Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ÇEVRESİ İÇİN EN ETKİLİ GUA SHA’LAR HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPOON GUA SHA - ROSE QUARTZ
AURELIA GENEVE
Kaşık Şekilli Gua Sha Taşı - Pembe Kuvars
990,00 TL 891,00 TL
STAINLESS STEEL GUA SHA
AURELIA GENEVE
Paslanmaz Gua Sha - Çelik
1.190,00 TL 1.071,00 TL

Cilt Bakım Aletleri

GÖZ ÇEVRESİ İÇİN EN ETKİLİ GUA SHA’LAR HANGİLERİ?

  • Ocak 04, 2022

Göz çevresi bakımı en az cildimiz kadar önemli, hatta daha önemli de diyebiliriz.

Göz çevresi, yüzümüze oranla daha ince daha narin ve hassastır. Bu sebeple özenli bir bakıma ihtiyacı vardır. Göz çevresi nemsiz kalmamalı, nemsiz olan göz çevresinde ince çizgiler ve kırışıklıklar çok daha belirgin bir hale gelir. O nedenle göz çevremizi düzenli olarak nemlendirmeli ve ihtiyacı olan bakımı yapmalıyız.

Fakat sadece nemlendirmek değil, nemlendiriciyi düzenli ve doğru olarak kullanmakta çokça önemli. 

Göz çevresi en hassas bölgemiz

Nemlendiricimizin daha iyi etki etmesi için ve göz çevremizde kan dolaşımını hızlandırmak için göz çevresine masaj yapmak da önemli. Burada dikkat etmemiz gereken ise masaj yaparken uyguladığımız masaj tekniklerinin ve basınçların doğru oranda olması.  Çünkü dediğimiz gibi çok hassas bir deriye sahip olan göz çevremizde yaptığımız yanlış uygulama olumsuz sonuçlara da sebep olabilir. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım!

Peki, ne yapmalıyız derseniz göz çevrenize masaj yapmak için doğal taşlardan elde edilen Gua Sha taşlarını tercih edebilirsiniz. Bu taşları seçerken de göz çevresine uygulanabilir olmasına dikkat edin.

Göz çevrenize nazik bir şekilde masaj yaparak hem kan dolaşımını hızlandırmak hem de göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri de hafifletmek için kullanabileceğiniz, kolay bir şekilde uygulama yapabileceğiniz ve en önemlisi alışkanlık kazanmanızı sağlayacak en etkili Gua Sha taşlarını ayrıntılı olarak yazımızın devamında sizin için sıraladık.

Aurelia Geneve Kaşık Şekilli Gua Sha Taşı: Doğal gül kuvars kristalinden yapılan ve kaşık şeklinde özel olarak tasarlanan bu Gua Sha taşı, tüm yüzde kullanılabiliyor olsa da göz çevresi için inanılmaz ideal bir dizayna sahip. Gözaltları, göz kapağı ve kaşlarda pratik ve rahatlıkla kullanılabiliyor. Göz çevresindeki sarkma, koyu halka, torba ve çizgileri de hafifletiyor.

Aurelia Geneve Paslanmaz Çelik Gua Sha: Paslanmaz çelikten yapılmış olan bu masaj taşı, cildi iyileştirme, güzelleştirme ve gençleştirme özelliğine sahiptir. Özellikle çelik olmasından dolayı buz etkisi yaratarak göz çevresinde de çok idealdir. Bu etkisi sayesinde göz çevresinde rahatlama, şişlik, koyu halkalanma, ince çizgi gibi sorunlar ile baş etmemize de yardımcı olur. 

ÖNEMLİ

Kısaca, yuvarlak köşeli gua sha taşlarının hepsini göz çevresinde nazikçe kullanabilirsiniz. 

Kare köşeli gua sha taşları ise daha çok çene hattı gibi bölgeleri şekillendirmek için, yuvarlak köşeliler ise göz çevresi gibi hassas bölgeler için daha uygundur.

MUTLAKA GÖZ KREMİNİZİN ÜZERİNE UYGULAYIN: Önce göz kreminizi uygulayın ardından gua sha taşı ile 45 derecelik bir açıyla içerden dışarı doğru hafif basınç ile uygulayın.

Bu şekilde hem göz kreminiz cilt tarafından daha iyi emilecek, hem de göz çevrenizde kan dolaşımı artacağından daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüm elde edeceksiniz. Koyu halkalar, şişlikler gidecek. Daha sıkı ve gergin bir göz çevreniz olacak.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ