Ayrıca fırça temizliği doğru yapıldığında, herhangi bir dökülme ya da bozulma olmadan fırçanız orijinal halini yıllarca korur. 

 

Bu özellikler bütün Sigma makyaj fırçaları için geçerlidir ve Sigma’yı fırça dünyasında zirveye taşıyan özelliklerin başında gelirler. Ayrıca hemen belirtelim ki, Sigma ürünleri, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve hayvanlardan elde edilen hammadde kullanılmadan üretilmiştir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ