Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ERKEK CİLT BAKIMI NASIL OLMALI? ÖNE ÇIKAN ERKEK YÜZ BAKIM ÜRÜNLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
MEN HYDRATING LOTION
SHISEIDO
Erkeklere Özel Nemlendirici Losyon
1.290,00 TL 995,00 TL
MEN SKIN EMPOWERING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma ve Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici
5.750,00 TL
MEN TOTAL REVITALIZER CREAM
SHISEIDO
Erkekler için Yaşlanmayı Önleyici Krem - Normal & Kuru Cilt
4.500,00 TL
MEN TOTAL REVITALIZER LIGHT FLUID
SHISEIDO
Erkeklere Özel Yaşlanma Karşıtı Hafif Nemlendirici - Karma & Yağlı Cilt
4.100,00 TL
MEN TOTAL REVITALIZER EYE CREAM
SHISEIDO
Erkeklere Özel Çok Fonksiyonlu Göz Çevresi Kremi
3.100,00 TL
MEN FACE CLEANSER
SHISEIDO
Çok Yönlü Yüz Temizleme & Tıraş Köpüğü – Erkekler için
1.950,00 TL

Erkek

ERKEK CİLT BAKIMI NASIL OLMALI? ÖNE ÇIKAN ERKEK YÜZ BAKIM ÜRÜNLERİ

  • Haziran 25, 2020

Cilt bakımı sadece kadınların meselesi değil elbette. Çünkü erkek ciltleri de kırışıyor, kuruyor, çeşitli cilt problemleri ile karşılaşıyor. Erkeklerin de kendilerine özel bir cilt bakım rutini mutlaka olmalı…

Erkeklerin kendi bakımlarıyla ilgili en önemli uğraşısı sakal ve bıyıklarıdır. Her gün tıraş olmak cildi tahriş eder, dış etkenlere açık hale getirir. Kızarıklıklara, kimi zaman kıl dönmesine neden olur. Bir de sivilceleri varsa, tıraş birçok sıkıntıya yol açar. Bakım, sadece tıraş ile sınırlandırılmamalıdır. Çünkü erkek cildi kadın cildine göre daha kalın olduğundan ve hormonal yapısı nedeniyle daha çok yağ ürettiğinden, erkek cildinin de düzenli temizlik ve bakıma ihtiyacı vardır. Bu nedenle erkeklerin de ciltlerine özen gösteren temel bakım alışkanlıkları edinmeleri, daha sağlıklı ve daha iyi görünmelerini sağlar. Uzun vadede, ciltlerinin genç kalmalarını sağlar.

Erkek bakımı nasıl olmalı ? Erkeklerin günlük cilt bakım rutininde yapması gerekenler

1) Sabun değil, yüz temizleyici kullanın

Erkeklerin cilt bakımında ilk sırayı yüz temizleyiciler alıyor. Erkeklerin de tıkanmış gözenekleri ve gün içinde çevreden gelen kiri ciltlerinden arındırmak için yüz temizleyicileri kullanmaları gerekiyor. Erkek yüz temizleme ürünleri söz konusu olduğunda sabunlar cildi daha çok kurutup tahriş edebilir ama yüz temizleyiciler cildin doğal nem dengesini bozmadan ciltteki tüm kiri alır. Sabah ve/veya akşam ciltlerini bu temizleyiciler ile arındırmalılar.

Temizleyici köpük / Shiseido Men Cleansing Foam, cildin doğal nemine zarar vermeden kir ve yağ fazlalığını ortadan kaldıran, çok etkili erkek yüz temizleyicisidir. Su ile temas ettiğinde köpürür. Cildi canlandırır. Cildi kurutmadan ve germeden taptaze bir his verir. Siyah nokta oluşumuna yol açmaz. En hassas ciltler bile kullanabilir. Alerji riskini en aza indiren harika bir formüle sahiptir.

Arındırıcı peeling / Shiseido Men Deep Cleansing Scrub, cildi derinlemesine temizleyen, ciltteki sertliği, siyah noktaları ve ölü hücreleri yok eden yüz için arındırıcı peeling’tir.  Erkek peeling ürünleri arasında öne çıkan bu ürün ciltte gerginlik hissi yaratmadan cildi temizler. Matlaşmış ve yorgun görünen cilde enerji dolu parlaklık verir. Haftada 2 kez kullanılması önerilir.

2) Nemlendirme

Erkek cildi kadınlara göre daha yağlıdır ancak yağlı ciltlerin bile nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Yaşlanma belirtilerini azaltmak ve kırışıklık oluşumunu önlemek için günlük nemlendirici kullanın. Normal veya yağlı cilde sahip erkekler için hafif bir losyon veya nemlendirici jel yeterli olabilir. Kuru ciltliler ise daha güçlü bir nemlendirici kullanmalılar. Bu nemlendiriciyi sabah ve/veya akşamları temiz cilde uygulamalılar. İşte erkek yüz kremi konusundaki önerilerimiz;

Nemlendirici losyon / Shiseido Men Hydrating Lotion, ciltteki tıraş sonrası tahrişler ve sertleşmelere karşı cildi rahatlatan ve koruyan nemlendirici losyondur. Cildin kızarmasını ve kurumasını engeller. Maksimum nem dengesinin korunmasına, tıraş kesiklerinin ve pürüzlerin etkisinin azalmasına yardımcı olur.

Nemlendirici jel / Shiseido Men Hydro Master Gel, cilt tarafından hızla emilen, nemlendirici ve serinletici etkili jeldir. Görünür gözenekleri küçültür. Nemi ciltte maksimumda tutar.

Nemlendirici Emülsiyon / Shiseido Men Moisturizing Emulsion, cilde olağanüstü nem ve rahatlık veren ve cilt tarafından anında emilen kremsi bir nemlendirici emülsiyondur. Erkek ciltlerine özel geliştirilmiştir. Tıraş sonrası meydana gelen tahrişleri hafifletir, cildi kızarmaya ve kuruluğa karşı korur. İnce çizgilerin ortaya çıkmasını azaltırken, cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir.

Cildi canlandırıcı krem / Shiseido Men Total Revitalizer, kuruluk, donukluk, ince çizgiler ve yaşlanma belirtilerine karşı etkili yüksek performanslı cilt canlandırıcı kremdir. 24 saat boyunca nemi ciltte tutar. Erkeklere özel geliştirilmiştir. Cildin doğal gücünü en yüksek seviyeye çıkarır, yorgun bir cilde yeniden hayat verir.



3) Kırışıklıklara karşı önlem alın

Genetik tüm avantajlarına rağmen; iş stresi, sorumluluklar ve yaşam şartları günümüzde erkek cildinin avantajlarını neredeyse ortadan kaldırmış durumda. Bir de üstüne erkeklerin daha az güneş koruyucu ve antiaging kremler kullanması eklenince maalesef ciltleri hızlı yaşlanabiliyor. Bu yüzden yaşlanma belirtileriyle savaşan kremlerden kullanmalılar. Bunları akşamları temiz cilde uygulamak gerekiyor.

2 haftada çizgileri azaltır!

Enerji Veren Serum / Shiseido Men Active Energizing Concentrate
Erkeklerde görülen yaşlanma belirtilerine sebep olan faktörleri ortadan kaldıran ve yüze daha canlı bir ifade kazandıran konsantre serumdur. Serum, özel hasar savunma kompleksi ile cildi yaşlandıran faktörlerden korumaya yardımcı olur. Böylece kuruluk, sertlik, donukluk ve aşırı yağlanma artık bir tehdit oluşturmaz. Sadece 2 haftada çizgi görünümünü azaltır. Gözenekleri küçülterek daha sıkı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Bu serum gündüz veya gece temiz cilde uygulanmalıdır. En iyi etki için ürünün düzenli bir şekilde kullanılması gerekmektedir.

Kırışıklık düşmanı!

Tüm Yaşlanma Belirtilerini Hedef Alan Krem / Shiseido Men Skin Empowering Cream
Cildin tonunu anında dengeleyen ve cilde gözle görülür pürüzsüzlük veren, cilt canlandırıcı bakım kremidir. Tüm yaşlanma belirtilerini hedef alan güçlü bir yaşlanma karşıtı bakımdır. Kırışıklıklar, sarkma, kaba cilt yüzeyi ve kuruluk sorunlarını hedef alır. Cilt günden güne daha fazla enerji kazanır ve yorgunluk ile yaşlanma belirtilerine karşı daha güçlü savaşır. Düzenli olarak kullanıldığında yüz kontüründeki kırışıkların görünümünü de azaltır. Cilt temizliği veya tıraş sonrasında bir inci tanesi büyüklüğünde krem yüzde yukarı doğru hareketler ile uygulanmalıdır. En iyi cilt bakımı için sabah akşam kullanılmalıdır.

Göz çevresi için!

Kırışıklık ve kuruluğa karşı / Shiseido Men Total Revitalizer Eye Cream
Kırışıklara ve kuruluğa karşı savaşan çok fonksiyonlu göz çevresi bakım kremidir. Daha genç ve kendine güvenen bir görünüm için göz çevresinde meydana gelen belirli sorunları hedef alır. Göz altı halkaları, şişlikler, ince çizgiler ve göz kapaklarındaki sarkmaya karşı savaşır. Eye Bio-Complex HA içerir. Bu içerik hem hiyalüronik asidin doğal üretimini yeniden canlandırır hem de bu doğal içeriğin cildin en alt tabakalarında bile parçalanmasını önler. Bu göz çevresi krem, göz altı ve göz üstü bölgelerine hafif parmak darbeleriyle her sabah ve akşam uygulanmalıdır.

4) Güneş koruyucu kullanın

Yaşlanma lekelerinin ve kırışıklıkların en büyük nedeni güneş ışığının verdiği hasardır. Günde 5 dakika bile güneşte kalsanız cildiniz büyük oranda etkilenir. Sabah evden çıkmadan yüzünüze güneş koruyucu veya en az 30 SPF içeren nemlendirici ekleyin.

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30 veya SPF50, UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği gibi zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremi.

Shiseido Wet Force Expert Sun Aging P Cream SPF30, suya dayanıklı, cilt için güçlü bir koruma sağlayan yenilikçi güneş kremidir. Shiseido’ya özgü Wet Force teknolojisini barındırır, böylece suyla ve terlemeyle koruma etkisi daha da artar. Bu üstün UV karşıtı güneş kremi, günlük olarak kullanılabilir.



TIRAŞ RİTÜELİ BAKIMI

Tıraş öncesi sakalları yumuşatın
Tıraştan önce sakallarınızı yumuşatmanız hem kolay tıraş olmanızı hem de cilt tahrişinizin minimuma inmesini sağlar.

Tıraş köpüğü / Shiseido Men Shaving Cream, en kalın sakallarda ve kuru ciltlerde dahi, cildi pürüzsüz bırakan kıvamlı bir tıraş köpüğüdür. Cilde kolayca uygulanır ve sakalların kökten uca yumuşamasına yardım eder. Ciltte kızarıklığın ve tahrişin meydana gelmesini önlemek için jiletin yüzünüzden kayarak geçmesini sağlar. Tıraş bıçakları nedeniyle oluşan tahrişlere engel olur ve kolayca durulanır. Ürünü avuç içine alarak sakalların çıkış yönünün tersine hareketler ile yüzünüze yayın. Ardından kılların uzama yönünde tıraş olun ve yüzünüzü durulayın.

Tıraştan sonra cildi nemlendirin
Ne kadar dikkatli olursanız olun ve kullandığınız ürünler ne kadar kaliteli olursa olsun tıraş bitiminde cildiniz mutlaka biraz tahriş olur. Tıraş olmak aynı zamanda cildin üzerindeki ölü hücreleri de kazımaktır. Ölü hücrelerden arınan cildiniz artık daha hassas bir hale gelmiştir. Bu yüzden balsam veya losyon gibi tıraş sonrası bakım ürünleri ile cildin nemlendirilmesi ve rahatlatılması gerekir.

Tıraş sonrası yatıştırıcı balsam / Penhaligon’s Blenheim Bouquet After Shave Balm, tıraş sırasında kaybedilen nemi takviye eder ve cildi rahatlatır, yatıştırır. Limon, çam, lavanta, misk ve karabiber notaları içerir. Ayriyeten cildi yatıştıran ve rahatlatan Aloe Vera, papatya özü ve besleyici E vitamini içerir.

Tıraş sonrası yatıştırıcı jel / Penhaligon’s Bayolea After Shave Soothing Gel, aloe vera ve hamamelis ile zenginleştirilmiş traş sonrası yatıştırıcı jeldir. Cildi rahatlatır, ferahlatır. Hyalüronik asit ile nemlendirir. 150ML.

Tıraş Sonrası Canlandırıcı Sprey / Penhaligon’s Bayolea After Shave Splash, tıraş sonrası cildi serinletip rahatlatan, canlandıran nemlendirici spreydir. İçeriğindeki ‘Witch Hazel (cadı fındığı)’ gözenekleri sıkılaştırır. Tazeleyici hoş bir kokusu vardır. Cilde canlılık verir.

Tıraş Sonrası Rahatlatıcı Balsam / Penhaligon’s Bayolea After Shave Soothing Balm, shea yağı ve E vitamini ile zenginleştirilen tıraş sonrası cildi yatıştıran ve nemlendiren balsamdır. Güzel bir kokusu vardır.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ