Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GÖZ ALTI MORLUKLARINDAN KURTULMANIZ İÇİN YAPMANIZ GEREKEN 10 ŞEY
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürün
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL

Günlük Cilt Bakımı

GÖZ ALTI MORLUKLARINDAN KURTULMANIZ İÇİN YAPMANIZ GEREKEN 10 ŞEY

  • Temmuz 07, 2020

Sabah uyanıyorsunuz ve aynada bir bakıyorsunuz ki, yine onlar! Yorgun ve uykusuz olunca ortaya çıkan göz altı morlukları, bazılarında kalıtımsal olabilir. Yani uykunuzu aldınız, yorgun değilsiniz, her şey yolunda ama o göz altı morlukları yerinde duruyor. Çok can sıkıcı! Üstelik göz çevresindeki bu halkalar sizi olduğunuzdan daha yaşlı ve yorgun gösterir her zaman. Tek çare, onlardan kurtulmak! Bunun için yeni nesil cilt bakım ürünlerinden ve kozmetiğin nimetlerinden faydalanabilirsiniz. 

Göz altı halkalarından nasıl kurtulunur?

Göz çevresi kremleri

Göz altı halkalarıyla savaşta önemli bir yere sahip cilt bakım ürünleri sizin en önemli neferiniz! Bu ürünler ile –herhangi bir sağlık sorununa bağlı olmayan- göz altı morluklarından kurtulmanız mümkün.

 

1) Göz çevresi için ekspres bakım maskeleri her zaman hayat kurtarır! Sadece 15 dakika içerisinde göz çevrenizdeki sorunlar hafifler, siz de güne mutlu devam edebilirsiniz. Bu konuda Shiseido Pure Retinol Instant Treatment Eye Mask’i denemenizi öneririz. Hem çizgiler hem de koyu halkalar üzerinde oldukça etkilidir. Bu maskeyi haftada 1-2 defa ihtiyaç istediğinizde sabah ya da gece uyumadan önce kullanabilirsiniz.

 

2) Göz çevresi kremleri de düzenli kullanıldığı sürece göz çevresi morluklarının oluşmasını önler. İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu halkaların görünümünü azaltmak için Nars Total Replenishing Eye Cream, özel içeriklerle zenginleştirilmiştir. Kolajen üretimini artırmak için Kayın Ağacı Filizi Özütü içerir. Göz çevresini aydınlatmak için NARS’ın özel Light Reflecting Complex™ teknolojisiyle formüle edilmiştir. Deneyin, göz çevrenizdeki farkı görün!

 

Makyajla...

Makyajla cildimizdeki tüm kusurları örttüğümüz gibi, göz çevremizi de pürüzsüz ve aydınlık hala getirebiliriz. Püf noktalarını yazdık.

 

3) Göz altınızdan kaş kemiğine kadar aydınlatıcınızı nokta nokta sürün. Bu, kapatıcınızı uygulamadan önce yapacağınız ilk adım. Kapatıcının daha iyi sonuç vermesini sağlar. 

Öneri: Shiseido Sheer Eye Zone Corrector

 

4) Göz altına kapatıcıyı V şeklinde sürün. Şeftali tonlu olanı gözün iç kısmına bakan tarafa, sarı tonlu olanı elmacık kemikleri üzerine uygulayın. Bu çizgileri V şeklinde birleştirip, birbiriyle harmanlayın. 

Öneri: Nars Radiant Creamy Concealer

 



5) Gözün iç kısmına yoğun şekilde beyaz kalem çekin. Gözleriniz ve göz çevreniz daha parlak ve aydınlık gözükecektir. 

Öneri: Make Up For Ever Kohl Pencil 2K Matte White

6) Beyaz kalemi vurgulamak için üst ve alt kirpiklerinize maskara sürün. 

Öneri: Make Up For Ever Smoky Stretch Maskara

Sağlıklı öneriler

Yaşam biçimi ve alışkanlıklarımız da göz çevremiz üzerinde olumlu ve olumsuz şekilde etkilir. İşte, sağlıklı öneriler...

 

7) Beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Çünkü göz altı morlukları vücutta birikmiş toksinlerden de oluşabilir. Bu yüzden kahve, alkol ve sigara gibi zararlı alışkanlıkları azaltmalısınız. 

8) Düzenli olarak su içmelisiniz. Su, vücuttaki toksinlerin kolayca dışarı atılmasına yardımcı olur. Cildi gençleştirir ve cilt lekelerinin kaybolmasını sağlar. Göz altı morlukları olan kişiler, bol meyve ve sebze tüketmelidir. Özellikle C ve E vitamini bakımından zengin yiyecekler göz altı morluklarını geçirmek için önemlidir.

9) Çok aceleniz olduğu durumlarda göz altı morlukları için en kolay çözümlerden biri de soğuk süttür. Soğuk süte batırdığınız pamuk parçalarını gözlerinizin üzerine koyup 15-20 dakika kadar bekletin. Koyu halkaların hafiflediğini göreceksiniz. 

10) Ofistesiniz ve geç saatlere kadar çalıştınız. Aynaya bakıp da göz çevrenizdeki halkaları görünce endişelenmeyin! Hemen içtiğiniz sallama çay poşetlerini -tabii soğuduktan sonra- gözlerinize 10-15 dakika kapatın. (Çay poşetlerini kullandıktan sonra soğumasını bekleyebilir ya da soğuk suya batırarak kullanabilirsiniz) Bunlar, hem gözlerinizin yorgunluğunu alır hem de morlukları hafifletir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ