Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN İYİ SATAN AYDINLATICILAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Highlighter

EN İYİ SATAN AYDINLATICILAR

  • Temmuz 02, 2020

Aydınlatıcılar makyaj çantamızın demirbaşları artık. Buna itirazı olan yok değil mi? Nars’ın aydınlatıcılar konusunda trend yaratan bir marka olduğu ise, makyaj dünyasına kazandırdığı likit (illuminator) ve stik aydınlatıcılardan (multiple) belli. Ama bu kadar da değil… Toz şeklindeki aydınlatıcıları da son yıllarda en çok satan aydınlatıcılar arasında. Biz de Nars'ın en iyi satan, en çok beğenilen aydınlatıcılarından ilk 3'ünü kısaca inceledik:

 

 

1) Hot Sand 

 

Likit versiyonundan sonra toz versiyonu da yoğun talep üzerine üretildi ve Hot Sand markanın kült favorileri arasındaki yerini iyice sağlamlaştırmış oldu. En çok satılan aydınlatıcılardan biri olan bu form, pudra formlu olması açısından da çok tercih ediliyor. Çünkü çok yönlü. Mat formlu allık ve farların üzerine uygulayıp, parlak yansımalar elde edebilirsiniz.

 

Altın pırıltılı açık şeftali rengindeki Hot Sand’in bu kadar sevilmesinin sebebi, renginin her ciltle mükemmel uyum sağlaması ve herkese yakışması... Bu renk yüze sağlıklı ve taze bir aydınlık vermek için eşsiz! 

 

Hot Sand yüze uygulanmasının yanı seksi bir ışıltı için boyun ve dekolte bölgesine de direk olarak uygulanıyor. Özellikle yazın bronz ten için mükemmel bir aydınlık efekti!

 



2) Albatross

 

Nars Albatross, Nars’ın klasik allık ambalajında ama allık olarak değil, aydınlatıcı olarak kulllanılan bir ürün. Çünkü altın yansımaları olan bir aydınlatıcı. Eğer beyaz ve gümüş renkli aydınlatıcıları sevmiyorsanız, bu tam size göre!

 

Pigmentasyonu oldukça yoğun. Kat kat uygulanabilir. İster hafif, ister yoğun… Ne kadar uygulayacağınız size bağlı.

 



3) Cobacabana Illuminator

 

Illuminator dediğimiz likit aydınlatıcılar da Nars’ın ikonik ürünlerinden biri. Şu anda birçok marka bu aydınlatıcılara muadil çıkarsa da, bu alanda hala en iyisi ve en çok satan Nars’ın Illuminator’ları. Rakipsiz bir ürün! 

 

Işıltılı inci pembesi rengiyle Copacabana, aydınlık ve parlak görünümün en vazgeçilmez ürünü. Aydınlatıcı, ve far olarak kullanılıyor. Görüntüde yarattığı etki tartışılmaz! Makyajda ışıltı seviyorsanız Copacabana tam size göre.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ