Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DÜNYANIN EN SEKSİ KADINLARI NASIL MAKYAJ YAPIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL

Ünlülerin Makyajı

DÜNYANIN EN SEKSİ KADINLARI NASIL MAKYAJ YAPIYOR?

  • Temmuz 14, 2020

Hepsi birbirinden farkli ama su kesin ki onlar dünyanın en seksi kadınları arasında! Bu güzel yıldızların makyajlarından ilham alalım.

 



Megan Fox - Dumanlı göz makyajı değil!

Megan Fox açık ve koyu kahve tonlarında metalik farları (Nars Dual Intensity Eyeshado Telesto ve Himalia) karıştırarak makyajını yapıyor. Gözlerin iç köşelerine açık rengi, dış köşelerine koyu rengi sürüp maskara (Make Up For Ever Smoky Stretch) ile makyajını bitiriyor.

Oldukça basit yapılan bu göz makyajının etkisi dumanlı göz makyajı kadar büyük! Gözlere efekt, bakışlara derinlik katıyor.

 


 
Jessica Alba - Metalik gümüş ışıltılı gözler 

Gümüş far, gözleri daha aydınlık ve daha büyük gösterir. Üstelik bu makyajın oldukça dramatik bir havası da var. Göz kapağınızın üstüne metalik farı (Nars Dual Intensity Lysithea) sürün. Siyah kalem (Nars Larger Than Life Via Veneto) ile gözlerinizin içine kalem çekin. Aynı tonda mat far (Nars Matte Eyeshadow Lhasa) ile alt kirpik diplerinize gölge yapın.

Hem altta hem üstte ışıltıyı yoğun şekilde kullanmayın. Bu makyajda farın yoğunluğu göz kapağında olduğu için göz altlarında mat far kullanmayı tercih etmişler ve maskara ile makyajı tamamlamışlar! Siz de öyle yapın!


 



Minka Kelly - Bronz ten

Minka Kelly’nin parlak cildi gayet seksi görünüyor. Bunu elde etmek ise son derece kolay. Renkli nemlendirici ve krem allık ikilisi temel malzemeleriniz. Bunlardan sonra uygulayacağınız likit bronzlaştırıcı ise son dokunuş olacaktır.

Ciltte aydınlık bir etki bırakan Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30 renkli nemlendiriciyi tüm yüzünüze sürün. Nars Laguna Liquid Bronzer likit bronzlaştırıcıyı yüzünüzün doğal güneş vuran yerlerine Nars Yachiyo Kabuki fırça ile uygulayın. Yanaklarınıza Make Up For Ever HD Blush Light Rust krem allığı uygulayarak bronzluğunuzu dikkat çekici hale getirin.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ