Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Gece Makyajı Nasıl Yapılır? Erkan Uluç
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
HIGHLIGHTING POWDER
NARS
Aydınlatıcı Pudra
1.810,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL

Makyaj Modelleri

Gece Makyajı Nasıl Yapılır? Erkan Uluç

  • Temmuz 16, 2020

 

Gece makyajı nasıl yapılır, merak edenlere tüm detaylarıyla ünlü makyaj artisti Erkan Uluç yol gösteriyor. Hem de eşsiz makyaj tekniklerini bizlerle tüm detaylarıyla paylaşıyor.
Modelimizse 2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan! İstinye Park Nars Mağazasında çekilmiş bir video canlı yayındı.

Güzel modelimizin temiz ve nemlendirilmiş cildine öncelikle fondöten uyguluyor Erkan Uluç. Bunu dileyenler elleriyle uygulayabilecekleri gibi Nars’ın 20 numaralı fırçası ile de sürebilirler. “Nars’ın Sheer Glow fondöteni bana göre mi?” diye endişelenen varsa eğer Erkan Uluç ve Ecem Çırpan bu konuda ufak bir tüyo paylaşıyor: Eğer cildiniz çok çok yağlı cilt tipinde değilse rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer çok yağlı bir cilt tipine sahipseniz daha “all-day” ya da “daha pudralı” ürünler kullanmanızda fayda olacaktır.

Ten makyajına devam ederken Nars Radiant Creamy Concealer ile göz altlarını aydınlatıyoruz ve kapatılması gereken cilt kusurlarının üzerine noktasal müdahaleler gerçekleştiriyoruz. Bu arada bu ürün Amerika’da 1 Numara Seçilen Kapatıcı olmuş! Ardından cilde doğal görünümlü renk katmak için Nars Kaguna Bronzer uyguluyoruz. Ardından da toz aydınlatıcı uyguluyoruz. Ten makyajının son aşamasında Nars Orgasm allık kullanıyor Erkan Uluç.

Göz makyajında sıradışı bir başlangıç yaparak Nars Hotsand aydınlatıcıyı modelimizin göz kapaklarına fırça yardımıyla uyguluyoruz. Daha sonra dumanlı göz makyajı etkisini yaratmak için Nars Aigle Noir ürününü seçiyor Erkan Uluç. Bu ürünü fırça ile dikkatli ve sabırlı şekilde dağıtarak smokey göz etkisini yakaladıktan sonra göz içine siyah göz kalemi çekiyor. Ve tabii ki Nars Audacious Mascara ile göz makyajını sonlandırıyor.

Gece makyajında son olarak dudak makyajındayız. Nars Orgasm Lipgloss’u seçiyor Erkan Uluç. Lipgloss’lara dünya çapında bir yönelme olduğunun bilgisini de bizle paylaşıyor. Gece makyajını sabitleyici toz pudra ile T bölgesini korumaya alarak tamamlıyoruz.

İzlediğiniz için çok teşekkür ederiz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ